Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Plug-in hybrid Škoda Superb iV liftback má českou cenu. Přesahuje 1,1 milionu

20 komentářů

Uživatel_5886017
O kolko sa zmensi vyuzitelna kapacita kufru v doslesku ulozenia baterie?
kesumb
v minuly generaci bylo iV ridicsky nejzabavnejsim supem a to sem do nej presedal z 200kw tsi. Skoda pouze predokolky, chce to kombinaci z multaka
DeMooro
@kesumb Opravdu??? úplně zbytečná a drahá technologie, která akorát způsobí, že to auto bude neprodejné...Zkus si dnes prodat IV Octavii RS...
kesumb
@DeMooro
sup iV v dobe kdy jsem ho mel zacinal na 880 tis kc, treti nejlevnejsi na mobile de s 200+ na hrbu je za 17 tis euro..
Bylo to tezky na zadek, malo trakce ale prevodovka a motor byla super. Zbytecna a draha technologie je TDI!
kyklop
@DeMooro Bol by som opatrný s týmto vyhlásením, koncernový súrodenec má cenou hybrid presne medzi slabším a silnejším dizlom. Zrovna tam nevidím dôvod na kúpu nafty, za predpokladu že mám kde nabíjať....
Barry Lyndon
@kesumb V čem může být FWD s přidaným závažím pod zadními sedačkami zábavné? Jinak naprostý souhlas, že obzvlášť s tímto rozložením hmotnosti je elektrický přístrk na zadní nápravně (ala Toyota) žádoucí.
Mikesus
@Barry Lyndon
Rozevlatej zadek v zatáčkách? 🤣
kesumb
@Barry Lyndon
pisu totez vejs, lepsi prevodovka, chovani motoru a ovladani plynu
Arese
Barry Lyndon
@Arese Snůška dezokydů je to 😁
Arese
@Barry Lyndon Naopak, je to napsáno velmi zasvědceně a víceméně pravdivě. Že se tato natvrdo prezentovaná fakta (např. o zcela nereálných udávaných spotřebách) místním hybridomilům nelíbí, mě nijak nepřekvapuje. 😄
Barry Lyndon
@Arese Nic jako skutečná spotřeba PHEV neexistuje, protože je extrémně závislá na způsobu použití. V podstatě to může být od nuly do nesmyslu...
Mikesus
@Arese
Tak to jsou dobré kecy zase. S benzínem jezdit za 4 litry bez jakékoliv elektrifikace, za 6l na dalnici jako rychle a zběsile a čím víc elektrifikace, tím vyšší spotřeba benzinu. Nepíšeš to pro autoforum ty? To by odpovídala ta kvalita dosahující odpadu. Že tě pořád baví si takhle lhát do kapsy
del42sa
@Mikesus jj, přesně podle vašeho gusta, což ? Myslíte si , že 100x opakovaná lež je pravdou .-)
Mikesus
@del42sa
No pokud vim, tyhle nerealne spotreby tu vyzdvihuje někdo jinej, arese, del42sa, mokrous. Ten tomu dal korunu, ze jezdi 160km/h do 5.5l ( možná bylo 5.1, to už nevím přesně, tak abych mu nekrivdil ). Ja sva tvrzení o spotřebě mám raději doložené.
del42sa
@del42sa no s tou Alfou není problém se na těch 8l dostat, obzvláště pokud potenciál toho auta začneš využívat naplno, ostatně kdo by jezdil s Alfou jako důchodce ( i když i takoví se najdou )

https😐/www.spritmonitor.de/…ail/1467324.html
https😐/www.spritmonitor.de/…ail/1599440.html

Co se Land Roveru týče, nevím o jakou motorizaci se mělo jednat, takže těžko posoudit , třeba tenhle jezdil za 8,6 litrů s vybitou baterkou

https😐/fdrive.cz/…-svem-oboru-6869

Faktem je ale, že uváděné spotřeby od výrobců jsou naprosto nereálné a neodpovídají běžnému používání, nebo tohle chceš také rozporovat ?
kesumb
@Mikesus
tak verit picovinam ze hybrid zere vic nez porovnatelnej neelektrifikovanej pohon muze jenom uplnej blb s vysokou skolou zivota...
Mikesus
@kesumb
Jj. Arese nebo del42sa tu zase perlí. Už jen chybí rohypnol a traveldrive nebo ericn, a sebranka s VŠŽ bude skoro kompletní.
Arese
@kesumb Tak to tě bohužel musím zklamat, mám vystudovanou kompletní VŠ, konkrétně UK. 😊)
Martin Evaty
Jake jsou dnes slevy bez ICO u Skodovky? Daji alespon 10-15 % nebo fyzicke osoby oskubavaj jak muzou?

Za 1,1 milionu se da dnes koupit Volvo V60 PHEV po 30% sleve, kterou rozdavaji skoro na potkani.