Novinky
0
Líbila se mi 360 Modena, 430 jako taková mi přišla jako nepovedený facelift, hlavně ty černě orámované nasávací otvory vpředu a Scuderia-ta je zase nádherná 😄
presne tak..pouze 430,protoze podle fwerrari je to samostatny model...btw na testovacim okruhu lepsi cas nez bozske enzo :yes:
Toto je auto pre ľudí so skutočným pretekárskym srdcom. Dúfam, že ho nedostanú do rúk takí, čo ho degradujú na predvádzačku do mesta. 😒
Ferrari bude vždy vrchol. Poklona patrí celému Ferrari. Za to, že nám prinášajú takéto perly.
Ferrari bude vždy vrchol. Poklona patrí celému Ferrari. Za to, že nám prinášajú takéto perly.
monopost F1 ma kazdy rok lepsi dizajn nez tohle.... zezadu- hnus....predek nuda.....akorat ten bok a ta prepracovanost je super >😁
...Toto jsou pro mě nejlepší auta na světě,nemají chybu. Přitom je to tak jednoduché,odlehčit stávající model...A jak zde jíž někdo řekl,na okruhu porazila Enzo... Mé srdce plesá....
Vsude ze porazila enzo na okruhu.Ale na jakem????Podle obrubniku mi to pripada na Muggelo,ale tam nejsou takove kopce a zde by nejspis 430 Scuderia Enzo nedala-prilis dlouha cilova rovinka. Ascari je v horach a pry i dost technicke,ze by zde????? nebo kde?????????, 😄
Tapety, tapety, tapety, TAPETY, T-A-P-E-T-Y, T-a-P-e-T-y, TAP-ETY, TAPE-TY, TA-PETY, ta-PETY, TA-pe-TY, TAPET-y, T-á-P-é-T-ý, tapetýýýýýýýýýý 8-s
PRosíííím prosííím prosííím..
PRosíííím prosííím prosííím..
Vskutku nádherné jinak že na okruhu porazil Enzo je oficielní.
Konkurenčí Porsche 911gt2 by ze souboje asi také odešlo poražené.
Tohle je konečně to pravé Ferrari hodně odlehčené a nabité nejmodernější technikou.
Konkurenčí Porsche 911gt2 by ze souboje asi také odešlo poražené.
Tohle je konečně to pravé Ferrari hodně odlehčené a nabité nejmodernější technikou.
ferrari jsou nádherný a úžasný auta, ale myslím, že GT2 se asi jen tak nedá... nebo myslíš, že oproti F430 na Nurburgringu shodí 25 sekund?? F430 má 7:55, GT2 7😁2, GT3 7:42 a Turbo 7:40 a mimochodem 360 stradale 7:56 - což mi mimochodem přijde hrozně zajímavý a zvláštní, protože tyhle férka jsou fakt pekelný káry, ale časy mají dost slabý... Vždyť i těžkopádny Murcielago má lepší čas nebo třeba Corvette Z06... moc to nechápu.
Kolik kusů z celkové produkce asi skončí v garážích pomatených šejků vedle desítek dalších Ferrari, Lamb, Astonů a dalších a ven se koukne jednou za rok, na okruh už nikdy v životě.
Na rozmazlené šejky je tohle auto moc tvrdé a nekompromisní.
Šejk spíše sáhne po Ferrari 599gtb Fiorano to je také rychlé a mnohem luxusnější a podle mne i hestší.
Šejk spíše sáhne po Ferrari 599gtb Fiorano to je také rychlé a mnohem luxusnější a podle mne i hestší.
co na to hovorite?
[odkaz]
[odkaz]
ak nahodou nefunguje ten prvy odkaz, tak tu je funkcny😒br />
[odkaz]
co myslite, je to realny koncept, alebo len vymysel z Photoshopu?
[odkaz]
co myslite, je to realny koncept, alebo len vymysel z Photoshopu?
redaktori auto.cz, co viete o tomto koncepte?
Tady je i video s komentářem Michaela Schumachera ke 430 Scuderia, když ho oficiálně představoval ve Frankfurtu😒br />
[odkaz]
[odkaz]
auto je jiste super,o tom neni treba uz vic psat,ale chvalim Ferrari ze jako jedna z mala automobilek si nechala udelat opravdu kvalitni fotky😄
už jsem to psal někde výš do reakce - zajímá mě, kolik dá Scuderia na Nurburgringu, když standardní F430 má poměrně dost slabý čas...