Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus CT 200h definitivně končí, ve výrobě vydržel 12 let

35 komentářů

Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
Za 12 let prodáno jen 380 000 aut - to je fakt slabota. Při tak zoufalém jízdním projevu a šílené nevyvážených proporcích (stačí si porovnat délku bočních dveří a šířku C sloupku) se není čemu divit..... :-(:-( :no:
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
Já jsem se s tím kdysi svezl a nejen design, ale i jízdní projev byl fakt naprosto zoufalý! :-O :-( :no:
Mig_35
Kamýk to je jiný kafe :yes:
Všude v testech píšou, jezdí pod pět na sto, nekazi se. Proč nějakej vosel od toho chce zážitky jak v Caymanu?
webpaja
Tak když už to nemá žádný výkon, tak to aspoň nežere. Jak rodinný HB naprosto k ničemu. Nebo ho máš a jsi spokojen? Jízdní projev znamená zážitek jako v Caymanu?

CT200h je velmi specifické auto pro ty, které auta naprosto nezajímají...
Mig_35
A dieselová X5 je svatý grál petrolheadů.
Existuje spousta lidi, kteří se o auta “nezajímají”.
Koupili miliony Priusu a jsou spokojeni. A tohle je luxusnější Prius.
webpaja
Vidíš a já si tady na fóru myslel, že tou píší lidé, které auta zajímají. Ať nejsi zakyliený, tak pošli toho, kdo se nazval petrolheadem a prohlásil naftovou X5 za svatý grál petrolheadů.
Mig_35
A to je v nějakém rozporu zajímat se o Ferrari a jezdit něčím jiným?
webpaja
A kde to rozporuji? odpovíš na toho petrolheada a X5?
Mig_35
Ty po mne chceš, abych napsal, ze jsi napsal ty, to co jsem napsal já? :-):-):-)
To nemůžu sloužit :-(
webpaja
O petrolheadovi, který nazývá naftovou X5 svatým grálem jsi psal pod CT ty, tak ho sem hoď a nevykrucuj. ;-)
Mig_35
A ja jsem tam někde psal, že jsou to tvoje slova?
webpaja
Ne, ani si takovou hloupost osobně nevztahuji, jen by mě zajímalo kdo to kromě tebe napsal?
Mig_35
:-) No napsal jsem to já :-):-) musím najít ještě někoho dalšího? To je nějaká soutěž? :-):-)
Arese
Ta tvá poslední věta je nesmírně výstižná! :-) :yes:
Mig_35
Aresi, půl roku jsi nás tu napinal, jak jsi koupil poslední existující auto na benzin s manuálem - a vyklubal se z toho Kamýk. Tak si nejsem jist, jestli jsi si jist, že ty odsudky jsou na místě…
webpaja
Nemá Karoq? A co to má společného s názorem na CT200h? ;-)
Mig_35
Netuším možná to víš ty, když teď nazorove tak souznite :-)
webpaja
Ty jsi to vytáhl, tak nevím co to píšeš. Nehackla ti účet kylie?
Mig_35
Má auto co konci na “q”. Detaily si mohu mýlit :-)
webpaja
WRX nebo X7, obojí má X, zbytek je detail. :-)
Mig_35
To sis spletl písmenko.
Arese
Jako skoro vždy meleš naprosté kraviny: 1) Nekoupil jsem Kamiq, ale Karoq, 2) kromě něj mám pořád i mnohe "řidičtější" auta, 3) Výše uvedené skutečnosti nijak nesouvisí s naprostou řidičskou impotencí a nepovedeným designem Lexuse CT 200h. :-)
Mig_35
A co když tohle auto má někdo na skákání po městě a na zábavu má jiné auto? Však nikdo netvrdí, že je to okruhová střela:) Jezdí tvůj poskok za 4,5 litru? Tak potom je úplně k ničemu, ne? Asi se dá vždycky najít nějaké kritérium, resp tyčka na ratlíčka…
A abychom srovnávali totéž, potom NX vs Karoq 10:0 ;-)
webpaja
Karoq je prémie? Fíííha, škodovku bych nikdy s Lexem nesrovnával ;-)
Mig_35
Mluvím o designu.
Arese
Já jsem snad tady někde tvrdil, že můj Karoq má menší spotřebu, než tento Lexus? :-[] Ano, hodnotím ho ze své zkušenosti a jeho akcelerace s "vysavačovým" efektem byla fakt hrozný zážitek, stejně jako mizerně naladěné odpružení. Pokud ovšem někomu toto nevadí a nevadí mu ani jeho zoufalý design, pak jistě může být spokojen. Vzhledem k nevelké výrobě (byť trvala předlouhých 12 let, tedy vlastně 2 generace konkurenčních modelů) je ale naprosto zřejmé, že takovýchto zákazníků moc není. :-)
Mig_35
Stejný projev mají všechny hybridy od Lexusu a prodali jich nepochybně nejvíc ze všech. Takže svádět neúspěch tohoto jednoho modelu na tenhle jev je zcela mimo mísu. Tím to určitě není ;-)
Mimochodem když vytočíš do vysokých otáček bavorskou R6, a pak sundat nohu z plynu, zůstanou otáčky dalších par sekund a ten zvuk je stejně protivný, vyje to jak pes na měsíc…
webpaja
Tak tenhle hlod jsem si musel zkopírovat, to se ti povedlo :-[]

Ta metamorfoza je dokonałá. :yes:
Mig_35
Rádo se stalo :-)
3_diamanty
som tento lexus videl snad dvakrat ( pritom aj superdrahy RR wraith som videl uz aspon 10 krat ) .... aj to svedci o tom ze to musel byt neuveritelny "predajny hit" .... :-O ... inak hodne disproporcne auto.... taka neobrusena kovadlina .. pritom lexus vie krasne kusky nechapem ale na koho cielit touto udajne este aj premiovou splacaninou ... ale tak chvalabohu trapeniu je uz koniec...
Arese
Ty prodané počty jsou fakt za 12 let hodně slabé, zvláště když se to prodávalo i v severní Americe a v Asii.
webpaja
Brát to argumentací corolláků, tak je Octa násobně lepším autem :D
Martin911Turbo
Jel jsem v Lexus IS a byl jsem spokojený, ticho, klid, zenová zahrada, perfektní podvozek, řízení
Sám by se mi líbil Lexus RC