Vždyť to nikdo nechce! Každý raději přihodí kilo za super eko micro SUV!
Xylo
2
V některých zemích je to pravda. Itálie, Španělsko, Rumunsko tam kombíky moc vidět nejsou. Třeba v Číně a Americe nejsou skoro vůbec.
3_diamanty
3
Ani v rusku kombiky moc nejdu... za to suvecka slapu snad vsade... od aljasky az po chile ... od islandu az po juznu afriku a od kamcatky az po novy zeland .. este aj na ostrovoch v indickom oceane ci v pacifiku uz vladnu suvecka... kombik tam nestretnes za to duster ci ravku v pohode
Popravde ale pre europsky trh kombiky mali zmysel... cesty su tu vcelku dobre.... az tolko ludi tu v praxi v terene nejazdi ako niekde v australii brazilii ci rusku... co uz... vyhral zrejme imidz a styl
Xylo
1
Pravda na Islandu jsem kombík taky neviděl. Většina aut (před krizí 200😄 tam byla dovoz z USA. Off roads se tam používají pro výlety mimo asfaltky. Výlet na soptící Eyjafjallajökull jsem absolvoval nákladáčkem MAN a s námi tam parkoval ještě Nissan Pathfinder a Subaru Forester.
3_diamanty
0
Je to tak.... kombiky mimo eu nie je ziadna hitparada.... napriek tomu mi davaju urcite vacsi zmysel ako tie kdejake suv-kupatka ci oplastovane o dva centi zdvihnute hatche v cene skoro-suvecka... tusim ze este pred dvoma rokmi bol na islande najpredavanejsim autom phev outlander... minuly rok to uz zrejme bola ravka ( nemam presne cisla ) ... kazdopadne suv ( aj ) tam vladnu...
vondry87
3
Taky myslím, že průměrné české rodině fábka combi chybět nebude, když je v nabídce Enyaq :-! 😁 😁
IPace
2
Fabii kombi u Skodovky nahrazuje Scala, coz rohodne neni mikro SUV, kufr ma sice mensi, ale prostor pro posadku ma vetsi nez fabie kombi a to znatelne, ostatne dle prodeju a statistik Skodovky se pro Scalu rozhodlo vice nez 60% zakazniku kteri predtim vlastnili prave Fabii kombi, byl tedy logickej krok Fabii kombi zariznout a zbylejm cca 40% zakazniku proste zkusit nabidnout Scalu, no a ti co nechteji si muzou koupit Fabii Combi Tour
vondry87
2
No většina nových aut jde do fleetu, tak možná v dobách blahobytu firmy souhlasily s nákupem dražších aut. Při pohledu do současných ceníků si ale myslím, že spousta firemních zákazníků by se klidně vrátila k té fábce, kdyby byla ta možnost 😒] .
Tom Pro
0
Ju nekdo ma rad sebe i svoji rodinu a rad si priplati za suv.
vondry87
1
Přesně. A až budou mít všichni SUV, tak si koupím truck, mám rád svojí rodinu a nebudu jezdit v nějakém SUV. A až bude i to málo, snad někde seženu nějaký vyřazený tank.
Rezna
0
Jo a abych dorovnal bezpečnost tak si do svého kombíku přiložím 5 kovadlin a do SUV pouze 2...přeci musím dorovnat hmotnost elektromobilů 😉
Popravde ale pre europsky trh kombiky mali zmysel... cesty su tu vcelku dobre.... az tolko ludi tu v praxi v terene nejazdi ako niekde v australii brazilii ci rusku... co uz... vyhral zrejme imidz a styl