Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepa_007
Také mám doma elektriku z obnovitelných zdrojů. Psal jsem do ČEZu aby mi posílali do zásuvky jen větrnou, vodní a solární.
ČEZ je šikovný a posílá. 👍🏻
Elektrony z uhelných, atomových a plynových mi nesmí do baráku. 😉 👍🏻 🍀 🌞
ČEZ je šikovný a posílá. 👍🏻
Elektrony z uhelných, atomových a plynových mi nesmí do baráku. 😉 👍🏻 🍀 🌞
vy nie ste americký agent súdruhu, je vidieť že ste uvedomelý.čítali ste aj tézy súdružky Thunbergovej? Myslete politicky súdruh Pepa, politicky!!!
Jenik3
Komu to vysila signal a na koho to má udělat dojem?
Koncový uživatel si nevybere převodovku do auta od toho či toho dodavatele. Za něj rozhodne výrobce auta.
Koncový uživatel si nevybere převodovku do auta od toho či toho dodavatele. Za něj rozhodne výrobce auta.
Asi jen klasické PR pro autority a aktivizující se eko-veřejnost. Něco jako když přijede DHL naftová dodávka s nápisem CO2 neutral delivery nebo co za slogan všude mají :D
Jiří Houbička
Snadno se řekne, že provozujeme fabriku s nulovými emisemi. Ale kolik emisí vyprodukovali, aby to o sobě mohli říci...
Výroba solárů není ekologická ani v nejmenším.
Kolik emisí vyprodukují, až budou panely likvidovat/měnit? A že je měnit budou...
Výroba solárů není ekologická ani v nejmenším.
Kolik emisí vyprodukují, až budou panely likvidovat/měnit? A že je měnit budou...
kruskar
když čtu tyhle kecy. ZF Klášterec samozřejmě nejede pouze na energii z obnovitelných zdrojů, ale pěkně na tu neprasáčtější z vedle stojících elektráren Prunéřov a Tušimice. Část si sice vyprodukuje sám ze své FVE, ale zbytek je jen účetní podvod.
Sdílení komentáře
Nevím jak, ale prý to fitruji na patě domu. 🍀☀️🌞🫣