Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin DBS: vůz pro Jamese Bonda se představí na IAA

22 komentářů

Hoďte zopár z tých obrázkov medzi tapety plís, pre mňa špeciálne ten obrázok kde nieje niš len znak ASTON MARTIN. 😄 Najsexi auto na svete :yes: :yes:
Maximálka 302? Tak to sa teda pekne museli pohrať s prítlakom, lebo db9 išla okolo 310.
Pro mě osobně je tohle čistá esence automobilového designu... KRÁSA :yes:
Jo pro me taky....
Dinar
jak to bude s jízdními vlastnostmi, pokud se pamatuju tak "losí test" v tom filmu moc nezvládnul, ale mohlo to být i řidičem. 😄 😉
Ten losi test ve filmu, to bude stejny pripad jako ADAC. Za vse muze jen a jen scenar >😁
:-!
DB9 je jedno z nejhezčích aut, co jsem kdy viděl a v čem seděl. Tady to přitvrzení rysů mi je ale proti srsti. Přední část bych ještě kousnul, ale ten zadek mi k elegantnímu celku vůbec nejde... Moc tunerské. U Lamba nebo Ferrari to člověk kousne, čeká ryzí supersport a extravaganci, ale AM je v mých očích jinde. K sportovním vlastnostem přidává notnou dávku elegance :yes:
Ricardo
Mě se ty úpravy líbí. Ladí k tom jak se DBS vzdálila DB9 a ten "tuning" se zastavuje přesně na hranici únosnosti
No, ta prdka je prostě už za mojí hranicí únosnosti v kontextu s DB9 😉
Ted sem si vsimnul jak sou uchyceny zpetny zrcatka... no masakr! :-!
presne tak!!!!!!!
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pekelná Micinka
No, na tom filmu je toho víc "jugoslávskýho".... Třeba pěkný je, jak nám Pendolino projede švýcarskou zastávkou Chur Ost, která je ve skutečnosti v Úholičkách (to je na trati z Prahy do Děčína, kousek za Prahou).
Pekelná Micinka
Mě se ta úprava líbí, ale určitě ne víc, než sériové provedení. Je to něco jako V8 Vantage/Virage, takový hrubší, i když tehdy bylo takový auto už ze série. Zajímavý je tenhle "tuning", naopak snaha o elegantnější provední, zejména rámečky kolem zadních světel vypadají moc pěkně. [odkaz]
Pekelná Micinka
[odkaz] >😒] :yes:
:yes: :yes: :yes: brutální...
Nádherná kára :yes: :yes: hned na jaře si jí du koupit >😁 a jen tak mimochodem nepujčil by ste mi někdo 7 milionů? >😁 :yes: :yes:
KDyz sem videl Vanquish v Dnes neumirej, rikal se si, co muze byt hezciho... Ted uz to vim...
caute