Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rallye Dakar 2023: Zpožděný návrat Čechů s úspěchy

Se zpožděním téměř tři hodiny se vrátili čeští jezdci, mechanici a další členové týmů z 45. ročníku Rallye Dakar. V kategorii kamionů si dojela posádka řidiče Martina Macíka pro druhé místo, Martin Prokop zopakoval šestou příčku z roku 2019 svůj nejlepší výsledek a v cíli jedenáctý motorkář Martin Michek se stal nejlepším netovárním jezdcem.
Zpět na článek
Avatar - rohYpnol
17. 1. 2023 19:35
To už nikdo nesebere
Gratulace k hezkém výsledku. 2. místo už mu nikdo nesebere. Bohužel stejně jako to, že to je pódium v druhořadém Dakaru kde vyškrtli Kamazy :-(

Protože se tu určitě ozve opět spousta bezmozků, tak rovnou dodávám - naprosto souhlasím že ruská státní polovojenská továrna na zlaté beduiny není férový soupeř. Nicméně až do letošního roku to nikomu nevadilo a obdoba je třeba i Audi. Ale to, že by se i za mě měly upravit pravidla minimálně ve smyslu zastropení rozpočtu, počtu dílů nebo vozů či jezdců v závodě za tým, to je jiná věc.

Takto si Martin se skvělým výsledkem vždycky ponese cejch toho, že ani s druhým místem se mu nepodařilo porazit ani jediný Kamaz.
Rozbalit vlákno
0