Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
0
Akorát ty plechy jsou papírové.
Karel Štolař
Nejhorší dodávka na trhu. Poslední dobrá verze byla s motorem 3.0 Iveco. To ostatní je předražený, již 1000x zaplacený a dokola recyklovaný odpad.
@Karel Štolař
To bola tá, s ktorou šoféri lietali jak utrhnutí z reťaze 80-90 po meste a 160 po diaľnici?
To bola tá, s ktorou šoféri lietali jak utrhnutí z reťaze 80-90 po meste a 160 po diaľnici?
Othello
Pobavilo mě to nakládání prázdných palet. Já bych je tam strčil normálně naskládané na sobě, k čemu je dobré takhle je rozkládat ?
@Othello to měl být vtip?
@m.z. jo vtip, protože netuším jak se tam nakládá ta v pořadí třetí paleta když je plná. S prázdnou je to samozřejmě snadné
@m.z. dlouhé vidle budou stačit na tu druhou řadu ale do třetí nedosáhnou, leda nějaké skoro třímetrové nevím kdo je má.
A šoupat několik set kilo těžkou paletu po té hrbaté podlaze nebude taky žádný med.
A šoupat několik set kilo těžkou paletu po té hrbaté podlaze nebude taky žádný med.
@Othello normálně se šoupou zezadu. Denně takto šoupeme 800 kg palety, potřebuješ na to zesílenou podlahu, která je na to dělaná. I když u těch dodávek je fakt že nejtěžší palety jdou z boku na přední pozici a ty další už mají spíš méně, tj. třeba pod 600 kg, takže to problém není. Lehký náklad kde jsou palety třeba jen po 100 kg šoupne v krajním případě i člověk bez techniky.
Btw jednou jsem viděl VZV s vidlema, kterýma se dala vyložit celá dodávka 4 palet najednou, ale je to rarita 😁
Btw jednou jsem viděl VZV s vidlema, kterýma se dala vyložit celá dodávka 4 palet najednou, ale je to rarita 😁
bory_neto
Pane Vaculíku, pneumatiky o rozměru 225/60 R16 Ducato nikdy nemělo. Pro varianty do 3,3t byly pneu 215-225/70 R15C a pro Maxi 215/75 R16C nebo 225/75 R16C.