Testy
A furt je to paradni auto.
I po ctvrt milionu km jezdi pod 6.
Je pohodlne a prostorne.... s kritikou potahu sedacek asi lze souhlasit, ale to moje ma nastesti potah z alcantry, takze ani tato prekazka radosti z pouzivani neplati.
😄
ABS mam. Jedine co mi chybi k dokonalosti je klimatizace.
I po ctvrt milionu km jezdi pod 6.
Je pohodlne a prostorne.... s kritikou potahu sedacek asi lze souhlasit, ale to moje ma nastesti potah z alcantry, takze ani tato prekazka radosti z pouzivani neplati.
😄
ABS mam. Jedine co mi chybi k dokonalosti je klimatizace.
324 tis za 44kW bez ABS a klimatizace v roce 2000…
Az tu zas nekdo bude psat o tom, ze jsou dnes auta draha a nesmysle o likvidaci individuální mobility tak se znova kouknete kolik byla driv cena aut…
Az tu zas nekdo bude psat o tom, ze jsou dnes auta draha a nesmysle o likvidaci individuální mobility tak se znova kouknete kolik byla driv cena aut…
Tak se podívej na rok 2010.
Cena Dacie Logan v roku 2005 bola 199.000,-Kč. V roku 2010 sa dala kúpiť za 149.000,-Kč.
Ceny Fiatu Punto z roku 2010 sú z dnešného pohľadu tiež z ríše rozprávok, viď tabuľka v článku: https😐/www.auto.cz/…-358-900-kc-2815
Ceny Fiatu Punto z roku 2010 sú z dnešného pohľadu tiež z ríše rozprávok, viď tabuľka v článku: https😐/www.auto.cz/…-358-900-kc-2815
Narodil jsem se v demokratickém Česku, dospěl jsem v době strmého ekonomického růstu a rodinných kombi za 400. Dnes bojuji s tím, aby mi rok co rok neklesala životní úroveň, ceny nemovitostí se zněkolikanásobily, šulini jako ty mi vnucují elektroplečku za mega - ale wait, v roce 2000 stálo Punto víc platů než Fabia dnes, tak to se mám vlastně super a země se ubírá skvělým směrem. Jupí.
A proc by Ti nemohla klesnout "zivotni uroven"?
Kde zacit… treba ma tva zivotni uroven neco spolecneho s tvou urovni komunikace a znalosti…
EV ti nikdo nenuti. Muzes si kupovat co chces.
Za cenu toho punta v prepoctu na kupní sílu dnes muzes mit neporovnatelne lepsi a vetsi auto.
A to i pres skutecnost, ze za sebou mame prvni globalni pandemie a nejen v evrope zuří válka.
A prestan urazet…
EV ti nikdo nenuti. Muzes si kupovat co chces.
Za cenu toho punta v prepoctu na kupní sílu dnes muzes mit neporovnatelne lepsi a vetsi auto.
A to i pres skutecnost, ze za sebou mame prvni globalni pandemie a nejen v evrope zuří válka.
A prestan urazet…
Kolikrát ti mám ještě psát, že je mi jedno, jestli jsem na tom podle tebe lépe nebo hůř než před 23 lety? A argoantní připomínky o mých znalostech si strč někam. To, že růst průměrné mzdy neodpovídá růstu životních nákladů, zdaleka není něco, co se týká výhradně mě a mých znalostí.
Přesně takového jsem měl, jen v jiné barvě. :yes: Zadní sedadla právě standardně hlavové opěrky a tříbodový pás uprostřed neměla - kvůli čemuž jsem kupoval Punto v nadstandardní výbavě, ale stále bez ABS. Bylo to skvělé auto. Výrobní kvalita sice poněkud italská, ale po stránce prostornosti dostačující pro 4 dospělé i s batožinou.
Tyto vozy již v té dobe meli elektro mechanický posilovač na sloupku volantu.
Elektro hydraulický posilňovač meli první fabie jestli SE nemýlim
Elektro hydraulický posilňovač meli první fabie jestli SE nemýlim
Ale Panda i Tipo jsou fajn auta.
Bez retra.
P.S. Že dnes Fiat nemá v nabídce hatchback segmentu B, je prostě neuvěřitelné a zcela neomluvitelné selhání!!! 😲 😲 😲 :no: :yes: :no: :no: :yes: