Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Legacy STI: Nedostupná delikatesa

18 komentářů

Neskutečnej mazec!!!! :yes: :yes: :yes:
..prostě AUTO 😄 ......známýho známej sem tahá rézy z japan na přestavby, možná se tady nějakej kousek taky bude prohánět...ale já v něm sedět nebudu 😒 ....ale už se blížím k mé vysněné réze 2003 WRX 😄
Tohle mi ale nikdo nedá. A to mě štve. Musí to být lahoda :yes: :yes: :yes:
Preco sa Europa tak znevyhodnuje??Kolenne airbagy sa davali najprv do USA,potom edicie sa robia pre USA,prve modely smeruju do USA,vsetko tam ide,chapem,ze je tam obrovsky trh.Lancery sa robia zase specialne pre GB jedna edicia,Japonsko je zase zvyhodnene tym,ze su tam tie automobilky doma...Je to na p..u vsetko,ako keby sme boli len trh,ktory pohlcuje zbytky.
:-! :no:
Ked u nas je VW konzum... tak sa potom k nam aj stavaju. U nas sa "zozerie" vsetko.
Co si stěžuješ? Domácí značka tě odměňuje nejvyšší cenou v Evropě... teda pokud žiješ v Čechách >😁
Tomiss
Smutné,leč pravdivé... 😒
JJ :no:
nielblack
jojo vsechno se nejdrive objevi v Jap. a v USA Evropa neni pro ne ten pravy trh. Z neho moc nema narozdil od USA. Jedina dobra zprave je ziji v USA >😁
Kdyz mi zpaskvili iprezu tak si budu muset koupit tohle >😁
Zial, europsky trh nie je pre Subaru zivotne dolezity... V Japonsku stale frcia modely s 2.0 motorom (ci uz s turbom alebo bez), ten sa v minulosti dovazal do europy ale amerika dostavala 2.5ku.. napokon sa Subaru rozhodlo, ze aj europa dostane 2.5ku... V UK nie su nicim vynimocnym modely ako Forester STI, v amerike sa uz davno da kupit Impreza Outback, atd atd.. Europa nedostava to najlepsie..
skejpa
proc se tenhle kousek nedostane i k nam ? imprezu ***i jak mohli a ted sem se radoval ze neco konecne napravili a ze maji nadherneho nastupce imprezi. a pak - jen pro japonsko ! proc ? nerikejte mi, ze by se to u nas neprodavalo !!!
Re autor clanku: Mala chybicka, v STI, to T je Tecnica, nie Technica.
Re auto: to je nadhera, nova Impreza ma zatial najhorsi design v celej sekvencii vyvoja designu Imprezy. Legacy naopak je od verzie k verzii stale krajsie a krajsie.
dik
....prečo to tak musí byť čím ďalej tým častejšie čitám články typu pozriem na auto poviem si WoW idem čítať článok a v strede sa dočítam že sa to bude predávať len v Japonsku 😲 len minule to bola Honda Civic Sedan RR a už znova...(
:yes:
Hawke
Tohle auto chci! Už pro normální Legacy mam slabost, ale tohle je neuvěřitelný. Proč mi tohle dělaj?
tak za tohle bych se klidne i zadluzil. Uz jen pro ten pocit ridit rozesmaty od ucha k uchu >😁