Ojetiny
Trofim Lysenko
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tomáš Vojta
0
@Trofim Lysenko ?
Moc se těším na další vývin, sám jsem často na internetu brouzdával různé inzeráty s co nejlevnějšími ojetinami, takže toto téma je mi velmi sympatické.
46 013 Kč ale hrubýho! V čistým to bude 36 330 Kč (samozřejmě v závislosti na počtu dětí)!
neni jediny duvod k zaveru, ze koupe starsiho auta nedava smysl. Pokud si clovek auto co nejlepe prohledne a proveri, je jisty predpoklad, ze takove auto i nejakou dobu vydrzi bez zavaznejsich zavad (ted neni rec o vozech typu MB S series, BMW 7 series atd, ale o beznych autech). Kdyz to vezmu a porovnam treba auto z roku 2005 az 2010 (pro ilustraci) a soucasne auto, tak to nove mi za tu cenu nenabidne nijak velkou pridanou hodnotu. Auta z let 2005 az 2010 jsou na tom s vybavou jiz docela obstujne, pak nekdy mene vybavy je spolehlivostne lepe, spotreba neni v porovnani se soucasnymi vozy o tolik v realu nizsi, tato auta nabizi jednodussi a snadneji udrzovatelne motory, vetsi moznost volby prevodovek (man vs aut) a kolikrat treba vetsi vyber karoserii (sirsi vyber MPV, kombi, cabrio, coupe) vs dnes svindl gazik na 100 zpusobu. Ochrana proti korozi je take jiz vcelku solidni, takze takova auta vydrzi pri radne udrzbe a zachazeni pomerne dlouho.
Samozrejme musi existovat ti, kteri zdy budou kupovat nova auta, aby si zajemci o auta starsi meli z ceho vybrat.
Samozrejme musi existovat ti, kteri zdy budou kupovat nova auta, aby si zajemci o auta starsi meli z ceho vybrat.
Nechapu proc by koupe auta za 50 tis nemela davat smysl. V kategorii fabii neni problem sehnat pekny kousek, ktery bude jeste leta v pohode slouzit. Jen to chce nekupovat za tuhle cenu premii 😅
Zrovna tu Fabii bych čekal jako jasnou volbu do toho testu - je tam největší předpoklad, že to člověk svépomocí udrží při životě, v podstatě všechny závady jsou známé a opravy zdokumentované na fórech, díly široce dostupné a sloužilo to běžně jako rodinné, resp. univerzální auto. A ještě by dávala smysl i pro další články - porovnat bezpečnou volbu 1.4mpi, rozumnou 1.4 16v a masochistickou 1.9tdi, kde je velký risk že tam člověk zapluje do drahých oprav, popř. porovnání generace 1 (lepší stav, motor a větší výběr) vs generace 2 (menší výběr, horší stav s potenciálem si to opravit). Bude to zajímavé i tak, ale Spark je okrajovka, Fabia etalon.
... maju mechy davno po e😜iracii. Cize v pripade incidentu mozu zlyhat, alebo zafungovat nespravne. Treba si zvazit, ci to v dnesnej hustej premavke plnej psychopatov na vydojenych premiovych vrazdach stoji za to.
Mas nejakou studii na to jak (ne)funguje 15 let stary airbag? Je usity z polyamidu, ktery ma zivotnost daleko vetsi 😉
Přesně tak. Mercedes před lety dělal test, kdy provedl nárazový test staré třídy S z počátku 80. let s prvními airbagy. Perfektně zafungovaly i po 30 letech. 😄
Viacere zdroje udavaju zivotnost prave 10 az 15 rokov.
Zdroj napr. https😐/www.portalridice.cz/…a-jeho-zivotnost
Alebo https😐/www.topspeed.sk/…-airbagmi-/12631
atd. atd. atd. Tych zdrojov je mnoho. To, ze to niekto testoval a mech fungoval po 20tich rokoch neznamena nic, pokial do papierov da zaruku iba 10 rokov. V prirucke k nejakemu autu som dokonca videl odporucanu vymenu po 7 rokoch. Takze neviem. Ako som precital, tak posuvam dalej.
Zdroj napr. https😐/www.portalridice.cz/…a-jeho-zivotnost
Alebo https😐/www.topspeed.sk/…-airbagmi-/12631
atd. atd. atd. Tych zdrojov je mnoho. To, ze to niekto testoval a mech fungoval po 20tich rokoch neznamena nic, pokial do papierov da zaruku iba 10 rokov. V prirucke k nejakemu autu som dokonca videl odporucanu vymenu po 7 rokoch. Takze neviem. Ako som precital, tak posuvam dalej.
Random CZ/SK portály nejsou relevantní zdroj. 10 až 15 roků je "odhadovaná životnost" celého auta. Výrobce samozřejmě nehodlá ručit za to, že airbag po životnosti auta zafunguje jako nový.
Já měl ve Fiatu nálepku, že se má po 10 letech vyměnit pyropatrona, jestli si dobře vzpomínám. Jinak jsem neslyšel, že by se u moderního auta doporučovala výměna airbagu.
Já měl ve Fiatu nálepku, že se má po 10 letech vyměnit pyropatrona, jestli si dobře vzpomínám. Jinak jsem neslyšel, že by se u moderního auta doporučovala výměna airbagu.
Teorie a praxe jsou 2 rozdílné věci. Musíš si uvědomit co ssrovnaváš. Kvalita dílů německých prémiových značek se nedá srovnat s kvalitou jiných průměrných značek. A bez jakýchkoli předsudků o značce, tady se teprve projeví to, proč to auto nové stojí násobně více než běžný vůz...
Tím nechci polemizovat o plnění tabulkovýhhodnot, ale upozornit na fakt o bezpečné naddimenzovanosti a používání odlišných materiálů v jiných cenových kategorií, které by v levnějším voze použít prostě kvůli ceně ani nešly...
Tím nechci polemizovat o plnění tabulkovýhhodnot, ale upozornit na fakt o bezpečné naddimenzovanosti a používání odlišných materiálů v jiných cenových kategorií, které by v levnějším voze použít prostě kvůli ceně ani nešly...
Jake mechy, ty auta nemaji vzduchove perovani, pokud se sedy nebavime o nejakych Rllsech, BMW 7, ci Audi A8 a podobnych.
Ana ani pasivni bezpecnost nebude o tolik horsi (pokud to nebude nejaky extra velky zrezlik). Ano nova aua maji o nece malo lepsi pasivni bezpecnost (preci jen nejaky vyvoj za tu dobu se udelal) ale zas na tak diametralne. Na 15 az 20 letych autech jiz byla vysokopevnostni ocel, kunstrukce karoserie uz vyspela. Novejsi auta maji kolikrat lepsi hodnoceni jen diky ruznym asistentum pri kolizich.
Ana ani pasivni bezpecnost nebude o tolik horsi (pokud to nebude nejaky extra velky zrezlik). Ano nova aua maji o nece malo lepsi pasivni bezpecnost (preci jen nejaky vyvoj za tu dobu se udelal) ale zas na tak diametralne. Na 15 az 20 letych autech jiz byla vysokopevnostni ocel, kunstrukce karoserie uz vyspela. Novejsi auta maji kolikrat lepsi hodnoceni jen diky ruznym asistentum pri kolizich.
Myslel som airbagy.
To ze nevystreli vlivem vadneho pytle asi neni zrovna pravdepodobne. Jak zde jiz psal jiny diskuter, viz testy MB. To je spise riziku, ze poletech zoxiduji kontakty a tim pak nemusi fungovat.
Airbag je komplexny system, moze zlyhat milion komponentov od pyropatronov, cez kontakty v konektoroch az po fyzicke zlyhanie materialu. Vysledok je ten, ze airbag zafunguje zle. Podciarknute a zratane - 20 rocne auto by som nekupil, ani keby bolo za 1000 EUR, to radsej dosetrim dalsie 2 tisicky a kupim 10 rocne.
Není nic jednoduššího, než si koupit starší auto, které ještě airbagy nemá, když se jich tak bojíš! 😄
Takze este raz pre tych menej chapavych - stare auta mozu mat pofiderne funkcne airbagy. Ja take auto nechcem, preto cosi dosetrim a kupim mladsie, ktore by ich malo mat OK. Bez ABG si jazdi Ty a modli sa, aby to Teba nenapalil nejaky sfetovanec.
Tak ano, v dnešním provozu je jízda v autě bez vagů opravdu o ústa. Naštěstí se jedná hlavně o veterány (yong-timery), se kterými se vyjíždí jen svátečně. 😄
Takže STK jsou méně chapavé, že takto nebezpečné vozy pustí do provozu..?
Tak jo, já si sednu do MB W140 (stará S klasse) z roku 1983, ty si vezmi střední tridu z roku 2023 a v 50 km si dáme čelní naráz. Garantuji ti že odejdu po svých, ale nemocnici nebo spíš kytku na funus ti platit nebudu...
😄
Tak jo, já si sednu do MB W140 (stará S klasse) z roku 1983, ty si vezmi střední tridu z roku 2023 a v 50 km si dáme čelní naráz. Garantuji ti že odejdu po svých, ale nemocnici nebo spíš kytku na funus ti platit nebudu...
😄
Nesmysl. Vyjadreni autorizovaneho prodejce Volvo (stara Volva maji na sloupku dveri stitek s planovanou zivotnosti airbagu 10 let): V dostupných materiálech jsem podrobné
informace o Zivotnosti airbag nenasel, tak jsem vznest dotaz prímo na vrobce, který mi
odpovedel takto 😒br /> "Od roku 2006 se spolenost VCC rozhodla prodlouzit Zivotnost airbagu stejne jako
Zivotnost automobilu. Rozhodnuti je zalozeno
na výsledcich pravidelnych zkousek, které
ukázaly, Ze systém airbag nebyl v prübehu let
negativne ovlivnen. Servisní doba uvedená na stitcich, která jsou umístena na sloupku B nebo
C, jiz není platná a není nutné ji aktualizovat na
vozidlech se servisnim stítkem. To plati pro vsechny diíve vyrobené automobily s airbagy a budoucí modely s airbagy."
informace o Zivotnosti airbag nenasel, tak jsem vznest dotaz prímo na vrobce, který mi
odpovedel takto 😒br /> "Od roku 2006 se spolenost VCC rozhodla prodlouzit Zivotnost airbagu stejne jako
Zivotnost automobilu. Rozhodnuti je zalozeno
na výsledcich pravidelnych zkousek, které
ukázaly, Ze systém airbag nebyl v prübehu let
negativne ovlivnen. Servisní doba uvedená na stitcich, která jsou umístena na sloupku B nebo
C, jiz není platná a není nutné ji aktualizovat na
vozidlech se servisnim stítkem. To plati pro vsechny diíve vyrobené automobily s airbagy a budoucí modely s airbagy."
je nejlepší auto jedničková Fabia 1,4.
Teprd
Příspěvek podléhá schvalování.
Jako co vám platné ,že berete 30,40 tisíc ,když minimálně polovinu za bydlení ,vodu energie ,většina lidí ,co vidím na ulici ,ohromné SUV,v tom sedí blondýna ,pipina,mají auta na leasing .Já si koupil za těžce ušetřené peníze Vw lupo za 22. tisíc .Na víc nemám jako důchodce .
Otto von Bismarck
Příspěvek podléhá schvalování.
... Ve čtvrtém čtvrtletí roku 2023 vzrostla průměrná nominální mzda podle ČSÚ o 6,3 procenta na 46.013 korun....
Napadlo mne jak se ta průměrná mzda počítá a kolik lidí na ten průměr dosáhne.
Tak třeba pokud bych počítal průměrnou mzdu u deseti lidí, devět by bralo deset tisíc a jeden sto tisíc, tak průměrná mzda by byla
9x10 000 + 1x100 000 = 190 000 : 10 = 19 000
Kolik z těch deseti lidí by tu průměrnou mzdu bralo? ANI JEDEN!!!
Spíš by mne zajímal graf, vodorovně peníze, svisle kolik lidí ty peníze bere.
Napadlo mne jak se ta průměrná mzda počítá a kolik lidí na ten průměr dosáhne.
Tak třeba pokud bych počítal průměrnou mzdu u deseti lidí, devět by bralo deset tisíc a jeden sto tisíc, tak průměrná mzda by byla
9x10 000 + 1x100 000 = 190 000 : 10 = 19 000
Kolik z těch deseti lidí by tu průměrnou mzdu bralo? ANI JEDEN!!!
Spíš by mne zajímal graf, vodorovně peníze, svisle kolik lidí ty peníze bere.