Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Silničář: Víte, jak ušetřit na dálniční známce? Poradíme vám!

21 komentářů

brk77
Co dělat, když už na té dálnici bez známky skončím? Před pár lety se mi stalo, že jsem jel po obchvatu města, silnice první třídy, který se za posledním exitem mění v dálnici. Jenomže na tom posledním exitu byla bouračka a prostě to stálo. Tenkrát jsem jel v autě, které tu známku mělo, tak jsem pokračoval po dálnici, ale co když ji nemám? Asi nechci zastavit v odstavném pruhu a kupovat si na mobilu známku.
ryccardo
Jeď dál až na další exit. Pravděpodobnost, že tě chytnou je nula nula nic. Pokud chceš mít jistotu tak se schovej za nějakej kamion.
speedfred
Na SK môzes bez známky, keď zaplatíš do polnoci toho dňa tak si v poho.
gil54
Neporadil jak ušetřit, pouze poradil, jak nezaplatit víc. To je, myslím, rozdíl.

(Také s vadou řeči, tak doufám, že bude i on hovořit v televizi.)
rohYpnol
Bohužel tam je spíš vada mozku...
rohYpnol
Tak klidně vám milá redakce napíšu. Tohle co jste předvedli se dá označit jedině heslem - novinářští šmejdi!!!

Samozřejmě že titulek je naprosto lživý a jediným účelem je navyšovat sledovanost tím nejubožejším způsobem. Už schází jen do videa dát nějakou kozatou osmnáctku v bikinách...

Žádná rada se nekoná, ušetřit samozřejmě nelze. Lze jediné - neplatit u překupníků víc, což je naprosto samozřejmé!!! Vůbec video nesledujte a nepodporujte tím novinářské praktiky šmejdů!!! Rada je úplně jiná - ušetřete čas NESLEDOVÁNÍM videa :-!
Tiborek
Kozatou osmnáctku jsem tu kdysi navrhoval. No zůstalo u ráčkování 😁
Arese
A co legendární Míša? Kampak se nám ztratila? 😄
rohYpnol
Nanuk míša byl vylízán a špejlka hozena do koše 😁
ryccardo
jak ušetřit na cestě do Chorvatska. Hajzlové Slovinci prodávají buď 7 denní za 15 EUR nebo měsíční za 30 EUR. Pokud někdo jede na 10-14 dní, tak je nucen koupit buď 2 na 7 dní nebo měsíční. Ideální je koupit měsíční a tu následně hodit na bazoš, kde se za 15 EUR ještě krásně prodá, takže na 1 měsíční dokážou 2 auta 2x otočit Chorvatsko 😉
KANKUNEN
Když to vezmeš na Varaždin, tak se vyhneš slovinské dálnici, přerušíš cestu po dálnici a tím klesne spotřeba, z Varaždinu je levnější dálnice do Záhřebu. Ušetřené prachy pak můžeš využít v restauračním zařízení 😉
ryccardo
Hele to me nebavi. Radsi dam 140 tempomat a frcim. Motat se nekde po okreskach se mi nechce.
Tiborek
A pak po bazoších nabízíš dálniční známky.
ryccardo
Jo proč ne? 😉
speedfred
Není v Slovinsku viazaná známka na ŠPZ? Bol som tam na moto aj s karavanom a vždy chceli techničák, myslel som že kvôli ŠPZ.
ryccardo
Hele neni, ale chce to nechat si doklad.
eLzyx
to se ještě musí kupovat? Jezdím bez
gil54
Ano, každý den je třeba se vyhonit a sdělit to světu.
Arese
Přesně tak. Určitě si ho honí elektricky! 😒]
rohYpnol
Co má dělat když furt čeká na chargeru až se mu to nabije?? 😁
speedfred
Aj ja a zatiaľ ma nečapli🤣💪