Podobně, jako když posadíte Hurvínka do krtečkova kabrioletu.
traveldrive
2
To je tiež roztomilý bizár...
Mám pocit, že ACZje stále viac pre retardov a hlúpe deti ako pre normálnych ľudí.
Hammunasakra
9
asi už jde vyměnit slovo "pocit" za "jistotu"
rozhodně JISTOTA je že mraky slušných aut znalých diskutérů (právě proto) ODEŠLA
traveldrive
4
A do pekla...takže ty odísť nemôžeš, ani keby si chcel... :no:
Hammunasakra
5
Do frasa, ty budeš plácat ať se děje co se děje. A to sem s tebou (zas) jen souhlasil :no: :no:
evocolt
2
Travele,najvacsia vypovedna hodnota slusnosti toho zeleneho degenerata je,ze miesto toho ,aby odisiel sa dalej mnozi na ACZ geometrickym radom,aby si mohol davat palce nahor a odpoved si sam na seba 😁 😁 😁
Hammunasakra
0
abych PŘESTAL uvádět věci na pravou míru = a potvrzovat to odkazy?
aby ses necítil pak za...? to by se ti líbilo?
jak si na tom byl ve škole? Tím radom asi myslíš geometrickou posloupnost = jak si vysvětluješ že tu je furt JASNÁ PŘEVAHA multilinků PLÁCALů = KVÍKající SVĚT SE ZBLÁZNIL = protože JÁ to nechápu co Akademie věd všech států planety říkají :-!
Podobně, jako když posadíte Hurvínka do krtečkova kabrioletu.
Mám pocit, že ACZje stále viac pre retardov a hlúpe deti ako pre normálnych ľudí.
rozhodně JISTOTA je že mraky slušných aut znalých diskutérů (právě proto) ODEŠLA
aby ses necítil pak za...? to by se ti líbilo?
jak si na tom byl ve škole? Tím radom asi myslíš geometrickou posloupnost = jak si vysvětluješ že tu je furt JASNÁ PŘEVAHA multilinků PLÁCALů = KVÍKající SVĚT SE ZBLÁZNIL = protože JÁ to nechápu co Akademie věd všech států planety říkají :-!