Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Podcast Moje auto s Tomášem Fílou: S hiluxem bych se chtěl vydrápat na Sněžku!

11 komentářů

MarekAbsolon
Přemýšlím, jestli by někoho z generace X napadla taková sviňárna, jako drápat se s Toyotou Hilux na Sněžku. Proč mě to u těch mladých nějak nepřekvapuje. A ještě se s tím chlubit. Prosím o zvracecí smajlík.
Man Ký
@MarekAbsolon rozhovor jsem neviděl, třeba to vytrhli z kontextu. Jinak je to samozřejmě, k neuvěření.
Mikesus
MarekAbsolon
@Mikesus Vždyť říkám blázne, u mě máš odpuštěno. Nebudu se s tebou přít s použitím tvé vlastní demagogie: Tam není nikde žádný Hilux. Dokonce ani žádný důkaz o generaci X tam není. Ale zůstaň v klidu a nad věcí. Bůh tě už potrestal dost.
Mikesus
@MarekAbsolon
"Podezřelý muž je podle policie ve věku kolem 45 až 50 let "
Ale jo, není tam o tom nic.
MarekAbsolon
@Mikesus tleskám. Utloukl jsi mě argumenty. Celá generace X je stejná, jako jeden příslušník etnika. Že tam je plná fotka mladších příslušníků etnika to už nehraje vůbec žádnou roli. Pan Mikesus dokázal a zvítězil.
Mikesus
@MarekAbsolon
Ty pro (rudé) oči nevidíš do teď co? Obecně a všichni je rozdíl. Ale to je i dotace a podpora.
MarekAbsolon
@MarekAbsolon Lol šašku, já zapomněl, že generace X se skládá z komunistů. Jak říkala soudružka Holubová, měli by... viď že jo?
3_diamanty
A co tak s L200 na Cotopaxi

Tento svet sa fakt uz ruti do...
Atomas
Nic zvláštního. Vzpomínám si, že v roce 2011 vyvezli autem na Sněžku Klause...
Ja Prvni 123
No, je jina doba.

V roce myslim 2001 jsem vozil cely den VIP zakazniky CSOB Defendrem po zasnezene sjezdovce v Destnem.

Dneska uz bych to asi taky neudelal.
Myslim, ze to neni ani tako generaci, jako o aktualnim veku.

Ale nevim to jiste, ze bych to neudelal.
Byla to moje prace. Byl jsem predvadeci jezdec importera Land Rovera.
Kdybych to odmitnul, asi bych prisel o praci.