Jen můj názor. Nemám dobrou zkušenost s podobnými krabičkami. Nárůst výkonu jsem nikdy neregistroval (subjektivně).
Radši úprava hardwaru. To je jistota.
iudex
1
@jakarte
Tak od čias nutnosti kybernetickej bezpečnosti áut je tuning motorov mŕtvy, bohužiaľ.
Na druhej strane tiež som mal vždy obavy z takéhoto softwarového zvýšenia výkonu, podľa mňa to riziko poškodenia je príliš veľké, aby človek riskoval záruku nového auta (a že výrobca ten tuning zistí a neuzná reklamáciu je na 99% isté).
Marek Jelínek
0
@iudex ryziko není vysoké pokud se dodržují určitá. pravidla a nebudeš to přehánět s navýšením výkonu. Že to na diagnostice automobilka zjistí je 100% jasné a záruka padá, to by musel být tovární tuning, ale ten je drahej jak ...a většinou se soustředí na různé doplňky a né na výkon motoru.
Radši úprava hardwaru. To je jistota.
Tak od čias nutnosti kybernetickej bezpečnosti áut je tuning motorov mŕtvy, bohužiaľ.
Na druhej strane tiež som mal vždy obavy z takéhoto softwarového zvýšenia výkonu, podľa mňa to riziko poškodenia je príliš veľké, aby človek riskoval záruku nového auta (a že výrobca ten tuning zistí a neuzná reklamáciu je na 99% isté).