Novinky
0
Hoďte zopár z tých obrázkov medzi tapety plís, pre mňa špeciálne ten obrázok kde nieje niš len znak ASTON MARTIN. 😄 Najsexi auto na svete :yes: :yes:
jak to bude s jízdními vlastnostmi, pokud se pamatuju tak "losí test" v tom filmu moc nezvládnul, ale mohlo to být i řidičem. 😄 😉
DB9 je jedno z nejhezčích aut, co jsem kdy viděl a v čem seděl. Tady to přitvrzení rysů mi je ale proti srsti. Přední část bych ještě kousnul, ale ten zadek mi k elegantnímu celku vůbec nejde... Moc tunerské. U Lamba nebo Ferrari to člověk kousne, čeká ryzí supersport a extravaganci, ale AM je v mých očích jinde. K sportovním vlastnostem přidává notnou dávku elegance :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mě se ta úprava líbí, ale určitě ne víc, než sériové provedení. Je to něco jako V8 Vantage/Virage, takový hrubší, i když tehdy bylo takový auto už ze série. Zajímavý je tenhle "tuning", naopak snaha o elegantnější provední, zejména rámečky kolem zadních světel vypadají moc pěkně. [odkaz]
Nádherná kára :yes: :yes: hned na jaře si jí du koupit >😁 a jen tak mimochodem nepujčil by ste mi někdo 7 milionů? >😁 :yes: :yes: