Novinky
Nějak mi v argumentaci chybí tlak leasingových společností na co nejdelší interval, aby to snížilo cenu operáku za provoz v prvních třech letech.
Mám ročný Karoq. Nastavený som mal na 30 tis km/2 roky.
Pri prvej prehliadke, po 9 tis km, som si dal pevne nastaviť interval 15 tis km/rok
Pri prvej prehliadke, po 9 tis km, som si dal pevne nastaviť interval 15 tis km/rok
"Výměna olejů na nových i starších autech je jedním z nejčastějších hospodských témat, u nichž diskutující věří, že mají lepší zkušenosti, než inženýři s miliardovým vývojem za zády."
Kolik miliard za zády měli ti, co rozhodli o používání nízkoviskózních lehkoběžných olejů v motoru HTP, ačkoliv neměl chladič oleje? Byly to ty samé miliardy, díky kterým nízkopopelné long-life oleje nahrazovaly původní specifikace olejů pro starší benzínové motory s vyšším množstvím vodního kondenzátu, což mělo za následek tvorbu šlemů?
Kolik miliard za zády měli ti, co rozhodli o používání nízkoviskózních lehkoběžných olejů v motoru HTP, ačkoliv neměl chladič oleje? Byly to ty samé miliardy, díky kterým nízkopopelné long-life oleje nahrazovaly původní specifikace olejů pro starší benzínové motory s vyšším množstvím vodního kondenzátu, což mělo za následek tvorbu šlemů?
@Tycoon
Kdyz jsem dal sveho casu do autorizvaneho servisu Kiu (ojetou), tak mi servisni technik na otazku ohledne klasifikace oleje odpovedel "dle doporuceni vyrobce". A to byla moje posledni navsteva toho autorizovaneho servisu.
Kdyz jsem dal sveho casu do autorizvaneho servisu Kiu (ojetou), tak mi servisni technik na otazku ohledne klasifikace oleje odpovedel "dle doporuceni vyrobce". A to byla moje posledni navsteva toho autorizovaneho servisu.
u služebáku platí, že když servis nenahlásí nikdo z řidičů, tak jede i o dost déle na servis
Prodloužený interval jsem zrušil hned od počátku. Leju schválenou specifikaci oleje, nikoliv však ten nehorázně předražený olej od ŠA. Měním po roce, či 10tkm.
Já to beru tak, že interval 10-15 t km je jistota, kterou se nic nezkazí. Proměnný interval (až 30t) s longlife olejem při slušném zacházení a velkým podílem delších tras nemusí motoru nijak ublížit, ale ty rizika budou časem větší. Pokud člověk má v úmyslu auto prodat po 150t km max, nemusí se ničeho bát.
No jo, ale k tomu AZNP nevydal tiskovou zprávu.
Mimochodem autor článku uvadi "jakém stavu motorový olej ASI je".
V tomhle je VW/Škoda fakt mimo.
A samozřejmě pisatel textu o "žhavé novince" jaksi stále píše jen o intervalu a poslední větu nijak neváže k aplikaci, takže o to stupidněji to celé působí.
jakykoliv dalkovy ovladani od VW je neuveritelna zumpa a jestli je na aplikaci Skoda nebo Audi je uplne jedno. Nechapu, ze s tim nejsou uz 6let co se s tim peru v ruznejch autech nic udelat. Jenze pred tema 6 lety davali aspon k nezavislymu topeni dalkac, dneska to odpovida "server prestal komunikovat"...