Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Rolls-Royce Cullinan slavil premiéru v Karlových Varech. Takhle mu to sluší

9 komentářů

Lackey
Svojí krásou konkuruje leda tak londýnským taxi .
V červené barvě, už ani taxíku není konkurentem
Prasivak P
Raz som toto SUV od RR videl nazivo a bo to hotovy nevkus na kolesach. To uz mozu rovno zacat vyrabat pick-upy
Stejsn
Nesluší. Leda by na bocích byly bílé pruhy a nápisy HASIČI.
Teprd
Auto je to luxusně nesmyslné, to mě ani tak neirituje. Spíš mě znepokojuje ta opakovaná gramatická hrubka (my byly u toho...)
Buď se mýlím já a autor se identifikuje jako žena, nebo text psala žena a autor to obšlehl, nebo prostě neumí gramatiku a potom kdo má tedy zodpovědnost za kontrolu...?
Vždyť v posledních letech se to gramatickými chybami na internetu jen hemží.
Chudák čtenář školák...
Daniel Bazant
Prosím, můžete už něco udělat s tou vlezlou reklamou? Nedá se kvůli ní už ani číst ani články, ani diskuze. Děkuji
3_diamanty
V ciernej a na inych diskoch to bude ok... v tejto cervenej by ani range rover dobre nevyzeral...
Ji/Ri
Zalezi na barevne kombinaci. Nejlíp tomu jde černá s bílým int. Jinak je to individuální … jízda lepsi a “zábavnější” nez GLS …
Lubo
Keď som videl naživo predchádzajúcu verziu, veľmi ma rušili výfuky - okrúhle rúry s miernou koróziou/alebo zašpinené? na novom aute pekne viditeľné z obdĺžnika. Možno nejaká predséria, ale vyzerali ako zo Škoda 105. Tu je to podľa fotky nejako podobne :-O . Mňa toto rušilo viac ako farebné kombinácie, ktoré sa niekedy dosť vymykajú.

Inak si myslím, že mu nie je čo vyčítať po dizajnovej ani komfortnej stránke. Pokiaľ niekto nie je vysadený proti SUV.
Lukáš Přibyl
Predstava, ze bych si objednal predface( kterej se mi libi) a dodali mi facelift…..asi by me jeblo.