Novinky
0
Moc se mi to nelíbí. Nemastný neslaný. Linea je podle mně docela levné auto. Toto mi přijde jako krok zpět. :-!
Osobne moc nemusím tieto Logan kópie. Keď si človek sadne do takéhoto auta ako keby sa vracal v čase späť. Toto je kategória pomenovaná "Stroj času back" ! 😄
Siena se vyrabi uz dobrych 15 let a mozna i vic a tohle vypada spis jako facelift nez jako novy model. Ja zase nemam rad neznalce, co si o vsem mysli, ze je to Kopie nejakyho krapu, to ze se k nam nedovazela, protoze mistni tupci radej kupovali Filcky jeste neznamena, ze to auto neexsituje.
To není kopie Loganu, ale stejná třída (kategorie). Jsou to auta vyvíjená a určená především pro chudé země, ještě chudší než jsme my. Musejí být proto opravdu levná a jejich konstrukci, vybavení atd. je nutné posuzovat z tohoto hlediska. Je snadné se na ně koukat svrchu, ale nebýt listopadu 89, kdoví, v čem bychom dnes jezdili my.
tak by som si vedel prestaviť aj predaj v SR. Určite sa mi to páči viac ako Thalia alebo Logan
Ja jsem rikal ze ty "neoficialni" byli odfoceny z novin. 😄 >😁
Jinak dobre Fiat. Tohle je to co trhy vyzaduji. Auto ktere vypada jako nove. Maskovani stareho. A tedy lacniho vozu. Jen ten design zadnich svetel... 😐
Jinak dobre Fiat. Tohle je to co trhy vyzaduji. Auto ktere vypada jako nove. Maskovani stareho. A tedy lacniho vozu. Jen ten design zadnich svetel... 😐
Netrapoš tu s češtinou, vyzeráš potom ešte väčší chudák ako si. Zaprvé česky nevieš, zadruhé nestačí prekladať slová, Češi majú inú stavbu viet, slovosled aj štylistiku. Robíš len ostudu, radšej mlč a nič nepíš.
:yes: Dáváš mu kapky... 😄
Teda ja tiež neviem na 100%česky, ale toto mi úplne drása uši. Pre srandu😒br />
"Já říkal, že ty neoficielní obrázky mají z novin. Jinak BRAVO Fiat :yes: Tohle trh žádá - auto, s vizáží nového, maskování starého, laciného vozu. Jenom ty zadní svítilny..."
Brrr....verím, že vám, chalanom českým sa to číta rovnako strašne ako pokusy Daniela. Ale tak to dopadne, keď sa niekto strašne snaží robiť veci, ktoré nevie.
Čeština hrozná a navyše ten obsah - písal som to so sebazaprením, ale chcel som si to vyskúšať na vlastnej koži... >😁 >😁 >😁
"Já říkal, že ty neoficielní obrázky mají z novin. Jinak BRAVO Fiat :yes: Tohle trh žádá - auto, s vizáží nového, maskování starého, laciného vozu. Jenom ty zadní svítilny..."
Brrr....verím, že vám, chalanom českým sa to číta rovnako strašne ako pokusy Daniela. Ale tak to dopadne, keď sa niekto strašne snaží robiť veci, ktoré nevie.
Čeština hrozná a navyše ten obsah - písal som to so sebazaprením, ale chcel som si to vyskúšať na vlastnej koži... >😁 >😁 >😁
no mne ten dizajn - najma z predu pride tragicky.. daju tam sialene velke reflektory - asi aby to osvietilo cestu savanou a nezrazili nejaku gorilu, nasilu sa tvaria ze je to velke auto
interier je bieda - na toze sa na taketo uceky fotia najlepsie verzie, tak nexcem vidiet jak vyzera typicky holobyt
interier je bieda - na toze sa na taketo uceky fotia najlepsie verzie, tak nexcem vidiet jak vyzera typicky holobyt
To se ještě vyrábí auta bez airbagů. To je teda ostuda. 8-s