Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAudi Q8 je téměř dokonalé auto, které se v Česku utrhlo z řetězu. Nedivím se
20 komentářů
Jaros 00071
Do SUV patří DIESEL ‼️ 3litr TDI je super volba. Jen ta cena. Ale chápu,že je to nejprodávanější AUDI 👍❤️
Emel
Q8 se mi líbí... hezky trefuje kompromis mezi trošku samoúčelným SUV kupé typu X6 a klasickou krabicí. Kdo potřebuje větší auto, nebo něco tahat... tak tohle proč ne.
Q8 nie je nic moc, ale aspon vo mne nevzbudzuje lutost k majitelovi, ked vidim x6 alebo x4. 🤣
Sdílení komentáře
Já ano. S tebou se však nepočítá, nejsi cílová skupina. Bohudík 👍
Je to maly . Pro 4 lidi a dva psy na tyden na dovolenou je to maly. A zbytecne drahy. Za tu cenu mate funglovku gmc yukon s 6,2 V8. A este vam zbyde mega. A pak ridite aspon kus auta s poradnym motorem. Necitite se jako v obchode s tablety a mate brutalne pohodlne sezeni. To tahle pidiskatule nikdy nenabidne..
Stellantis je již zaříznul, a myslí si, že to elektrický pohon se zvukem V8 nahradí (kde načipuju na vysavač zvuk mimochodem?). Popřípadě má k dispozici I6 motor, který se do amerických aut vůbec nehodí.
Takže doufám, že u GMC, Cadillac atd. vydrží co nejdelé... např. u nového Escalade zůstala 6.2L pohonná jednotka, za což jsem velice rád.
Bez problému, naprosto s vámi souhlasím. Prosím o kontakt na oficiálního dealera v České republice, který prodává GMC Yukon. Předem děkuji, je to můj největší vlhký velký sen.
To si neumite sehnat auto? Boze muj. Tak si kupte e-tron. Bude pro vas lepsi..
Děkuji, Ondro, za vaši radu. Bez vašich rad bych se také obešel, protože vím, co je pro mě nejlepší.
Rikam preference ma kazdej jiny. Mam cloveka co mi taha ameriky. Cena v plne palbe je v kanade na 2 mil Kč. Dovoz a prepis 400tisic. Takze zbyde. Q8 ma kamarad a me se v tom aute proste nejezdi dobre oproti americe. Vec vkusu a subj. pocitu. Nehadam se, jen konstatuji.
u me taky