Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lancia opět poutá na nový ypsilon, odhalit se má už v únoru

19 komentářů

del42sa
no co jiného jim zbývá, když jim někdo ukradl prototyp a sjel s ním do řeky a fotky kolují internetem 😁

https😐/twitter.com/…4657297023189183
https😐/twitter.com/…3928331337187391

https😐/www.youtube.com/watch?…
3_diamanty
Vyzera to ako pezot... este aj tie blatniky... obaja su v stellantis ... este to chce nove punto
Stejsn
No neke! 😁
Arese
Proč to proboha má ty černé lemy blatníků? 😢 :no:
del42sa
za mě to auto nevypadá špatně, (ne v té bílé barvě) vnitřek je taky ok, hezký velurový sedačky, stolek ...ehmm no dobrá , volant pěkný, design příďě mě neuráží (je to lepší než jsem čekal) hlavní bude cena a to jak dlouho to vydrží ve výrobě s klasickým spalovákem. To bude pro uspěch této malé Lancie stěžejní 😉
Ota4
Vypadá to že vzali corsu a vyměnili pouze čelo a dozadu dali kulaté světla. Snad tam bude poznat aspoň změna při jízdě. . .
del42sa
ne Corsa vypadá jinak 😉
Ota4
Určitě ne. Podívej se na fotky kde je ypsilonka komplet zamaskovaná a stojí vedle corsy a 208. Jo to prostě Corsa s jiným čumákem a jinými světly vzadu.
del42sa
podívej se na tu fotku kde ji vytahují z řeky, zadní 3 pilíř je úplně jiný a má jiný tvar než corsa, tvar předních dvěří je také jiný, klidně to může mít základ z Corsy, ale vypadá prostě jinak
Ota4
Ne. Ty auta jsou z boku totožná. Lancia bude mít akorát černý C sloup. Dveře zaměnitelné. . .
del42sa
uvidíme :-!
Ota4
Jo jo přesně tak
KANKUNEN
Byl by to rekordní pád prodejů zapsaný do análů. Elektrické vozy jsou zelené dvojnásobně, protože nejvíc eko je to, co se vůbec nevyrobí.
Ja Prvni 123
I kdyz na spravnou ypsilonku je to moc velky.

Proc se nekdo ze Stelantisu nezajede do Italie podivat?

Prodava se ypsilonka a Panda. Diky tomu, ze jsou male.
Po zvetseni se stanou... jednim z mnoha.
Arese
Hlavně díky tomu, že nejsou zasr.ne milionem ***ských asistentů a dotykovým ovládáním takřka všeho! A to vše za slušné ceny. :yes:
el sendador
V Itálii se prodává Panda a Ypsilonka hlavně proto, že domácí výrobci zástupce B segmentu prostě nenabízí (ačkoli tam ypsilonku řadí). Punto mívalo prodeje s Pandou vyrovnané.

Jinak nevím, co je to poslední dobou za pitomou módu nahrazovat loga výrobce nápisem. Přijde mi to jak návrat do doby Š 120L :no:
sorpersa
Presne tak, tie písmená na zadkoch nebavia ani mňa, ten znak vzadu mal svoje čaro, najnovšie už aj na predok pchajú písmená, napríklad SY Tivoli má už len nápis Tivoli. Táto nová Lančka, pardón premía? Asi nie....možno interiér prekvapí...
Ja Prvni 123
Jo, Lancia je premie.
Ypsilonka rozhodne. Uz minimalne ve dvou generacich.

Ted nevim. Diody na cumaku to nezachrani.
Ani stolecek. Zatim spis hadam, ze bude prekazet.
Ja Prvni 123
To mi vadi ze vseho nejmin, ten napis.
Rotuje to od nepameti...