@ptr078 Zbytečné se čílit, acz je už jen reklama, info o prodejích, jednou za měsíc test nějakého čínského ev a zatrollené diskuse. Naštěstí je pořád dost webů o autech.
A WEC? Je skvělé, že další silná automobilka jde do hry, už teď je to parádní situace, tolik vlčáků tu dlouho nebylo, v podstatě každý závod je výsledkově neodhadnutelný, letošní sezónu si užívám.
A v neděli 6h ve Fuji. ;)
Dinare, nevíš o nějakém časáku, kde srovnávají více aut. Když není etalon tak je ten test poloviční. Třeba test Corolla HEV a Civic HEV, to byl parádní slovenský videotest. Zase začnu asi číst z papíru.
@KANKUNEN Papírové dávno nečtu, léta jsem bral Autocar, abych to nakonec dal do sběru.
Z internetových AutoExpress, Autocar (videa jsou ale placená), na sport káry EVO Magazine. Angličani dělají srovnávačky běžně. Jinak MotorTrend, Motor1 atp., plus spousta kanálů na YT, já mám rád Harry´s garage, Throttle House, stačí pohledat a vybrat, který ti vyhovuje.
A WEC? Je skvělé, že další silná automobilka jde do hry, už teď je to parádní situace, tolik vlčáků tu dlouho nebylo, v podstatě každý závod je výsledkově neodhadnutelný, letošní sezónu si užívám.
A v neděli 6h ve Fuji. ;)
Z internetových AutoExpress, Autocar (videa jsou ale placená), na sport káry EVO Magazine. Angličani dělají srovnávačky běžně. Jinak MotorTrend, Motor1 atp., plus spousta kanálů na YT, já mám rád Harry´s garage, Throttle House, stačí pohledat a vybrat, který ti vyhovuje.