...rodinných aut, které jsem kdy měl. Na tu záplavu prostoru děti nikdy nezapomněly. Snad jedinou nevýhodou bylo superpomalé řízení, nevím jestli se tenkrát dávalo jako optáno ještě nějaké jiné.
Vyjma otravného ručkování v každém oblouku se eRku v dané době z hlediska komfortu a schopnosti bez únavy přepravovat posádku v maximálním komfortu na delší vzdálenosti dalo máloco vytknout.
zlysoused
2
Takové rodinné eSko.
traveldrive
1
Parádne auto, ale zase toľko miesta tam nebolo, resp. pre štyroch super, pre 5 už nie. Ale škoda, že Mercedes túto koncepciu opustil, v čase, keď bolo R-ko aktuálne, som ich stretával na cestách naozaj dosť. Mnoho ľudí by určite neváhalo ani dnes.
webpaja
0
Měl jsem konfiguraci 2+2+2 a i v poslední řadě se dalo přežít pro děti v pohodě. Druhá řada pak křesla nekompromisní.
speedfred
0
Raz som mal možnosť sa viezť v takejto konfigurácii a sedel som akoby v strede a to bola parádička.
jurajos
0
...mýlim sa alebo to svojho času bol aj Navtech-car?
Vyjma otravného ručkování v každém oblouku se eRku v dané době z hlediska komfortu a schopnosti bez únavy přepravovat posádku v maximálním komfortu na delší vzdálenosti dalo máloco vytknout.
jen si už nepamatuji, jestli ho měl taky v longu.