Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Audi Q8 je téměř dokonalé auto, které se v Česku utrhlo z řetězu. Nedivím se

20 komentářů

Horký Rom
Audi Q8 e-tron, či horký SQ8 e-tron, je ve všem lepší, moderní a “nežere” dinosaury. Bohudík 👍
Nebo Nebo
@Horký Rom Ahá, a proč ho teda nikdo nechce?
Horký Rom
@Nebo Nebo
Já ano. S tebou se však nepočítá, nejsi cílová skupina. Bohudík 👍
OndraHosek
@Horký Rom
Je to maly . Pro 4 lidi a dva psy na tyden na dovolenou je to maly. A zbytecne drahy. Za tu cenu mate funglovku gmc yukon s 6,2 V8. A este vam zbyde mega. A pak ridite aspon kus auta s poradnym motorem. Necitite se jako v obchode s tablety a mate brutalne pohodlne sezeni. To tahle pidiskatule nikdy nenabidne..
Nebo Nebo
@OndraHosek Docela mě zajímá, jak dlouho tyto 6.2 litrové motory vydrží...
Stellantis je již zaříznul, a myslí si, že to elektrický pohon se zvukem V8 nahradí (kde načipuju na vysavač zvuk mimochodem?). Popřípadě má k dispozici I6 motor, který se do amerických aut vůbec nehodí.
Takže doufám, že u GMC, Cadillac atd. vydrží co nejdelé... např. u nového Escalade zůstala 6.2L pohonná jednotka, za což jsem velice rád.
Horký Rom
@OndraHosek
Bez problému, naprosto s vámi souhlasím. Prosím o kontakt na oficiálního dealera v České republice, který prodává GMC Yukon. Předem děkuji, je to můj největší vlhký velký sen.
OndraHosek
@Horký Rom
To si neumite sehnat auto? Boze muj. Tak si kupte e-tron. Bude pro vas lepsi..
Horký Rom
@OndraHosek
Děkuji, Ondro, za vaši radu. Bez vašich rad bych se také obešel, protože vím, co je pro mě nejlepší.
Adam299
@Horký Rom Ondra jen sni. Ma sotva Dacii Duster.
Adam299
@OndraHosek Kdyz pises, co je male...treba si nepotrebuje nic kompenzovat :-D Mimochodem, ta tva obludna dodavka GMC stoji 2mil v zakladu bez dovozu. Audi 2,2. Kde presne ke to mega, chytraku?
webpaja
@OndraHosek U SIMIX jsem našel za 3,3M. Takže žádný milion nezbyde, naopak. Pro toho, kdo potřebuje SUV autobus se vzhledem bedny na nářadí může Yukon fungovat. Většina evropanů pak sáhne po Q8. ;-)
OndraHosek
@webpaja
Rikam preference ma kazdej jiny. Mam cloveka co mi taha ameriky. Cena v plne palbe je v kanade na 2 mil Kč. Dovoz a prepis 400tisic. Takze zbyde. Q8 ma kamarad a me se v tom aute proste nejezdi dobre oproti americe. Vec vkusu a subj. pocitu. Nehadam se, jen konstatuji.
Radim Strnad
@Horký Rom přesně tak, měl jsem možnost to porovnat a vyhrál e-Tron
kesumb
@Radim Strnad
u me taky
Jaros 00071
Do SUV patří DIESEL ‼️ 3litr TDI je super volba. Jen ta cena. Ale chápu,že je to nejprodávanější AUDI 👍❤️
Lempl Klaun
@Jaros 00071 do SUV patří Severní Předměstí v Plzní.
praptak
Třílitrové TDI je hrozná volba, tedy pokud toužíte po ušlechtilém vozu.
kesumb
@praptak
nebo aspon po spolehlivem…

Ted je to zase hruza
Emel
Q8 se mi líbí... hezky trefuje kompromis mezi trošku samoúčelným SUV kupé typu X6 a klasickou krabicí. Kdo potřebuje větší auto, nebo něco tahat... tak tohle proč ne.
ptr078
Q8 nie je nic moc, ale aspon vo mne nevzbudzuje lutost k majitelovi, ked vidim x6 alebo x4. 🤣