Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Superb Sportline na nových fotkách. Takhle vypadá divný volant v reálu
23 komentářů
Emel
"Nová Škoda Superb Sportline je dostupná se všemi nabízenými motorizacemi modelu, tedy základními motory 1.5 TSI i 2.0 TDI o 110 kW, vznětovou čtyřkolkou 2.0 TDI 4x4 o 142 kW, novým plug-in hybridem 1.5 TSI iV o 150 kW i nejsilnějším benzinovým srdcem 2.0 TSI 4x4 o 195 kW."
No a co 2.0TSI 150kW?
No a co 2.0TSI 150kW?
Mikesus
On obecne celý novy superb vypadá divně.
@Mikesus Liftback mi přijde dost v pohodě. Combi je takové divnější, což plyne ze stejnosti s Passatem, kdy nakonec nevypadá moc dobře ani Superb (ten je hozený moc do stylu VW) a ani Passat (ten je hozený moc do stylu Škody).
obě auta ve výbavě nevypadají nějak zvláště odpuvidvě, ale elegance svých předchůdců nedosahují ani omylem, naopak i obyčejný Pašík B8 a Superb 3 na prumerných kolech nebyl vůbec ošklivý, což se o nových generací říct nedá..@Barry Lyndon
@Barry Lyndon
Lift je o něco lepší, ale pořád za mne o několik levelů hůř než předchůdce. Možná i Sup2 je elegantnější než tohle.
Lift je o něco lepší, ale pořád za mne o několik levelů hůř než předchůdce. Možná i Sup2 je elegantnější než tohle.
@Mikesus to je úplně mimo co říkáte.
Ve skutečnosti je to tak ZATÍM**
Až se teď nakouká Sportline, který je na vlastní oči nejkrásnější Škodovka, která momentálně snad je, se optika na Superba definitivně změní.
A Vaše případná odpověď, že je to o vkusu, nemůže být brána moc v potaz. Tady je to fakt daný😊
Jelikož až Sportline uvidíte na vlastní oči, zjistíte jak moc je toto tvrzení mimo mísu.
V tomhle si na mě můžete vsadit😊)
Ale chápu, když tu často čtu Vaše nesmysly kde chválíte Toyotu do výšin a Škodovku tu neodborně degradujete, že je zde Váš koment tohoto typu.
Ve skutečnosti je to tak ZATÍM**
Až se teď nakouká Sportline, který je na vlastní oči nejkrásnější Škodovka, která momentálně snad je, se optika na Superba definitivně změní.
A Vaše případná odpověď, že je to o vkusu, nemůže být brána moc v potaz. Tady je to fakt daný😊
Jelikož až Sportline uvidíte na vlastní oči, zjistíte jak moc je toto tvrzení mimo mísu.
V tomhle si na mě můžete vsadit😊)
Ale chápu, když tu často čtu Vaše nesmysly kde chválíte Toyotu do výšin a Škodovku tu neodborně degradujete, že je zde Váš koment tohoto typu.
rohYpnol
Ten volant je fakt hnus. Stejně jako ty nápisy a font. Opět jako Š120...
Přesně, kdyby nevládl zelenorudý bolševický škvár v EU, tak je tam slepice, ale díky greendealu je tam nápis Škoda, protože jeho výroba vyprodukuje o 0,0002 % méně emisí Co2 oproti předchozímu logu @rohYpnol
Muffik
Nápis na volantu je mi ukradený, ale za ten hranatý displej na oblé kapličce měl designer spáchat seppuku.
Strejček Much
Asi nejsem znalec jako zbytek diskutujících. Volant v pohodě, lepší než ten současný. A logo? Se mění často. A není to takový průser jako třeba Citroen..
Fiat, Renault, Mazda....A co. Tohle nejezdí.
Asi tak borci.
Fiat, Renault, Mazda....A co. Tohle nejezdí.
Asi tak borci.
Prečo zavrhli dnes už legendárne logo Škody, to mi hlava neberie.
Inak zase až tak divne ten volant nevyzerá. Čo vyzerá divne a hnusne, je displej pod volantom. Ako keby sa dizajnérom nechcelo prerábať pôvodnú kaplnku na združené prístroje a ten displej, aj keď sa tam nevojde, tak ho tam len tak nasilu vrazili. Neskutočný paskvil.
Exteriér tiež nič moc hlavne spredu. Chróm nahradili hnusným čiernym plastom. V akej dobe to, sakra, žijeme...
Protože to je opět "móda"...
Mimochodem, je to absurdní. Škoda měla krásné novodobé logo, 1996-2010 cca.
Pak přišlo jen stříbrné, to vypadalo jako to co bylo na Fazolovi v 89...
No a teď tohle, co vypadá jak na Š120 ...
Příště možná bude to co bylo na 1000 MB, to už opět bude hezké 😉
P.S. A vnější design nového Superbu je ve srovnání s jeho nádherným předchůdcem jasný krok zpět a nový počínštělý Kodiag vypadá opravdu příšerně, hlavně zezadu...🤮
Přesně takhle to vidím i já. Ten volant se vsákne ale ta palubka před ním je KATASTROFA ! A ta černá móda místo chromu je taky příšerná. 🤦🏻♂️
No a bez škodováckýho šípu... 🤷🏻♂️