Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda e dostala rozšířený bodykit a design mistrovského Red Bullu Maxe Verstappena

15 komentářů

Šimpanz
těžko zachrání tragické evropské prodeje tohoto technicky zaostalého modelu.
wakantanka
Fiat 500 je v podstate väčšinovo 20 ročná technika a nemám pocit žeby to predajom nejak výrazne ublížilo. Tu je hlavný problém cena.
Šimpanz
No pokud je Fiat 20 letá technika tak Honda je 30 letá (horší kapacita, horší dojezd, pomalejší AC i DC nabíjení, vyšší spotřeba na ujetý km) a jestliže cena Hondy je o nějakých 10téček nad Fiatem a to nemluvím o hezkém retro designu Fiatu, který dává v ceně. Takže i kdyby Honda byla o 15 tis. éček levnější, tak její prodeje si k prodejům F500e ani nečuchnou.
wakantanka
Mať to hoc aj R3 1,0 l pod kapotou a cenu hoc aj o trochu vyššiu ako Fiat, predávalo by sa to v podobných počtoch. Jedno retro štýlovka a druhá tiež.
MS-sport
Proboha co to je za sekačku na trávu?? 😁 toto fakt existuje? :-! 😁
kari.laz
Popravdě tato sekačka na trávu dává kupodivu smysl i mě, jakož to příznivci spalovacích motorů. malé auto do města super. Akorát pak narazíš na absolutně nesmyslnou cenu a fak, že ve městě žije většina lidí v bytech bez garáže a prodlužovačky z okna tahat nebudou. Takže to co dává smysl je vlastně z pohledu použitelnosti z větší části nesmysl.
DonVito
A kde ty lidi z mesta vsichni pracujou?

Vazne zamestnavatele (alespon nekteri) nemaji moznost pripravit na firemnich parkovistich levne pomale AC nabijeni?

A jestli budou mit motivaci zamestnavatele svym zamestnancum toto umoznit?
Vzhledem k temer nulove nezamestnanosti si myslim, ze ano.

PS Neposuzuj to podle sebe nebo podle soucasneho stavu. Bavime se o blizke budoucnosti. Pro vetsinu zamestnanci by byl bonus i jen preprodej energie za ceny podniku. I to by znamenalo, ze budou jezdit velmi levne.
Manhunt.60
Ne opravdu nemají...nevím kde žiješ, pracuješ...
DonVito
Aha, ty se touto problematikou zabyvas?
Mluvil jsi o tom s nejakym zamestnavatelem?

Ziju, pracuju v Cesku. Ma zkusenost se zamestnavateli je opacna nez pises...

Jinak viz predchozi PS. 😉
kari.laz
Musel jsem se odlásit, abych viděl co píše, mám ho na HL. Ale jisté je že žije a jestli vůbec pracuje, tak i pracuje v jedné místnosti, kde tráví celý život a ven jde tak maximálně vynést koš, protože žije naprosto mimo realitu a o tom, jak to v životě funguje nemá ani ponětí.
DonVito
No, ty jsi mi garazovy e😜ert...
https😐/www.skoda-auto.cz/…baterie-nabijeni

Zkus se vic zajimat o realitu bohatsich firem, kdyz nemas to stesti a zadnou takovou nevlastnis nebo alespon v zadne takove nepracujes. 😉

PS To cos napsal si myslis o vsech lidech co maji odlisny nazor tvemu? 😁
hugino
Ty si úplne ale fakt že úplne mimo.Ja keby som povedal majitelovi firmy + ďalších dvadsať zamestnancov že sme si kúpili všetci po cca 40 000 € elektrospotrebič a či by nám nemohol postaviť na parkovisku nabíjačky a s pladbou za elektrinu sa voláko dohodneme lebo ja keď bývam v paneláku tak nemám ho kde nabíjať tak by ma určite ale fakt že určite poslal do pi...če.Ty s tou demagógiou raz skončíš v Bohnicích.
DonVito
Sorry. Kazdej zamestnavatel je holt jinej...
Je mi te lito.

Treba si jednou najdes praci, kde te nebudou posilat, ty vis kam.
Fakt bych ti to pral.
hugino
Práveže ja mám dream job ale toto čo si napísal je už fakt mimo.Nechcel som ťa v žiadnom prípade uraziť ak áno tak prepáč ale poďme späť do reality.Človek ktorý chodí do práce za cca. 850 € /poznám bohužial hlavne takých / platí hypotéku,pôžičku,účty všetko ide hore atď myslíš že takýto občan má na to aby si mohol kúpiť napr.Hondu-e za cca 40 000 € a ešte riešil kde a kedy to bude nabíjať ?Najlepšie keď premúdrelý redaktor napíše že elektromobil je dobrý ako druhé auto do rodiny.V reále sú ludia radi ak si vôbec dovolia prvé / jediné / nové auto tak raz za 10-12 rokov za cca 15-17 000 € a modlia sa keď sa skončí záruka aby sa nič ne po....Toto je realita bežných občanov a keď sa vrátim k majitelovy našej firmy absolútne si ho neviem predstaviť že by stál pri nabíjačke pretože asi dva roky dozadu mal požičaného od svojej manželky Lexus a po návrate z haciendy v Chorvátsku jebol klúče na stôl a povedal že v živote pri 1100 km ceste nevidel tolko púmp.Pri jeho štýle jazdy tankoval každých 350 km.Tak vôbec si ho neviem predstaviť ako každých 400 km stojí 1-2 hodiny pri nabíjačke / ak nebude samozrejme obsadená/.A vieš čo si minulý rok kúpil ? Audi Q 8 s poctivým trojlitrovým turbodieslom na parádnych 21 " kolesách.Takže on určite nerieši elektromobilitu a ja za ním nepôjdem s tým že som si kúpil elektromobil a nech mi požičia predlžovačku alebo nech mi postavý nabíjačku.Lebo za prvé by mi znížil plat a za druhé by mi povedal či mi je..e.Takže tento tvoj návrh by u nás a aj v ďalších 99,9 % firmách na SK by určite neprešiel.
Mr Nope
Příspěvek podléhá schvalování.