Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat Strada 1.3 Multijet - Gaučo v tretrách

10 komentářů

:yes:
Zajimalo by mne jen, jak bude vypadat tenhle motor po 250tis km.
U VW trochu zaspali. Caddy je samozrejme lepsi a vetsi, ale taky o dost drazsi. Tenhle suplik s plastovou boudou se presne strefuje do potreb trhu.
Nemyslel jsem ted ze jse bojim ze se vyraby v Bazilii(i kdyz se toho bojim 😲 ). Myslel jsem ze kdyz ma pro Fiat tohle auto takovou(ze si ho takhle vazi) cenu ze asi nebude bezpecne... 😒
Montují to v Brazílii v dalším velkym Fiat komplexu.Tam kde montují Palio , Tam kde se te%d montuje Uno Mille které spaluje taky ethanol a po shlédnutí kvality nástřiku spodků a různých u některých němců snadno korodujících míst,jsou dobře ošetřena.Toho kde je to vyrobeno bych se nebál Fiat jako jedna z mála značek moc nadává znát kde e vůz vyroben narozdíl od rendauldouldoldu
Rekl bych **. Je to nekde v Indii montováno a hlavne stare konstrucke. A stare Fiaty jsou jake? Zle v bezpecnosti. Inak ho opravdu nehovram. 😉
jj jasne prepac ja som na to nenarazal chcel som to dat samostatne ale nejak sa nepodarilo 😄 inak neviem ale bezpecne to podla mna moc nebude odhadujem to tak na max 3 hviezdicky ono ani Doblo nedopadlo naj 😒
😢 FIAT je moja oblubena znacka. Bravo Grande Punto... Jen jsem se ptal na bezpecnost.
super auto , krasne ,velmi spolahlive (viem o com hovorim a nezaujimaju ma trapne reci proti Fiatu !!! ) ale dost drahe 😒
A co EUROncap? Tohle mi dela starosti. Kdy ho uz konecne otestuji? Nechapu proc tihle auta netestuji.
Proc neni rezervni kolo uvnitr za sedadly treba v nejakem vaku? na lozne plose zabiira zbytecne misto ;-\ ;-\
Jinak pickup je to opravdu krasny! :yes: