Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeToyota výrazně zlevňuje modely Yaris a Corolla Sedan. Ušetříte téměř až 200 tisíc korun
23 komentářů
Ham.
"Fotosférický čtyřválec"? Koukám, že AI pokročila do dalšího levelu.
@Ham. Dobrý den, díky moc. Vůbec netuším, jak se to do perexu dostalo...
Už opraveno.
Už opraveno.
@Ondřej Šámal A tušíš, jak se vám sem dostal Horký Rom? Taky ne viď? A tušíš, proč netušíš? Já tuším.
@Ondřej Šámal A ještě bych vás uporzornil, že v članku jednou napsáno tříválec a jednou čtyřválec. Tak který údaj si mám tedy vybrat?
Krum Páč
Příspěvek podléhá schvalování.
hugino
Cena na Corollu super ale s atmo trojvalcom ... no neviem . Ale niekomu to stačí
Nebo Nebo
Co je to fotosferický motor? To jsem nikdy neslyšel 😂😂
Jinak jestli chce Toyota nabízet Yaris pouze v hybridu, tak to tak slavný již nebude... Když tento Yaris někde vidím, tak většinou je čistě spalovací.
Jinak jestli chce Toyota nabízet Yaris pouze v hybridu, tak to tak slavný již nebude... Když tento Yaris někde vidím, tak většinou je čistě spalovací.
@Nebo Nebo
naopak, nehybridní yaris jsem neviděl ani nepamatuju. když yaris, tak je to hybrid.
naopak, nehybridní yaris jsem neviděl ani nepamatuju. když yaris, tak je to hybrid.
@Mikesus
Mam to rovnako
Mam to rovnako
@3_diamanty
Jelikož nebo nebo si dost často vymysli, tak jak je zvykem z jeho skupiny EV haterů za každou cenu, tak bych se nedivil, že ani v tomto směru to tak bylo taky.
Jelikož nebo nebo si dost často vymysli, tak jak je zvykem z jeho skupiny EV haterů za každou cenu, tak bych se nedivil, že ani v tomto směru to tak bylo taky.
@Mikesus Tak ono v Praze a na vesnici je rozdíl potkávat hybridní verzi...
Já třeba Yarise vidím minimálně, takže... Ale naopak např. RAVky, ty vidím pouze hybridní, to samé i Corolly.
Já třeba Yarise vidím minimálně, takže... Ale naopak např. RAVky, ty vidím pouze hybridní, to samé i Corolly.
Lumir Vaclavik
Je škoda že 4válec 1,6 s nepřímým vstřikem už není... Velká škoda...
@Lumir Vaclavik
Však to byl taky hodně starej motor konstrukčně. Je ho škoda, ale emise už měl dost problém zvládat.
Však to byl taky hodně starej motor konstrukčně. Je ho škoda, ale emise už měl dost problém zvládat.
praptak
Skutečně konzervativní zákazník hybridu nepřichází na chuť. 😉
Sdílení komentáře
https://m.mobile.de/…h/391612783.html?…