Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Genesis odhaluje nový crossover GV60. Podivná příď má svůj důvod

12 komentářů

sorpersa
Hooo, ja som myslel že vidím nový model Cactus-a... 😄
NAD
Súhlasím 😊 Inak keby Citroen mal rozum a netlačil by v prípade Cactusa na low-endové riešenia, mohlo to byť fajn auto. Lenže hľadajte u Citroena logiku 😊 Mimochodom tú značku mám rád a celé roky verím, že sa raz k nej vrátim.
sorpersa
To čo píšeš je fakt. Ja by som ho bol kúpil, keby v tom čase boli robili delenú zadnú lavicu. Ale auto za 15.000 s lavicou ako Favorit???
Arese
A to jsi ještě nezmínil "úžasně trendy" vyklápěcí skla v zadních bočních dveřích a přístrojový štít bez otáčkoměru! 😒] 😒] 😒]
DEVIL
Fakt nechápu, proč musí redakce dokola urážet jiná vozidla... Sláva tomu, že Fabia nevyhraje nad Bentleyem, že, ale na tomhle autě nevidím vůbec nic špatného... Extravagantní trochu je, ale jde s dobou a má nádherné linky bez toho, aby se vnímalo, která značka to vyrobila... Za mě jedno z nejhezčích aut poslední doby a konečně se prestižní výrobci nebojí jiných odstínů, než milionu šedých...
Anonym
Ale ta strašná barva. Nevíte někdo kolik je k dispozici barevných variant a kombinaci?
DEVIL
Právě že ta barva je naprosto dokonalá :-! Lepší, než milion šedých a tmavých aut a bílých služebních... Konečně ty silnice budou zase jednou zajímavější... Škodovky naštěstí mizí a i těch značek je na silnicích víc 😁 I když paradoxně je jich v reálu míň 😁
Anonym
Jestli Škodovky mizí tak na můj vkus tedy velice pomalu 😄
Auto je ten GC60 hezké, až na tu hroznou barvu, opravdu si nemůžu pomoct.
Pro zasvěcené: Nevíte někdo kolik je k dispozici různých barevných variant? Třeba ty, iudex, ty bys to mohl barvitě detailně rozvést, ne?
DEVIL
jojo škodovky mizí pomalu ale jistě 😁 už ani firmy je nechtějí kupovat. Hyundai je drtí ve všech směrech a roste prodejně jako on tak Toyota atd a toe dobře... Už nemůžu ten německý odpad za NEHORÁZNĚ AŽ KATASTROFÁLNĚ PŘEMRŠTĚNOU CENU vidět... I SSang Youngu se daří i když jednotkově... Ale je vidět, že i ovce vymírají, nebo začali konečně přemýšlet 😁 Škoda už nemá co nabídnout, resp. neříkám, že nemá kvalitní auta, ale ta cena a motory ze sekačky to totálně zabíjí... Být o 100-200000 levnější dle modelu, možná by dávaly smysl větší 😒] Pamatuju, když přišly první fábie a octavie... Najednou byly všude... Teď když vidím novou předraženou vochcávku, má to polep předváděcího vozu 😁 Scala je tak těžkey prodejní provar, že je nacpali policii, aby vůbec něco prodali 😁
Jiri_Sousek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
DEVIL
já myslel že blázni do okřídelného šípu jsou offfce a ne pobožní tupíci 😁
twistedTSD
Bezpohlavní crossover.