Elektromobily
Přihlásit pro přidání komentáře
Nebo Nebo
Tohle má být normální cena, možna ještě nižší za tak malou hračku (v RC shopu seženu levnější). Každopádně stejně e-nadšenci stejně radši sáhnou po Tesle.
Pepa_007
Pěkné fáro. Cena trochu vyšší pro normálního smrtelníka.
V testu mě překvapila spotřeba pri dálniční 130km/h. Tuším 34, což je extrémně moc. Na německé dálnici při trvalé 180-220 to bude nutné co 50-100km dobíjet.
V testu mě překvapila spotřeba pri dálniční 130km/h. Tuším 34, což je extrémně moc. Na německé dálnici při trvalé 180-220 to bude nutné co 50-100km dobíjet.
@Pepa_007 takovy rychlosti EV neumi. To si musis koupit naftovou Oktavku. Ta to zvlada za 5-6 litru. Ale rychle nez ti ji Mikesusove zakazou. Siri to rakovinu. Pak budes donucenu k pokroku. Tj cestovat 120 od nabijecky k nabijecce 🤣
@ryccardo
máš ještě nějaké výmysly, které byly už 100x vyvrácené?
https://autosalon.tv/novinky/bonusy-k-tv-poradu/jeli-jsme-do-chorvatska-elektromobilem-dieselem-i-oklikou-cesta-dopadla-jinak-nez-jsme-cekali
že by volič a podporovatel dezinformátorů Rajchla a dalších lhářů?
máš ještě nějaké výmysly, které byly už 100x vyvrácené?
https://autosalon.tv/novinky/bonusy-k-tv-poradu/jeli-jsme-do-chorvatska-elektromobilem-dieselem-i-oklikou-cesta-dopadla-jinak-nez-jsme-cekali
že by volič a podporovatel dezinformátorů Rajchla a dalších lhářů?
@Mikesus samozřejmě, že podporovatel dezinformátorů a Rajchla, ale hlavně šířím ty ruský dezinformace co mi pošle nejvyšší velení z Moskvy :-D
https://www.portalridice.cz/…-na-dlouhe-ceste?…
https://www.portalridice.cz/…-na-dlouhe-ceste?…
PowerHouse
Cena EV klesá jako u elektroniky.
Tady to opět vidíme.
Tady to opět vidíme.
@PowerHouse Až na to, že neklesá, ale vyprodávají se zásoby (:
I předchozí generace mobilů (když je např. nová generace), jde cenově dolů.
I předchozí generace mobilů (když je např. nová generace), jde cenově dolů.
Th0r
Nejak se nam vytratilo, po kolika najetych km se vyplati elektrovozitko. To bylo velmi oblibene, nejen v testech, benzin vs. nafta.
Sdílení komentáře
Hyundai/Kia World - moc líbí 👍
A že ty sis nakoupil těch úžasných aut o kterých basnis. Minimálně 4 ne? Jo aha, žádný 8 nebo 10valec pořád ne.
je zvlastni, ze clanky o neprodejnosti tydle ridicsky nirvany s kvedlackou tu nikdo
nepise:
https://www.smucler.cz/…o2112004203.html
je zvlastni, ze eu automotive jde do***e kvuli ev, ale pritom vyprodava todle
je zvlastni, ze aby se ten operak na golfa vyplatil
musela na nej bejt sleva 30% coz dela z ev v diskuzich neprodejny mixery, zatimco na todle
se stojej fronty..
a je zlvastni, ze se prodavaj cinsky mixery a na tendle klenot se frotny nestojej
Já jsem omezen na rodinná auta, takže parodie co si na ně jen hrajou dlouhodobě mit nemůžu. Nicméně pokud chceš se kterými jezdim, tak to bude trochu delší povídání než ty 4 tvoje. A rozhodně to není omezeno na max 4valce. Kdyz to omezím na poslední půlrok, byla tam auta od 6valcu po EV.
cikáni nemají na nová elektroauta 😂
trochu skoda, ze financovani neumej s nulou jako bmw nebo vw.
Dobra doba na auta, takovyhle nabidky tu roky nebyly
tak to neprodejna kvedlacka viz vejs taky neni. A taky o ten kram nikdo
nestoji proto to vyjde na zlomecek prumernyho mesicniho platu. A i za ten zlomecek tu bude tohypnol s barikem brecet jak je to nedostupny.
V roce 2020 jsem od prodejce na svůj EV získal slevu na IČO a dotaci v celkové výši 375 000,- Kč z původní ceny.
je to ted super, na ix jsem dostal cenu jako pred lety na Kodiaq nebo GLC, plus ta dotace z toho dela mozna nejvyhodnejsi koupi auta co jsem kdy udelal
To je hodně dobrý. Mne se iX moc nelíbí, ale slušná nabídka ( to co popisuješ vypadá že je ) z toho udělá ne příliš podstatný argument. Na silnicích člověk musí koukat na horší auta. Myslíš, že je reálné do toho dát 3 dětské sedačky?
mikesus:
to ix je hlavne i s vybavou, vetrany sedacky, vzduch, rizena zadni naprava, tazny..
3 sedacky se urcite vejdou, dam je i do etronu (jedna ta po vajicku a dve ty do tusim 36kg?). A ten etron je uzsi nez ix. V x5 se ale lip prostredni dite pasa
Já mám už 3 velký do 36kg. Jestli to tedy půjde, mám aspoň další variantu co dál. 👍
A jakou verzi jsi objednal? Předpokládám, že 40
to mas lepsi, apson se poutaj samy, u nas to musi obstarat ten prostredni.
Ano, 40, na 50 nebyla podpora a nevesla by se na dotaci, tzn cena temer milion bez dph navic coz je uplne sileny.
Kazdopadne ted na to kasli, koncem roku ma bejt face a maj posunout baterky jakoze 40->50 a 50 nekam na 120kWh. Ja si zatim nechavam k etronu i x5 aspon na tahani vleku, takze me etron dojezdem
neomezuje. Jasne neni to na Barcelonu na otocku ale pokud jsi ochoten zastavit jednou za den na 25 nebo dvakrat na 15 da to 550-600km coz mi po cr staci. Plus cely ty pribejy jak je to rozezrany nejsou pravdivy, je to realne max jednotky procent od tmx nebo toho ix. Kazdopadne ja to
mam mesic a nabijel
jsem ciste na zkousku 10minut, zbytek vsecko doma z fve takze je mi dost jedno jestli to zere 22 nebo 25kwh..
Já mám cca rok a půl čas. Teď ještě jsem stihl nový HL. Ale už predbezne zjistuju možnosti. Navíc když člověk sleduje vývoj, za ty 2 roky to vypadá zajímavěji.
Ty se taky chlubis karoqem v manuálu a je to úplně to samé, možná dost horší, podle toho jaké EV koupil.