Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Koukáme na Peugeot 4008? Francouzi prý chystají své nejatraktivnější SUV

21 komentářů

KANKUNEN
Hezké auto, zabité interiérem naruby a šiškou namísto volantu. Absencí 2,0 HDI tlačí lidi do hybridu, který díky výpočtu snižuje limit CO2.
Emel
Z té vizualizace mám dojem, že mi jdou nějak oči šejdrem 😄
MS-sport
do 600tis a s dvoulitrovým turbodieselem, pak si to někdo koupí. Jinak o ničem. :-!
Freddka
Asi ne, 450-500 dneska stoji krosouvr s litrovym trivalcem…
MS-sport
Evropa je v ha.zlu. :-!
traveldrive
To je dávno známa vec, nejaká hodnotnejšia info by sa nenašla?
MS-sport
určitě našla, o co konkrétně stojíš? :-!
KANKUNEN
Amerika je taky riti, ale za poslední měsíc se zvětšil náskok před Ruskem ze 100 let na 1000.
MS-sport
vždycky se zasměju, když takoví jako seš ty melou o USA nebo Rusku a nikdy tam nebyli... :-!
KANKUNEN
To jsme rádi, že víš kde já byl a nebyl. Stačí věřit lžím, které sis sám vymyslel.
MS-sport
mně jedno a nestarám se kdes byl nebo ne, ale v USA a v Rusku nebyls. :-!
ericn
Jěště si tak 50-100tis Kč přidej, aby to mělo vůbec nějakou výbavu …
TiaS1
Zajímavá myšlenka. Peugeot 3008 je za rok 2021 druhy Nejprodávanější suv v Evropě. Má více prodejů než Tiguan. To si asi ale vedel, nebo ?
Ji/Ri
Tak si to nekoupíš ty vandráku no.... když na to nemáš, tak si kup něco jiného.
wakantanka
kedy s variáciou na C5 X príde ďalšia značka Stellantisu. Očakávam ešte Insignia X a Cromu X? s rovnakými proporciami a technikou a iným interiérom.
Emel
Není tohle o třídu menší? Možná to v článku píšou, ale nějak se mi to nechtělo číst.
wakantanka
Možné to je, že to bude skôr variácia na tému ČR, ale tie rendery mi prídu akoby napasované merkanty Peugeotu na C5X čo by mi asi dávalo väčší zmysel.
Emel
Mrknul jsem do článku, mluví o Cross308, takže spíš kompakt.
ptr078
to bude nieco ako c4
jam2015
na kolesách a CO2 len ilúzia!
A predpokladám, že bude tradičná reklamná kampaň, ako jazdí krížom-krážom po meste! 😒
KANKUNEN
Přece si auto nevýbíráš kvůli toho, že sem tam jedeš daleko, nejčastěji jezdíš krátké trasy přece. Jo a sám, přece nepotřebuješ auto pro pět, když posádku vezeš jen málokdy. 😉