Novinky
Vypadá to docela přijatelně. Černá maska pomáhá nevzhlednému suzukoidnímu předku, červená barva pomáhá maskovat strašidelně nevzhledná zadní světla, resp. ten bizarně neladící pás mezi nimi.
@Barry Lyndon ano. Prasečí čumák je divný. A zadní světla strašná. Včetně linky mezi nimi. V reálu to vypadá celé podivně. Černá barva to zamaskuje.
@Pepa_007 jj ta zadnî světla se opravdu nepovedla. Btw co he fajn je černý D sloupek místo stříbrného. Ten předek mi nevadî. 195kW je taky fajn, ale mohli ještě přidat 😋
@ericn- tak museli rozdělit tu velkou úzkou tlustou ***. Jak jinak, to udělat, než svitící linkou a-la Chinese 😊 a ten C-slupek je úplně Čínský. Prostě Kabaňův crystal design je pryč...
Paradna vizaz ... a nadalej aj velmi decentne ponata RS verzia ... nic vycencane ... toto skoda vie...
Takový oxymóron. Je to jen stále stejné SUV (rozuměj krabice) je s nejsilnějším dostupným "všedním" motorem. 0-100 a V max, žádné velké nadšení vyvolat nemohou...Škoda Kodiaq Rally Sport (RS)... Ale chápu, prodává se to dobře... 😄
@Robert Hlavaty stovka za 6,3s...ty, to mi náhodou přijde docela působivý.
@Emel ... a nakonec si stejně většina lidí koupí mnohem praktičtější diesel.
Jak se mi nový Kodiaq moc nelíbí, tak v téhle verzi je to dobrý!
Spíš veganům to vadí, ale nevím, jak se proti tomu staví, jestli to mají v autech...