Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOdbyt nových škodovek v Česku se loni zvýšil. Prodalo se jich skoro 80 tisíc
17 komentářů
Arese
Ajajaj, místním škodahaterům přestane chutnat jíst a těm obzvláště kovaným hrozí prasknutí žilky! 😊))))))
@Arese
A v čem? Ze ztrácí podil na trhu? To ma trhat zilku? Naštěstí zacinaji nasazovat další elektro, tak ten výpadek nebude tak hroznej. Kdyby zůstali jen u těch zaostalych, kteří jen slintaji u plakátů a u suv s manuálem, tak ten podil na trhu jim bude padat dal.
A v čem? Ze ztrácí podil na trhu? To ma trhat zilku? Naštěstí zacinaji nasazovat další elektro, tak ten výpadek nebude tak hroznej. Kdyby zůstali jen u těch zaostalych, kteří jen slintaji u plakátů a u suv s manuálem, tak ten podil na trhu jim bude padat dal.
@Mikesus Copak, ty bys určitě všem SUV nařídil povinně automaty, viď, eurokomouši! 😊)
@Arese
Kde jsem psal o nuceni SUV? To chceš jen obrátit řeč od toho, ze ty sis suv koupil pro jízdu v max 2 lidech nebo co? Naopak suv je dle mého stále horší auto než to nízké, především kvůli jízdním odporum úplně zbytečně navíc. Takze nevím co chceš u mne s SUV říkat, kdyby dnešní auta byla prizpusobena pro rodinu, o SUV bych ani nezavadil. Bohužel dnes se do ničeho menšího ani 3 děti nevejdou.
Kde jsem psal o nuceni SUV? To chceš jen obrátit řeč od toho, ze ty sis suv koupil pro jízdu v max 2 lidech nebo co? Naopak suv je dle mého stále horší auto než to nízké, především kvůli jízdním odporum úplně zbytečně navíc. Takze nevím co chceš u mne s SUV říkat, kdyby dnešní auta byla prizpusobena pro rodinu, o SUV bych ani nezavadil. Bohužel dnes se do ničeho menšího ani 3 děti nevejdou.
Lepší být statistická chyba než nevzdelanej odpad jako ericn nebo rohypnol.
No musím klesnout na tvou úroveň, bys tomu rozumel, to se neda nic delat. A prokazaný lhář jako ty, rohypnol nebo ptr, to není nalepkovani, ale konstatování faktu. Chapu, ze ti to splývá, kdyz jsi komunismem naučen.
A tohle jsem psal kde? Tady se objevil jeden lhář vedle druhého v tomto článku. Jak jsem psal, lhari jsou lidskej odpad a o vas 3 to už víme zde v diskuzi dlouho. A nejlepší je, že usvedceni lhari si nejvíc spolu rozumí.
Maximálně odsouhlasim, ze nedávám na levoproudaře a stredoproudare. To je taky takovej výkvět. Ale to s autem fakt nemá nic společného. Ale to ty asi nepochpis a tvé ukrivdene ego bude hledat další lež za druhou.
Myslis jako to, ze se prodalo více, ale přesto ztrácí podil trhu. Měl bys být v těch svých názorech trochu konzistentní. Takhle to vypadá, ze jsi jen hloupej nebo lhář. A jsem tvrdil, kterej přicmrndávač ti začne poklonkovat.