Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFerrari F430 Scuderia střídá 360 Challenge Stradale: Kurs na koně stoupá
38 komentářů
delphino
proč dávají zlatý kola a stříbrný pruhy ať si to tam sjednotí chlapci za to dostali jednoznačné mínus. no a pak sto plusů za zbytek práce 😁
Ešte som zvedavý ako bude mať poladený zvuk.
Ja viem že na kreissieg to mať nebude ale mohli by s tým niečo urobiť, 360cs nasadila latku vysoko.
Ja viem že na kreissieg to mať nebude ale mohli by s tým niečo urobiť, 360cs nasadila latku vysoko.
Od kreissiegu bych si na Ferrari šáhnout nedal. Ferrari tuning nepotřebuje, a kdo říká že jo je blázen. Asijati umí tak akorát vytvořit do auta bestialitu, která je nejdřív sqvělá ale pak vám to ro***á auto.
To je věc, která mi tam vůbec nesedí. Tady je to trefa vedle. Jinak maximálně spokojen. Aji zlaté disky, super. kára...jen ty výfuky 8-s
Nema to drobet zrezly kotouce? >😒]
tudydudy
no tak:než Lamborghini ma Scuderia daleko hezci budiky,exterier take lepsi(jen tak tak) a jizdne si,,rudoch" da Lamborhini taky. >😁
Parda71 (BMWfans)
Lambo a Ferrari nelze srovnávat.Mezi autotmobilovými fajnšmekry je známa jedna věc-s láskou pro jednu značku se musíš narodit a pak celý život uznáváš jen ji. Já jsem se narodil pro Ferrari,miluji tutu značku,360 CS je pro mne jedno z nej aut na světě,o F50,F40,Enzo nebo starších nemluvě... Ale to neznamená,že bych ostatní značky neuznával,Astony,Lamba to vše se mi líbí,ale mé srdce patří Ferrari a do konce života patřit bude.
Parda71 (BMWfans)
K ní se vyjádřímtaké,moc se mi líbí,jak jinak >😁 Ty zlaté kola se mi taky líbí,podle mě Ferrari zase s něčím přišlo a ostatní značky to budou kopírovat. Ty pruhy tam musí být,jako odkaz na CS a název Scuderia... To k tomu vybízí,je to porstě klenot a už se moc těším na jeho zvuk.
Krasa,zatim asi nejhezci Ferrari,to se jim zas neco povedlo...co dodat.. :yes: Jedine co bych vytknul jsou zlata kola,me by tam spis sedela cerna 😉
Souhlasim s tim ze je to zatim asi nejhezci auticko od konika(snad jedine co se mi nelibi je startovaci tlacitko,ale to bohuzel patri i k F1kam)...(kdybych mel penize) Nevim jestli bych se pri koupi rozhodl pro lamborghini nebo konika...
Ja bych asi zvolil Ferrari F 430 S,ale lambo ma taky neco do sebe,kdyz lambo,tak jedine Murcielago LP 640,jinak to nevidim.
Fakt nádherný....líbí se mi na něm všechno...kola,pruhy,výfuky....prostě všechno...perfektní exteriér a perfektní interiér,o jízdních vlastnostech ani nemluvě....Co víc si přát???...vlastně takovou drobnou maličkost - peníze... 😉 Brillante faccenda SF!!! :yes: :yes: :yes:
Je to nadhera, dokonalost sama :yes: :yes: . A kdo rika ze ne nikdo mu to nenuti. 😉 . Forza FERRARI, Forza SCUDERIA. :-! :-!
Prekrásne a nekompromisné. Gallardo je na predvádzanie ale toto je pre skutočných športových fajnšmekrov. Nezostáva mi nič iné len zložiť klobúk pred pánmi z Ferrari. Bravó.
Posledni dobou se tu nejak roztrh pytel s odlehcenymi verzemi nejostrejsich silnicnich zbrani. Souboj konkurentu zacina...
U F430 nezname jeste cenu, skoda, bude to napinave. Jeste najit tech par milionu nekde po babicce... >😒]