Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Virtuální klání Škoda Motorsport 120 let Trophy vyhrál Slovák Kundlák

O víkendu proběhlo finále druhého turnaje esportové série Škoda eRally Cup. A to rovnou živě v mladoboleslavském muzeu značky Škoda.
Zpět na článek
Avatar - KANKUNEN
14. 7. 2021 16:31
A umí řídit
nebo jen sedí a hraje.
Rozbalit vlákno
5
14. 7. 2021 20:42
Re: A umí řídit
Najskor si nejaky ten simracing na adekvatnom zeleze vyskusaj a az nasledne sa skus vyjadrovat. A hej, tipnem si ze v reale ovlada auto lepsie nez si ty dokazes pripustit.
14. 7. 2021 21:35
Re: A umí řídit
Na jednu stranu nemusí být pravda že umí lépe ovládat auto,sim racing ti nic velice nedá až tak moc, mám doma celý kokpit se závodní sedačkou atd a Dirt rally 2.0 jezdím občas taky a prostě jak to necítíš pod zadkem co to auto dělá tak každý průjezd zatáčkou je hop nebo trop.Pokud tu trať za dobu co je hra na světě nemá člověk najetou snad 100x nemá velice šanci moc uspět. Ono auto a tyhle sim racing kokpity je nebe a dudy jak se říká, můžeš mít z autem najeto sebevíc a úspěch v hraní ti to nezaručí a stejně tak obráceně, můžeš být 10x mistr v sim racingu a sedneš do auta a jsi úplně mimo
14. 7. 2021 21:40
Re: A umí řídit
Da sa suhlasit len ciastocne. Vsetko zavisi od HW ktory mas a potom aj auto ake mas. A spravidla ti, co maju doma postaveny nejaky rig jazdia aj realnymi autami. Nie nutne zavodnici, ale to nie su 15 rocne deti, co za volantom nesedeli. Naviac pod zadkom to citit mozes, motion platformy nie su dnes nic vynimocne. Dnesne simulatory su tak daleko, ze ked das nejakemu lepsiemu simracerovi poriadne realne auto, dokazal by potrapit aj profika. Jediny rozdiel je v tom, ze v tom realnom aute na rally napriklad, by si mal viac respektu voci trati ako v simrigu. Pri okruhoch je to skoro jedno.
Avatar - speedfred
15. 7. 2021 00:02
Re: A umí řídit
....hej,ale ten simulátor už stojí také dengy že je lepšie kúpiť nejakú Miatu a čo-to cítiť pod zadkom.
15. 7. 2021 11:31
Re: A umí řídit
Vsetci aj profi zavodnici trenuju na simulatoroch a drviva vecsina z nich bez motion systemu. Naviac ak uz nejaky ten pasivny rig mas, tak aj profi motion ta vyjde do 10k€ a tvoje vydavky skoncili. Pri zabavnom aute za podobnu sumu len zacali.