Novinky
0
Interiér přejímá design Civicu, a to je dobře. Zaoblené křivky nahradily ostře řezané, které dodaly vozu sportovní šmrnc. :yes:
rad by som sa dozvedel, kde je Honda Fit vyrabana.
Podla mojich info, sa jedna o auto kompletne vyrabane v Cine. Je to pravda? Prosim ale o argumenty, nie dohady.
Podla mojich info, sa jedna o auto kompletne vyrabane v Cine. Je to pravda? Prosim ale o argumenty, nie dohady.
mal som Jazz a bol 100% vyrobeny v Japonsku. Zistoval som si to este pred kupou u importera 😄
to je prave taky nijaky argument. preco by ti to mal importer povedat..
Proč by se mělo vyrábět v Číně??Vyrábí se to v Japonsku a už nemel, ty argumente.
Goes, len pre tvoje info, predchadzajuca generacia Hondy Jazz (od 2001) sa vyrabala v 5 rozlicnych zavodoch:
1. Suzuka, Mie, Japonsko
2. Sumaré, Săo Paulo, Brazilia
3. Guangzhou, Guangdong Province, Cina
4. Ayutthaya, Thajsko
5. Karawang, Indonezia
1. Suzuka, Mie, Japonsko
2. Sumaré, Săo Paulo, Brazilia
3. Guangzhou, Guangdong Province, Cina
4. Ayutthaya, Thajsko
5. Karawang, Indonezia
Tak pánové, pravda je takováto😒br />
U nás se vždy do podzimu roku 2007 prodávala pouze japonská verze. od cca 9/2007 je možno i u nas natrefit na verzi made i china. Ovšem není na tom nic zlého, například všechny Jazzy prodávané v německu byly téměř vždy made of china a výsledky ve své třídě ve spokojenosti klientů jsou vynikající - obsazuje vždy první tři příčky. Další ohlasy mám přímo od prodejců z německa, kteří jsou s kvalitou jazzu rovněž vysoce spokojeni. Já rovněž prodávám Hondy a jednou se mi na showroomu potkaly dva stejné jazzy - stejný motor, naprosto stejná výbava - pouze barvou se lišili. Jeden byl made of japan - druhý china. Po půlhodinovém bádání jsme nepřišli na žáden rozdíl - pouze výrobní štítek pod motorem se lišil. Z toho plyne že pokud je to od Hondy - může to být vyrobeno kdekoliv, kvalita je rozhodně vždy vysoká. Můžu rovněž potvrdit, že výroba z turecka je na vyšší kvalitativní úrovni než výroba z anglie. Toť vše k osvětlení Vašich dohad. Hondě čest a ahoj.
Nejdřív jedna drobná jazyková korektura - to auto dělají v Japonsku (a nedělají ho z Japonska), proto raději pište "made in Japan".
Záleží taky, co rozumíte kvalitou - přeci jenom některé rozdíly se ukážou teprve, až najedete pár stovek tisíc... Ale nezpochybňuji, že pokud jsou dodržovány výrobní postupy, pak klidně můžou udělat slušnou káru třeba Hotentoti v Namibii.
Záleží taky, co rozumíte kvalitou - přeci jenom některé rozdíly se ukážou teprve, až najedete pár stovek tisíc... Ale nezpochybňuji, že pokud jsou dodržovány výrobní postupy, pak klidně můžou udělat slušnou káru třeba Hotentoti v Namibii.
ja ked som kupoval hondu civic tak som pytal co je kde vyrabane
Jazz,Accord a samozrejme Legend sa vyrabaju v Japonsku,Honda civic v Anglicku a City v Turecku asi tak
pekny den vsetkym
Jazz,Accord a samozrejme Legend sa vyrabaju v Japonsku,Honda civic v Anglicku a City v Turecku asi tak
pekny den vsetkym
Šírka auta 1625 mm? Nie je to omyl? Veď "starý Jazz" má šírku, myslím, 1675 mm. Nový model by bol o 5 cm užší....? 😉
Na wikipedii je dopodrobna popisana vyroba Jazz/Fit. Predajcovia mozno ani sami netusia, ktory model a prevedenie je z ktorej fabriky.
"The Fit/Jazz is produced in 5 factories throughout the world. Suzuka (Japan), Sumaré (Brazil), Guangzhou (China), Ayutthaya (Thailand), and Karawang (Indonesia).
Models produced in Japan are for Honda's home market, e😜orted to Europe, as well as Canada and the United States.
The Brazilian factory supplies all of Latin America and the Caribbean.
Chinese models are sold in the region, and also e😜orted to Europe."
"The Fit/Jazz is produced in 5 factories throughout the world. Suzuka (Japan), Sumaré (Brazil), Guangzhou (China), Ayutthaya (Thailand), and Karawang (Indonesia).
Models produced in Japan are for Honda's home market, e😜orted to Europe, as well as Canada and the United States.
The Brazilian factory supplies all of Latin America and the Caribbean.
Chinese models are sold in the region, and also e😜orted to Europe."
Taky mame doma Jazze z Japan, ptal jsem se prodejce a rikal Japan a VIN zacinajici J je toho dukazem. Byl jsem v Toyote a tam mi rikal ze Yarisy byly z Japan a dokazoval to taky podle VINu, takze to asi nelze. Ted je pry Yaris z Francie a je to pry znat. takze Japan a nikdy jinak😃)