Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota výrazně zlevňuje modely Yaris a Corolla Sedan. Ušetříte téměř až 200 tisíc korun

23 komentářů

sorpersa
Sedanku už mám objednanú za 17.500 eur, to je za cenu Dacie alebo Dongfengu, neodolateľná ponúka.
Lempl Klaun
@sorpersa mam objednanej Microlino za 16.990 €, to je za cenu Yarisu, hodne lakava nabidka.
https://m.mobile.de/…h/391612783.html?…
Ham.
"Fotosférický čtyřválec"? Koukám, že AI pokročila do dalšího levelu.
admin badge
Ondřej Šámal
@Ham. Dobrý den, díky moc. Vůbec netuším, jak se to do perexu dostalo...

Už opraveno.
Roman Horký
@Ondřej Šámal A tušíš, jak se vám sem dostal Horký Rom? Taky ne viď? A tušíš, proč netušíš? Já tuším.
Nebo Nebo
@Ondřej Šámal A ještě bych vás uporzornil, že v članku jednou napsáno tříválec a jednou čtyřválec. Tak který údaj si mám tedy vybrat?
Krum Páč
Příspěvek podléhá schvalování.
hugino
Cena na Corollu super ale s atmo trojvalcom ... no neviem . Ale niekomu to stačí
lamal
Pepa_007
fotosférickým čtyřválcem...
pak je to atmosférický tříválec

Nejak nevím co končí.
Nebo Nebo
Co je to fotosferický motor? To jsem nikdy neslyšel 😂😂

Jinak jestli chce Toyota nabízet Yaris pouze v hybridu, tak to tak slavný již nebude... Když tento Yaris někde vidím, tak většinou je čistě spalovací.
Mikesus
@Nebo Nebo
naopak, nehybridní yaris jsem neviděl ani nepamatuju. když yaris, tak je to hybrid.
3_diamanty
@Mikesus

Mam to rovnako
Mikesus
@3_diamanty
Jelikož nebo nebo si dost často vymysli, tak jak je zvykem z jeho skupiny EV haterů za každou cenu, tak bych se nedivil, že ani v tomto směru to tak bylo taky.
Nebo Nebo
@Mikesus Tak ono v Praze a na vesnici je rozdíl potkávat hybridní verzi...
Já třeba Yarise vidím minimálně, takže... Ale naopak např. RAVky, ty vidím pouze hybridní, to samé i Corolly.
3_diamanty
@Nebo Nebo
Ja co vidim nove yarisy tak vsetko su uz hybridy ...
Nebo Nebo
@3_diamanty Asi záleží kde...
Já celkově vidím Yarisy minimálně.
3_diamanty
@Nebo Nebo

V meste... v KE ich je dost.... je to tu sama toyota kia skoda vw hyundaie a dacie
Lumir Vaclavik
Je škoda že 4válec 1,6 s nepřímým vstřikem už není... Velká škoda...
Mikesus
@Lumir Vaclavik
Však to byl taky hodně starej motor konstrukčně. Je ho škoda, ale emise už měl dost problém zvládat.
praptak
Skutečně konzervativní zákazník hybridu nepřichází na chuť. 😉
Mikesus
@praptak
Skutečně konzervativní zákazník startuje auto klikou. Správně označení těchto lidí jsou zaostalci, ne konzervativní zákazníci.
praptak
Skutečně konzervativní zákazník nestartuje auto klikou a jezdí v benzínu bez elektrifikace. Není na tom nic zaostalého.