Novinky
Musím uznat, že se jim ten Fiat celkem povedl. Akorát ta cena je trochu vyšší, ale ona půjde dolů.
Tak jim přeji odbyt ať nedopadnou jak s Alfasudem.
Tak jim přeji odbyt ať nedopadnou jak s Alfasudem.
docela hezké auto v té zelené-
No hura... za mna prva pekna alfa po 15 rokoch... paci sa mi a tiez tonale fandim... len tak dalej :yes:
o tom, jestli Gulia má být v kombíku a v manuálu.
😄
Tonále mi přijde v pohodě, ta skupina 1.5 čtyřválec Firefly s dvojspojkou s vestěvným elektromotorem je dobrá.
To že já osobně nemám rád SUV na tom nic nemění.
A ani to, že je na Alfu vlastně dost civilní. Obávám se, že lidi dneska takové auto chtějí. Trh je zdevastován "levnými" korejskými vozy... a uniformní skupinou VW.
😄
Tonále mi přijde v pohodě, ta skupina 1.5 čtyřválec Firefly s dvojspojkou s vestěvným elektromotorem je dobrá.
To že já osobně nemám rád SUV na tom nic nemění.
A ani to, že je na Alfu vlastně dost civilní. Obávám se, že lidi dneska takové auto chtějí. Trh je zdevastován "levnými" korejskými vozy... a uniformní skupinou VW.
Tak nevím, jestli lidi zrovna chtějí mildhybridní 1,5l čtyŕválec s automatem za 1milion+ a váhou 1600kg… Asi by raději kupovali přeplňovanou čistě benzinovou 1.5l 160k s manuálem, váhou kolem 1.3t a cenou od 800tis 😉
Psal jsem to vedle - viděl jsem na salonu Tonale vedle Stelvia a za mě je to jasné vítězství pro Tonale, přední světla jsou mnohem mnohem lepší.
Věřím že se vše v dobré obrací a Alfa Romeo už bude jen růst.
Jako majitel technického bráchy Compasse vím, že Tonale má technický základ více než solidní a má díky tomu všechny předpoklady mít úspěch.
Jsem zvědav, jestli jí nakonec koupíš. 😉
Pokud by ses chtěl na něco ohledně auta zeptat, jsem k dispozici.
Absence kombi je trestuhodná, absence manuálu též. Pokud by do roku, roku a půl po uvedení na trh byla kombinace kombi/manuál, mám jí - byl jsem připraven ji koupit a původně Alfa oboje slibovala.
Nakonec byl manuál jen s dieselem, což je u Alfy neskutečná kravina.
Tonale je v cenách okolo milionu velmi dobrá nabídka. Ale stejně bych dnes šel opět do Compassu.
Jak jsem říkal, pro mě byl ještě zásadní ten kombík.
Jo, my už jsme někdy 2014 téměř koupili Giuliettu, abychom pak zjistili, že manželka se do ní nevejde - moc dlouhé nohy. Když se ideálně nastavila na ruce, nohy měla "zaražené" o volant. Když nastavila na nohy, na volant nedosáhla. To jsem tehdy skoro obrečel :-!
Prostě Alfa mi není souzena.
Giulietta má rozhodně designové chybky. Ale jezdila naprosto skvostně, na svou třídu tedy.
Na druhou stranu - manželku bych neměnil za žádné auto. Mimo jiné ty dlouhý nohy... :-!
Tonale není zlé ale na AR mi príde nemasné/neslané. No nič-moč.
P.S. Už jsem se (samozřejmě čistě teoreticky) zabýval i myšlenkou si dvoulitrový čtyřválec s manuálem nechat postavit u nějaké specializované firmy na zakázku. Kdyby byl člověk nějaký ultrapracháč, tak by to přece nemohl být neřešitelný problém - pedálová skupina se třemi pedály i převodovka s kompletním řadicím mechanismem by se přece dala krásně použít z dieselu (byť samozřejmě s upravenými převodovými poměry). Největším oříškem by asi byl vývoj nové řidicí jednotky.... 😒 Ale ten pocit, že by člověk měl jediné takovéto auto na světě... 😄 :yes:
K Tvému Ps - to zní hustě 😒] Ale bylo by to drahé jako blázen. Ještě jednou - tyhle přešlapy Alfy nepochopím.