Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Superb Sportline na nových fotkách. Takhle vypadá divný volant v reálu

23 komentářů

Stejsn
No, ten volant mi připomíná léta kraksen typu 120 a 1203. Ty to měly taky takhle.
traveldrive
@Stejsn
Prečo zavrhli dnes už legendárne logo Škody, to mi hlava neberie.
Inak zase až tak divne ten volant nevyzerá. Čo vyzerá divne a hnusne, je displej pod volantom. Ako keby sa dizajnérom nechcelo prerábať pôvodnú kaplnku na združené prístroje a ten displej, aj keď sa tam nevojde, tak ho tam len tak nasilu vrazili. Neskutočný paskvil.
Exteriér tiež nič moc hlavne spredu. Chróm nahradili hnusným čiernym plastom. V akej dobe to, sakra, žijeme...
rohYpnol
@traveldrive

Protože to je opět "móda"...

Mimochodem, je to absurdní. Škoda měla krásné novodobé logo, 1996-2010 cca.
Pak přišlo jen stříbrné, to vypadalo jako to co bylo na Fazolovi v 89...
No a teď tohle, co vypadá jak na Š120 ...
Příště možná bude to co bylo na 1000 MB, to už opět bude hezké 😉
Emel
@rohYpnol "novodobé" bylo právě akorát v těch devadesátých letech.
Mike2051
@rohYpnol Nejlepší logo a font je stejně ten, co používá originální plzeňská Škodovka. Nemůžu si pomoct, ale obojí mi přijde hezký a nadčasový.
Barry Lyndon
@traveldrive Na tom display je nejvtipnější, že by se do té kapličky v pohodě vešel, zase tak velký není, velký je akorát ten rám kolem. A bylo by to i příjemnější na používání , protože by byl dál...
Stejsn
@traveldrive Ten displej je fakt otřesná prasárna.
Arese
@Stejsn Souhlas. Jak taková hrůza mohla projít do výroby?!! Nepochopitelné by to bylo i u Fabie, natož u vlakové lodi za milion a více! 😧👎
P.S. A vnější design nového Superbu je ve srovnání s jeho nádherným předchůdcem jasný krok zpět a nový počínštělý Kodiag vypadá opravdu příšerně, hlavně zezadu...🤮
Achernar9
@traveldrive
Přesně takhle to vidím i já. Ten volant se vsákne ale ta palubka před ním je KATASTROFA ! A ta černá móda místo chromu je taky příšerná. 🤦🏻‍♂️
No a bez škodováckýho šípu... 🤷🏻‍♂️
Emel
"Nová Škoda Superb Sportline je dostupná se všemi nabízenými motorizacemi modelu, tedy základními motory 1.5 TSI i 2.0 TDI o 110 kW, vznětovou čtyřkolkou 2.0 TDI 4x4 o 142 kW, novým plug-in hybridem 1.5 TSI iV o 150 kW i nejsilnějším benzinovým srdcem 2.0 TSI 4x4 o 195 kW."
No a co 2.0TSI 150kW?
Mikesus
On obecne celý novy superb vypadá divně.
Barry Lyndon
@Mikesus Liftback mi přijde dost v pohodě. Combi je takové divnější, což plyne ze stejnosti s Passatem, kdy nakonec nevypadá moc dobře ani Superb (ten je hozený moc do stylu VW) a ani Passat (ten je hozený moc do stylu Škody).
ptr078
@Barry Lyndon Ten predok je najdivnejsi. Hrany na predoslej generacii vyzeraju modernejsie
Ozzman
obě auta ve výbavě nevypadají nějak zvláště odpuvidvě, ale elegance svých předchůdců nedosahují ani omylem, naopak i obyčejný Pašík B8 a Superb 3 na prumerných kolech nebyl vůbec ošklivý, což se o nových generací říct nedá..@Barry Lyndon
Mikesus
@Barry Lyndon
Lift je o něco lepší, ale pořád za mne o několik levelů hůř než předchůdce. Možná i Sup2 je elegantnější než tohle.
Ozzman
No, s tim Supem 2 brzdi brzdi 😁 Jako, neni to asi nejošklivější Škodovka, v kombíku dejme tomu, ale nějaky obyčejný lift tedy spíše ne 😁 Je to hrozn úzké @Mikesus
Mikesus
@Ozzman
No a tohle právě taky, takové úzké a dlouhé. To je právě soutěž tehle dvou generací o nejhorším designu.
Tomáš Hromádka
@Mikesus to je úplně mimo co říkáte.

Ve skutečnosti je to tak ZATÍM**
Až se teď nakouká Sportline, který je na vlastní oči nejkrásnější Škodovka, která momentálně snad je, se optika na Superba definitivně změní.

A Vaše případná odpověď, že je to o vkusu, nemůže být brána moc v potaz. Tady je to fakt daný😊

Jelikož až Sportline uvidíte na vlastní oči, zjistíte jak moc je toto tvrzení mimo mísu.

V tomhle si na mě můžete vsadit😊)

Ale chápu, když tu často čtu Vaše nesmysly kde chválíte Toyotu do výšin a Škodovku tu neodborně degradujete, že je zde Váš koment tohoto typu.
rohYpnol
Ten volant je fakt hnus. Stejně jako ty nápisy a font. Opět jako Š120...
Ozzman
Přesně, kdyby nevládl zelenorudý bolševický škvár v EU, tak je tam slepice, ale díky greendealu je tam nápis Škoda, protože jeho výroba vyprodukuje o 0,0002 % méně emisí Co2 oproti předchozímu logu @rohYpnol
Muffik
Nápis na volantu je mi ukradený, ale za ten hranatý displej na oblé kapličce měl designer spáchat seppuku.
Strejček Much
Asi nejsem znalec jako zbytek diskutujících. Volant v pohodě, lepší než ten současný. A logo? Se mění často. A není to takový průser jako třeba Citroen..
Fiat, Renault, Mazda....A co. Tohle nejezdí.
Asi tak borci.
Kasprik
Volant mi nevadí, ale ten položený telefon na plocho před přístrojovým štítem, ano.