Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
vecernicek2
5
To jen potvrzuje, že s levičáckým vandalismem je už konečně třeba začít něco dělat.
rohYpnol
No, možná Musk při další aktualizaci místo prdícího polštářku přidá Die Fahre hoch... 😁😉
Sevca1
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Sevca1
Protože je mi úplně ukradený tvůj názor a diktát kam mám, nemám, smím a nesmím co napsat hujere 🤣🤣🤣
Protože je mi úplně ukradený tvůj názor a diktát kam mám, nemám, smím a nesmím co napsat hujere 🤣🤣🤣
Sevca1
@Sevca1
Jistě. V pondělí.... To jsi psal už minule... Je sobota... Zkrátka opět lžeš 🤣🤣🤣
Stejně jako že je ti u p.... co píšu.... No evidentně není když na to reaguješ 🤣🤣🤣
Ale víme, to jsou pořád dokola jen tvé lži.
Jistě. V pondělí.... To jsi psal už minule... Je sobota... Zkrátka opět lžeš 🤣🤣🤣
Stejně jako že je ti u p.... co píšu.... No evidentně není když na to reaguješ 🤣🤣🤣
Ale víme, to jsou pořád dokola jen tvé lži.
Hendly
@Hendly
Jaj, sakra fix. Máš pravdu!!! Tohle je diskuse pod Teslou, což není fakt supr technika!!! Sem nesmím psát!!! 🤣🤣🤣
Jaj, sakra fix. Máš pravdu!!! Tohle je diskuse pod Teslou, což není fakt supr technika!!! Sem nesmím psát!!! 🤣🤣🤣
@rohYpnol opět nic nepochopil. No nebudu trávit krásný víkend sledováním co krásného blb.....cek jako ty napíše, ráno v sobotu kouknu co mentálně slabší tabletka vytvoří, rychlý koment a pak až v pondělí 😁 papá
Arese
Sevca1
@Sevca1
Je to jen dalsi proruskej troll s jediným ucelem.
Nadavat a delat zle.
Kdyz dostanes jasny argumenty zmizis jak spraskanej pes a zacnes nadavat a šířit nesmysly jinde.
Je to jen dalsi proruskej troll s jediným ucelem.
Nadavat a delat zle.
Kdyz dostanes jasny argumenty zmizis jak spraskanej pes a zacnes nadavat a šířit nesmysly jinde.
@Hendly
Dnes tu vidím nadávať len teba a sevcu. Obaja sa správate horšie ako murárski učni. Zabudli ste, že je to tu o autách?
Dnes tu vidím nadávať len teba a sevcu. Obaja sa správate horšie ako murárski učni. Zabudli ste, že je to tu o autách?
@Traveľ
to ze tady lezes do jiste casti tela temto trollum je pravidlem. Nahoda?
Jindy tu je nadavani z jejich strany a ty mlcis.
Ja opravdu pro sve deti nechci svet ve kterem vladnou lidi jako Babis, Fico, Trum atd.
Naprosta vetsina argumentů jak proti EV tak EU jsou polopravdy a nesmysly.
Zde to oravidelne siri jmena jako Rohypnol, Arese atd
to ze tady lezes do jiste casti tela temto trollum je pravidlem. Nahoda?
Jindy tu je nadavani z jejich strany a ty mlcis.
Ja opravdu pro sve deti nechci svet ve kterem vladnou lidi jako Babis, Fico, Trum atd.
Naprosta vetsina argumentů jak proti EV tak EU jsou polopravdy a nesmysly.
Zde to oravidelne siri jmena jako Rohypnol, Arese atd
Arese
@Hendly Královsky se bavím, jak místní elektrohujeři vzhledem k poslednímu vývoji ztrácejí nervy a jsou čím dál agresivnější a hysteričtější! Celý i.di. o. t ský Green Deal se vám hroutí jak progresivistický domeček z karet! 😀
@Hendly
Arese, siris tu kazdou kravinu z ruskych zdroju o EU, ale tvrdis, ze nejsi prorusky.
Takze bud hlupak a nebo troll
Ty jsi troll.
A jak jsem rek. Kdyz prijde na technické argumenty okamzite bezis pryc a zacnes sirit nesmysle jinde.
Arese, siris tu kazdou kravinu z ruskych zdroju o EU, ale tvrdis, ze nejsi prorusky.
Takze bud hlupak a nebo troll
Ty jsi troll.
A jak jsem rek. Kdyz prijde na technické argumenty okamzite bezis pryc a zacnes sirit nesmysle jinde.
Traveldrive,vsimaj si ako zacinaju stracat nervy ekofasisticki progresivci.Blizi sa ich koniec a tak si to vychutnavaj 👍
@Corky
a dalsi jmeno co přiběhlo podpořit.
Jak strasne je potreba zamaskovat, Ze nick Arese nema ani zakladni technicky prehled a jen stale znova jede stejnou agendu pod kazdym clankem.
a dalsi jmeno co přiběhlo podpořit.
Jak strasne je potreba zamaskovat, Ze nick Arese nema ani zakladni technicky prehled a jen stale znova jede stejnou agendu pod kazdym clankem.
@Hendly
Nadávky a osočovanie len kvôli inému názoru, neospravedlníš. Niečo sa pravdaže zniesť dá, nie sme stroje, emócie niekedy vygradujú, ale ty aj zo sevcom dnes hrubo prekračujete všetky čiary.
Nadávky a osočovanie len kvôli inému názoru, neospravedlníš. Niečo sa pravdaže zniesť dá, nie sme stroje, emócie niekedy vygradujú, ale ty aj zo sevcom dnes hrubo prekračujete všetky čiary.
@Hendly
Jo, já taky myslím že bys měl s celou tvou rodinou odcestovat do Číny, která je tvým ideologickým vzorem 🤣
Komouš ke komoušovi, viď 👍
Jo, já taky myslím že bys měl s celou tvou rodinou odcestovat do Číny, která je tvým ideologickým vzorem 🤣
Komouš ke komoušovi, viď 👍
@Hendly moj prispevok bol venovany Travelovi.Vsimol som si potom,ze podobne to vidi aj Arese.Ocividne v tejto teme sme za jedno a tesime sa zo zaciatku konca ekofasistickeho progresivizmu v EU.
@Arese
Model EU dovedl Evropu do globální bezvýznamnosti
V Číně postaví uhelné elektrárny o výkonu téměř sto gigawattů, což je nejvíc za posledních 10 let.
https😐/www.seznamzpravy.cz/…lektrarny-270012
Proč se opět potvrzují moje slova, co, doníčci, hendlíčci, mikešové ... 🤣🤣🤣
Model EU dovedl Evropu do globální bezvýznamnosti
V Číně postaví uhelné elektrárny o výkonu téměř sto gigawattů, což je nejvíc za posledních 10 let.
https😐/www.seznamzpravy.cz/…lektrarny-270012
Proč se opět potvrzují moje slova, co, doníčci, hendlíčci, mikešové ... 🤣🤣🤣
@rohYpnol
blbost, k cemu by ty uhelky staveli kdyz podle tebe jsou vsecky registrace EV na prodejce a hnijou na parkaci. Ale ses mekkej na konkurencnim webu je *** co si mysli, ze druhotnej trh EV neexistuje, asi si to á pul roku menej dealeri mezi sebou!
blbost, k cemu by ty uhelky staveli kdyz podle tebe jsou vsecky registrace EV na prodejce a hnijou na parkaci. Ale ses mekkej na konkurencnim webu je *** co si mysli, ze druhotnej trh EV neexistuje, asi si to á pul roku menej dealeri mezi sebou!
@kesumb
Je mi tě líto jak jsi opět netrefil... 🤣🤣🤣
Kdybys četl tak píšu úplně něco jiného. 9 z 10ti, 11 ze 17ti... 😉
Je mi tě líto jak jsi opět netrefil... 🤣🤣🤣
Kdybys četl tak píšu úplně něco jiného. 9 z 10ti, 11 ze 17ti... 😉
@rohYpnol bohužel EU ekonomicky upadá. A sešup bude rychlý. Vime to všichni už několik let.
@rohYpnol
A jaky model by byl pro evropu lepsi?
Ten co prinasi kreml? Kam to vede vime.
Zapomněl si zase napsat tu druhou pulku nadpisu a clanku.
Ze Cina jede rekordy v OZE.
V prepoctu CO2 na obyvatele je Cina stale ze vetsinou evropy.
A jaky model by byl pro evropu lepsi?
Ten co prinasi kreml? Kam to vede vime.
Zapomněl si zase napsat tu druhou pulku nadpisu a clanku.
Ze Cina jede rekordy v OZE.
V prepoctu CO2 na obyvatele je Cina stale ze vetsinou evropy.
@Hendly Kremlobotský model tu nikdo soudný nechce. Úplně postačí vykopat z europarlamentu zelené bolševiky! 🙂👍
@Arese
Mnozina politiku nadavajicich na EU a GD atd je stejna jako množina politiků co smeruji k rusku.
Konecna, Okamura, Turek, Afd atd.
Vsude to same.
Mnozina politiku nadavajicich na EU a GD atd je stejna jako množina politiků co smeruji k rusku.
Konecna, Okamura, Turek, Afd atd.
Vsude to same.
@Hendly
Ano, opět jsi potvrdil jaký jsi rudý komouš!!!
Ty vůbec nepřipustíš, že někdo zkrátka jen chce, aby EU přežila, nerozpadla se a byla schopná sebereflexe a změny!!!
Ale podle tebe kdo není pro současné zelenorudé bolševiky v EK, tak je proti a je třídní nepřítel!!! PŘESNĚ TAKTO UVAŽOVALI KOMOUŠI!!! A TY JSI JEDNÍM Z NICH.
Ano, opět jsi potvrdil jaký jsi rudý komouš!!!
Ty vůbec nepřipustíš, že někdo zkrátka jen chce, aby EU přežila, nerozpadla se a byla schopná sebereflexe a změny!!!
Ale podle tebe kdo není pro současné zelenorudé bolševiky v EK, tak je proti a je třídní nepřítel!!! PŘESNĚ TAKTO UVAŽOVALI KOMOUŠI!!! A TY JSI JEDNÍM Z NICH.
@Rohypnol
EU se meni celou dobu. Je to demokracie.
Ty ale siris jak je skoro pred upadkem a vse ostatni z ruského repertoáru.
Kde ze je napriklad ten “nejvetsi skandál v historii EU”?
Skoncil jako kazde divadlo pripravene troll armadou.
EU se meni celou dobu. Je to demokracie.
Ty ale siris jak je skoro pred upadkem a vse ostatni z ruského repertoáru.
Kde ze je napriklad ten “nejvetsi skandál v historii EU”?
Skoncil jako kazde divadlo pripravene troll armadou.
@Hendly
Jsi uznaný komouš, nic s tím neuděláš.
EU se nemění celou dobu. EU se změnila. A změnila se do podoby, kdy nereflektuje přání občanů a voličů, kdy nereflektuje realitu, kdy nereflektuje požadavky průmyslu.
Jsi uznaný komouš, nic s tím neuděláš.
EU se nemění celou dobu. EU se změnila. A změnila se do podoby, kdy nereflektuje přání občanů a voličů, kdy nereflektuje realitu, kdy nereflektuje požadavky průmyslu.
@rohYpnol LOL, koukám že píšeš zase o EU, jako by to bylo něco s čím nemáš nic společného.
Cituji: (EU) A změnila se do podoby, kdy nereflektuje přání občanů a voličů, kdy nereflektuje realitu, kdy nereflektuje požadavky průmyslu.
Voliči jasně ukazují koho v parlamentu jak místním tak EU chtějí. To že voliči nereflektují požadavky průmyslu je spíš dobře, ne? V minulých volbách jsme jednoho miliardáře dostali od válu a já jsem za to rád. V posledních EU volbách jsme do parlamentu poslali jen jednoho dýzla, protože prostě taková byla jeho voličská podpora. A podle toho co tam předvádí tak podle toho získá příště buď větší podporu nebo menší.
Podle mě tam neměl co dělat ale akceptuji, že to pro někoho je jinak a že tam sedí. To je demokracie.
Takže já nikde nevidím nereflektování vůli voličů, ty jí vidíš jen tam, kde ti to nevyhovuje. To že se situace může v průběhu volebního období měnit, a to co ti před 4 mi roky vyhovovalo už nyní ne je klidně možné ale musíš se udržet a počkat na ukončení toho volebního období. Pokud by jsi ho chtěl zkrátit, tak už by nikdo z politiků neměl zájem na čemkoliv, co se musí dělat dlouhodobě, protože bude volen za rok a to ta silnice nebude ani namalovaná a o povolovacích procedurách a jejich délce se ani nebavím.
Takže o žádné nereflektování ze strany politiků a EU nejde. To jen pár lidí na fóru neustále plká ty samé nepravdy v domění, že tisíckrát opakovaná lež se stane pravdou.
Cituji: (EU) A změnila se do podoby, kdy nereflektuje přání občanů a voličů, kdy nereflektuje realitu, kdy nereflektuje požadavky průmyslu.
Voliči jasně ukazují koho v parlamentu jak místním tak EU chtějí. To že voliči nereflektují požadavky průmyslu je spíš dobře, ne? V minulých volbách jsme jednoho miliardáře dostali od válu a já jsem za to rád. V posledních EU volbách jsme do parlamentu poslali jen jednoho dýzla, protože prostě taková byla jeho voličská podpora. A podle toho co tam předvádí tak podle toho získá příště buď větší podporu nebo menší.
Podle mě tam neměl co dělat ale akceptuji, že to pro někoho je jinak a že tam sedí. To je demokracie.
Takže já nikde nevidím nereflektování vůli voličů, ty jí vidíš jen tam, kde ti to nevyhovuje. To že se situace může v průběhu volebního období měnit, a to co ti před 4 mi roky vyhovovalo už nyní ne je klidně možné ale musíš se udržet a počkat na ukončení toho volebního období. Pokud by jsi ho chtěl zkrátit, tak už by nikdo z politiků neměl zájem na čemkoliv, co se musí dělat dlouhodobě, protože bude volen za rok a to ta silnice nebude ani namalovaná a o povolovacích procedurách a jejich délce se ani nebavím.
Takže o žádné nereflektování ze strany politiků a EU nejde. To jen pár lidí na fóru neustále plká ty samé nepravdy v domění, že tisíckrát opakovaná lež se stane pravdou.
@psel
Tak se podívej na složení EK a její program. Lepší důkaz pohrdání výsledky demokratických voleb nenajdeš nikde na světě. Horší jsou už
jen v KLDR, Číně, Bělorusku a Rusku.
Tak se podívej na složení EK a její program. Lepší důkaz pohrdání výsledky demokratických voleb nenajdeš nikde na světě. Horší jsou už
jen v KLDR, Číně, Bělorusku a Rusku.
@rohYpnol hele nedělej se hloupějším než jsi. Přece víš kdo EK nominuje a kdo ji odhlasoval.
Pohrdávat tím můžeš, stejně tak jako já pohrdám Motoristy ale nic jiného s tím neuděláme.
A nešiř bludy.
Pohrdávat tím můžeš, stejně tak jako já pohrdám Motoristy ale nic jiného s tím neuděláme.
A nešiř bludy.
@psel
Nedělej se hloupější než jsi hlavně ty.
Jistě ti jsou známy okolnosti, které vedly ke zvolení Ursuly von der Leyen.
Jen připomenu, že komunisti se u nás dostali k moci 1946 taky na základě demokratických výsledků voleb, že...
Nedělej se hloupější než jsi hlavně ty.
Jistě ti jsou známy okolnosti, které vedly ke zvolení Ursuly von der Leyen.
Jen připomenu, že komunisti se u nás dostali k moci 1946 taky na základě demokratických výsledků voleb, že...
@rohYpnol sorry ale většinou to bylo takže nešiř zas bludy. Menšinou nikoho nezvolíš. Ani v EU a zaplaťpánbůh za to. To by si tam ten motorista mohl dělat co chce ne?
Problém je, že kdokoli s tím EU bordelem chce něco dělat tak je proruský populista. Obecné označení či nálepka.
Přitom např Turek není proruský a ani populista. 😉 👍🏻
Přitom např Turek není proruský a ani populista. 😉 👍🏻
jj, turek je typicky moderni politik zapadniho smeru.
🙂
Jenz sbira svicny s nacistickymi symboly.
🙂
Jenz sbira svicny s nacistickymi symboly.
@Pepa_007 to si ale teď zase lžeš do vlastní kapsy. Pokud by víc lidí chtělo změnu v EU tak ji změní.
Zatím se evhaterum povedlo poslat jednoho dýzla z Čech do EU parlamentu a přesvědčit některé strany, že by mohli dostat za oponenturu vůči greendealu nějaké hlasy a to prosím v zemi kde BEV a ani greendeal fakt snad ani žádnou lobby nemá.
Takže jste zatím skončili přesně tak.
Nemáte většinovou podporu a tak strašíte lidi ze nebudou mít čím jezdit a kde pracovat.
Jste prostě neschopní.
Musíte si prostě víc vymýšlet a lhát a strašit jinak to nezměníte a voliči vám to tam nehodí.
Zatím se evhaterum povedlo poslat jednoho dýzla z Čech do EU parlamentu a přesvědčit některé strany, že by mohli dostat za oponenturu vůči greendealu nějaké hlasy a to prosím v zemi kde BEV a ani greendeal fakt snad ani žádnou lobby nemá.
Takže jste zatím skončili přesně tak.
Nemáte většinovou podporu a tak strašíte lidi ze nebudou mít čím jezdit a kde pracovat.
Jste prostě neschopní.
Musíte si prostě víc vymýšlet a lhát a strašit jinak to nezměníte a voliči vám to tam nehodí.
@gil54
Tak se douč historii chlapče.
První vláda Klementa Gottwalda, zvaná též Vláda Národní fronty existovala od 2. července 1946 do 25. února 1948.
Tak se douč historii chlapče.
První vláda Klementa Gottwalda, zvaná též Vláda Národní fronty existovala od 2. července 1946 do 25. února 1948.
Sevca1
@Sevca1 A proč bych měl komentovat Formentora, když se mi to auto vůbec nelíbí? 😀
P.S. Až se tu bude řešit AR Giulia, určitě se do diskuse zapojím. 🙂
P.S. Až se tu bude řešit AR Giulia, určitě se do diskuse zapojím. 🙂
@Arese Takže Tesla se ti líbí? To jsou mi novinky teda.
@psel Moje kritika Tesly a podobných elektropřepravníků je vedena za účelem obrany skutečných a skvělýcj aut, jako např. té Giulie před elektrofašistickými politiky ve vedení a parlamentu EU. Ještě nějaké otázky? 🙂
@arese pro každého je skvělé auto něco jiného, to že ty rád čucháš smrady z giulie je tvoje věc. A očividně většinu v europarlamentu nedáš co?
Šetři s fašisty, to je kalibr který v této konstelaci může použít jen totální blb, omezenec nebo ignorant faktů a ještě pár lidi žije co je zažili a jen vůči nim je to neslušné.
Fanatik jsi taky, viz ta giulie.
Šetři s fašisty, to je kalibr který v této konstelaci může použít jen totální blb, omezenec nebo ignorant faktů a ještě pár lidi žije co je zažili a jen vůči nim je to neslušné.
Fanatik jsi taky, viz ta giulie.
Pepa_007
Mnoha lidem se nelíbí jak koná Trump (např. USAID), protože jim ruší odklon státních peněz. Musk je proto také kontroverzní. Vše kvůli woke-progress ultralevicovým aktivitům. Muskovo gesto nemělo nic společného s Německem.
Lidé co rozbíjí ultralevicove nastavení třeba EU jsou prostě jen terčem kritiky a násilí proti skupině obyvatel. Bohužel.
Lidé co rozbíjí ultralevicove nastavení třeba EU jsou prostě jen terčem kritiky a násilí proti skupině obyvatel. Bohužel.
@Pepa_007
proc by amici meli dotovat pomoc pulce sveta ?
jak se podili china a rossia??
tim nerikam, ze se nema pomahat, nebo ze trumpeta je muj salek kavy ...
ale treba ten chaos kterej vytvari je zamernej a bude k necemu dobrej
proc by amici meli dotovat pomoc pulce sveta ?
jak se podili china a rossia??
tim nerikam, ze se nema pomahat, nebo ze trumpeta je muj salek kavy ...
ale treba ten chaos kterej vytvari je zamernej a bude k necemu dobrej
@topten rozhodně. A je to tak vždy, vždy po chaosu začne něco lepšího. Trump měl odvahu do té hniloby šlápnout. Konečně to někdo udelal a Woke-progresivní ultralevicove síly ztratí svůj význam. Jak fouknout svíčku.
@Pepa_007 Skvěle vystiženo. Už aby ta progresivistická chátra byla vymetena a přestala Evropě škodit! 🙏
@Arese jo, tak chaos je potřeba, to je teda na nobelovku. Počkej si na výsledky a nechval dne před večerem. Popovídáme si za půl roku. Už teď ten chaot vyhodil dozor nad jadernými zbraněmi a to je přesně to co potřebuješ. Takže si dej bacha aby ses toho vůbec dožil.
Trump přejmenoval Mexický záliv to je určitě ta největší hniloba co v USA existuje.
Trump přejmenoval Mexický záliv to je určitě ta největší hniloba co v USA existuje.
@topten nejsem si jist, jestli aspoň Trump sám ví, co dělá. už první období ukázalo, že koncepce není zrovna jeho silná stránka😊 řekl bych, že ráno vstane a začne pilně pracovat na tom, co ho zrovna napadlo😊
topten
nasili, nenavist a netolerance vladne svetu
kdyz to prochazi putleroj a ruznejm bolsevickejm teroristum, proc by to neproslo zakoplexovanejm fosilum, pro ktery je elektricka zasuvka jako rudej hadr na bejka
kdyz to prochazi putleroj a ruznejm bolsevickejm teroristum, proc by to neproslo zakoplexovanejm fosilum, pro ktery je elektricka zasuvka jako rudej hadr na bejka
@topten
No, asi jsi opět nepochopil situaci, ale do útoku zavelel naopak zhrzení elonovi sektaři a BEV ultras 🤣🤣🤣
Mimochodem
V Česku dochází plyn
https😐/www.echo24.cz/…ova-dochazi-plyn
To jen tak na okraj 🤣🤣🤣
No, asi jsi opět nepochopil situaci, ale do útoku zavelel naopak zhrzení elonovi sektaři a BEV ultras 🤣🤣🤣
Mimochodem
V Česku dochází plyn
https😐/www.echo24.cz/…ova-dochazi-plyn
To jen tak na okraj 🤣🤣🤣
@rohYpnol
vloni i predloni zasoby oproti 13.unoru klesly o dalsich 16% nez narazily na dno a pak to slo nahoru, podobnej vyvoj je i letos
plyn navic muzeme brat odkudkoliv, nejen z rossii, ke ktery nas na 99% pripoutal bures neprodlouzenim smlouvy s Norskem v 2017
nema zadnej smysl kupovat plyn ted za draho (porad nekolikrat levneji nez pred 3 lety z rossii) , kdyz ho na jare koupime o desitky procent levneji
nech to na lidech, kteri tomu rozumeji a nestras zase jako strasis porad
vloni i predloni zasoby oproti 13.unoru klesly o dalsich 16% nez narazily na dno a pak to slo nahoru, podobnej vyvoj je i letos
plyn navic muzeme brat odkudkoliv, nejen z rossii, ke ktery nas na 99% pripoutal bures neprodlouzenim smlouvy s Norskem v 2017
nema zadnej smysl kupovat plyn ted za draho (porad nekolikrat levneji nez pred 3 lety z rossii) , kdyz ho na jare koupime o desitky procent levneji
nech to na lidech, kteri tomu rozumeji a nestras zase jako strasis porad
@topten loni byla jina situace. Ted přestalo dodávat plyn Russsko. Vlastně nikdo nam nedodává. A zásobníky na méně než 20% zbývající kapacity nevyužijeme.
My si to hospodářství rozbijeme sami. 😉 👍🏻
My si to hospodářství rozbijeme sami. 😉 👍🏻
@Pepa_007
vloni tek plyn z rossii ve vetsim objemu jen v listopadu a prosinci, protoze Ukrajina dlouhodobe signalizovala, ze neprodlouzi smlouvu na dodavku ruskeho plynu pres sve uzemi a s koncem prosince to skonci
.
a hadej, kdo je nejvetsi dodavatel plynu u nas
no - inoggy, jehoz vlastnik jsou madari, tak je asi jasny odkud vitr fouka, resp plyn tece (tek)
.
muzeme brat odkudkoliv a plynu je ve svete dost
vloni tek plyn z rossii ve vetsim objemu jen v listopadu a prosinci, protoze Ukrajina dlouhodobe signalizovala, ze neprodlouzi smlouvu na dodavku ruskeho plynu pres sve uzemi a s koncem prosince to skonci
.
a hadej, kdo je nejvetsi dodavatel plynu u nas
no - inoggy, jehoz vlastnik jsou madari, tak je asi jasny odkud vitr fouka, resp plyn tece (tek)
.
muzeme brat odkudkoliv a plynu je ve svete dost
@topten
No, takže sis opět zkusil zalhat. Tak teď si dejme pravdu, kterou tak miluje doníček 🤣 Tak jdem na to, jsi připraven?!?
Podle aktuálních dat serveru zasobyplynu.cz, který se monitoringu aktuální kapacity v plynových zásobnících věnuje, bylo k 12. únoru letošního roku v zásobnících 15 277 GWh plynu. To je přitom k tomuto dni nejnižší zásoba za poslední dva roky. V roce 2023 totiž ke stejnému dni bylo v zásobnících 23 955 GWh plynu a v roce 2024 dokonce 26 455 GWh.
Smolík hujeřičku, zase jsem tě nachytal při lži. To se nedělá!!!
No, takže sis opět zkusil zalhat. Tak teď si dejme pravdu, kterou tak miluje doníček 🤣 Tak jdem na to, jsi připraven?!?
Podle aktuálních dat serveru zasobyplynu.cz, který se monitoringu aktuální kapacity v plynových zásobnících věnuje, bylo k 12. únoru letošního roku v zásobnících 15 277 GWh plynu. To je přitom k tomuto dni nejnižší zásoba za poslední dva roky. V roce 2023 totiž ke stejnému dni bylo v zásobnících 23 955 GWh plynu a v roce 2024 dokonce 26 455 GWh.
Smolík hujeřičku, zase jsem tě nachytal při lži. To se nedělá!!!
@rohYpnol to že dojde plyn se ví několik měsíců. Tuším předvánoční čas. Všem je to jedno. Nebo naše nejlepší vláda něco dělá? Jo dělá, ale ma to širší souvislosti. Regulační stupně, výjimečný stav,..... . Známe z covid-games. Loď se potápí ale na palubě jede velká párty.
@Pepa_007
No během covid-games byla jiná vláda. Ta opravdu byla tragická. Uvidíme jak to s plynem bude. Neměl bych obavy, stačí tomu trochu rozumět a podívat se jak to funguje pod taktovkou lidi, kteří tomu rozumí a jak to fungovalo do teď.
No během covid-games byla jiná vláda. Ta opravdu byla tragická. Uvidíme jak to s plynem bude. Neměl bych obavy, stačí tomu trochu rozumět a podívat se jak to funguje pod taktovkou lidi, kteří tomu rozumí a jak to fungovalo do teď.
@Pepa_007
vlada nastavila podminky, zaridila, ze muzeme brat 100% plynu odjinud nez z rossii, jak naopak zaridil babis v 2017, coz mimo jine zpusobilo energetickou krizi
ostatni je na dodavatelich plynu
vlada tady neni od toho, aby plyn kupovala a pak ho prodavala do kazdy kralikarny
vlada nastavila podminky, zaridila, ze muzeme brat 100% plynu odjinud nez z rossii, jak naopak zaridil babis v 2017, coz mimo jine zpusobilo energetickou krizi
ostatni je na dodavatelich plynu
vlada tady neni od toho, aby plyn kupovala a pak ho prodavala do kazdy kralikarny
@Mikesus
Fiala včele opozice kritizoval v covidu bábu jak málo podporuje a rozhazuje!!!
A teď Fiala tvrdi jak všecko způsobil bába a Fiala za nic nemůže i když už 3. rok sedí ve vládě!!!
Ano, Fialova vláda je nejhorší polistopadovou vládou v ČR.
Fiala včele opozice kritizoval v covidu bábu jak málo podporuje a rozhazuje!!!
A teď Fiala tvrdi jak všecko způsobil bába a Fiala za nic nemůže i když už 3. rok sedí ve vládě!!!
Ano, Fialova vláda je nejhorší polistopadovou vládou v ČR.
@rohYpnol
Fialka sedi ve vlade uz 4. rok (premierovat zacal 17.12.2021)
a je to mnohem lepsi premier nez StBak, kterej nic neresil a jen populisticky rozhazoval a neudelal zadny strategicky rozhodnuti
ani pocitat do ctyr neumis panadole
Fialka sedi ve vlade uz 4. rok (premierovat zacal 17.12.2021)
a je to mnohem lepsi premier nez StBak, kterej nic neresil a jen populisticky rozhazoval a neudelal zadny strategicky rozhodnuti
ani pocitat do ctyr neumis panadole
@topten
Bába měl přebytkové rozpočty. Fiala seká rekordní dluhy a místo rozpočtu schvaluje podvodné fixlující dokumenty... A hlavně dopustil jednu z nejvyšších inflací v EU. Co tam máš dál?
Bába měl přebytkové rozpočty. Fiala seká rekordní dluhy a místo rozpočtu schvaluje podvodné fixlující dokumenty... A hlavně dopustil jednu z nejvyšších inflací v EU. Co tam máš dál?
@rohYpnol
Další lež stbákovo voliče v přímém prenosu.
2017 - -13mld
2018 - +2.9mld
2019 - 28.5mld
2020 - -367mld
2021 - -419mld
Ani v konjunktuře nedokázal udržet kladnou bilanci. A jen rozhazoval za populistické blbosti, aby uplatil hlupáky, aby ho volili znovu a obhajoval třeba i v diskuzích.
Další lež stbákovo voliče v přímém prenosu.
2017 - -13mld
2018 - +2.9mld
2019 - 28.5mld
2020 - -367mld
2021 - -419mld
Ani v konjunktuře nedokázal udržet kladnou bilanci. A jen rozhazoval za populistické blbosti, aby uplatil hlupáky, aby ho volili znovu a obhajoval třeba i v diskuzích.
@Mikesus
Který premiér měl lepší výsledky hospodaření??? Co, ty lháři?? Najdeš odvahu mi odpovědět???🤣🤣🤣
Který premiér měl lepší výsledky hospodaření??? Co, ty lháři?? Najdeš odvahu mi odpovědět???🤣🤣🤣
@rohYpnol
StBak mel 2 prebytkove rozpocty v dobe celosvetovyho ekonomickyho boomu, z toho ten 1. prebytkovej (premieroval sobotka) byl jen diky proplaceni dotaci z EU z obdobi premierovani Necase, ten druhej prebytkovej byl bezvyznamnejch par mld
Fialka prebral vladu v dobe 2 prodelanejch babisovejch schodku cca 400mld a dalsi naplanovanej taky na cca 400mld
babisem rozjeta inflace - prosinec 2021 skoro 7%, leden 2022 10%
babis skoncil premierovani 17.prosince 2021
posledni rok premierovani babise stoupla cena silove elektriky a plynu cca 4x, coz se zacalo projevovat diky fixacim az v 2022 a 2023
cenik elektriky v listopadu 2021 , kdy babisoj zbejval do konce premierovani vic jak mesic, byl vyssi nez dnes. to bylo jeste pred energetickou krizi
tobe z StBakovy pr*dele vycuhujou jen palce u noh
.
jestli je pro tebe dobrej vysledek hospodareni schodek pres 800mld za 4 roky, rozvraceny finance, rozjeta inflace, podriznuti prijmu statu, rozbujely vydaje a z toho vyplyvajici neudrzitelny schodky do budoucna, tak ses typickej hloupej StBakuv volic
StBak mel 2 prebytkove rozpocty v dobe celosvetovyho ekonomickyho boomu, z toho ten 1. prebytkovej (premieroval sobotka) byl jen diky proplaceni dotaci z EU z obdobi premierovani Necase, ten druhej prebytkovej byl bezvyznamnejch par mld
Fialka prebral vladu v dobe 2 prodelanejch babisovejch schodku cca 400mld a dalsi naplanovanej taky na cca 400mld
babisem rozjeta inflace - prosinec 2021 skoro 7%, leden 2022 10%
babis skoncil premierovani 17.prosince 2021
posledni rok premierovani babise stoupla cena silove elektriky a plynu cca 4x, coz se zacalo projevovat diky fixacim az v 2022 a 2023
cenik elektriky v listopadu 2021 , kdy babisoj zbejval do konce premierovani vic jak mesic, byl vyssi nez dnes. to bylo jeste pred energetickou krizi
tobe z StBakovy pr*dele vycuhujou jen palce u noh
.
jestli je pro tebe dobrej vysledek hospodareni schodek pres 800mld za 4 roky, rozvraceny finance, rozjeta inflace, podriznuti prijmu statu, rozbujely vydaje a z toho vyplyvajici neudrzitelny schodky do budoucna, tak ses typickej hloupej StBakuv volic
@topten
Znovu - a vynechej laskavě bláboly o ničem.
Který premiér měl lepší výsledky hospodaření???
@rohypnol
kazda vlada pred StBakem hospodarila lip
zadnej premier pred StBakem neudelal schodek pres 800mld za 4 roky
resp necelejch 800mld za roky 2
a na vrub StBaka jdou i dalsi schodky
prinejmensim 2022 - na tenhle rok udelal rozpocet
a takhle tragicky hospodareni statu nastavil i na dalsi roky
800mld za 2 roky fialka neudela ani nahodou a to po StBakoj zdedil rozvraceny finance
je to jako kdyz zdedis nezateplnej barak s deravou strechou
taky ti bude trvat nejakou dobu, nez z toho udelas dum s parametry novostavby
a musis se zadluzit, kdyz mas kasu prazdnou
a misto na 3 dovoleny v roce pojedes jen jednou
a misto novyho elektrickyho BMW si koupis olitanou benzinovou oktavku
ses jen babisuv ritolezec
a hov*na ti uz uplne zaslepily oci a zaplnily dutinu lebecni
kazda vlada pred StBakem hospodarila lip
zadnej premier pred StBakem neudelal schodek pres 800mld za 4 roky
resp necelejch 800mld za roky 2
a na vrub StBaka jdou i dalsi schodky
prinejmensim 2022 - na tenhle rok udelal rozpocet
a takhle tragicky hospodareni statu nastavil i na dalsi roky
800mld za 2 roky fialka neudela ani nahodou a to po StBakoj zdedil rozvraceny finance
je to jako kdyz zdedis nezateplnej barak s deravou strechou
taky ti bude trvat nejakou dobu, nez z toho udelas dum s parametry novostavby
a musis se zadluzit, kdyz mas kasu prazdnou
a misto na 3 dovoleny v roce pojedes jen jednou
a misto novyho elektrickyho BMW si koupis olitanou benzinovou oktavku
ses jen babisuv ritolezec
a hov*na ti uz uplne zaslepily oci a zaplnily dutinu lebecni
@topten
BTW. S covid rozpočtem se můžeš jít klouzat, ten se ti hodí co??? Aneb jak všechno hodit na bábu 🤣🤣🤣
Mimochodem, moc hezky je vidět tvá podlá podjatost. Za + saldo prý bába nemůže, protože to byla konjunktura, hospodářství blablabla...ale za -400 mld který jdou jednoznačně za covidem za to bába má být odpovědný že... protože bába jistě přišel i s covidem že.... je vidět jak lžeš.
BTW. S covid rozpočtem se můžeš jít klouzat, ten se ti hodí co??? Aneb jak všechno hodit na bábu 🤣🤣🤣
Mimochodem, moc hezky je vidět tvá podlá podjatost. Za + saldo prý bába nemůže, protože to byla konjunktura, hospodářství blablabla...ale za -400 mld který jdou jednoznačně za covidem za to bába má být odpovědný že... protože bába jistě přišel i s covidem že.... je vidět jak lžeš.
@rohYpnol
Dej odkaz, jak BEV nici BEV zastánci. Jinak to vypadá zase jako tvuj výplod z pravého palce
Dej odkaz, jak BEV nici BEV zastánci. Jinak to vypadá zase jako tvuj výplod z pravého palce
@Mikesus
No, vím že souvislosti ti nic neříkají nikdy... Proč asi začalo to poškozování teď, co??? Nějací EV hateři mají postoj stále stejný, a dosud nic nepoškozovali... zvláštní, viď...
No, vím že souvislosti ti nic neříkají nikdy... Proč asi začalo to poškozování teď, co??? Nějací EV hateři mají postoj stále stejný, a dosud nic nepoškozovali... zvláštní, viď...
@topten přesně jak říkal J. D. Vance, ne jen Russsko ale i Evropa na tom má lví podíl. Bolseviku v EU máme více než je zdravo.
@Pepa_007
Je to tak. Zvláštní že USA tvrdi úplně to stejné co já. Ale já jsem byl mnohými nálepkován a urážen jako proruský šváb, troll a já nevím co...
No a hele, USA jsou tedy zjevně podle místních hujerů největším proruským švábem 😆😉
Jen tedy nevím, zjevně i Zelenskyj je proruský šváb podle mistnich hujerů když sám Zelenskyj tvrdí že bez americké pomocí by byli v .... 🤣🤣🤣
Je to tak. Zvláštní že USA tvrdi úplně to stejné co já. Ale já jsem byl mnohými nálepkován a urážen jako proruský šváb, troll a já nevím co...
No a hele, USA jsou tedy zjevně podle místních hujerů největším proruským švábem 😆😉
Jen tedy nevím, zjevně i Zelenskyj je proruský šváb podle mistnich hujerů když sám Zelenskyj tvrdí že bez americké pomocí by byli v .... 🤣🤣🤣
@hendly
Každý aspoň průměrně inteligentní člověk chápe, že to je politické heslo, že to je politických 24h.
Každý aspoň průměrně inteligentní člověk chápe, že to je politické heslo, že to je politických 24h.
@rohYpnol
Ne. Kazdemu rozumnemu je jasne, ze jde o populisticke reci.
Na zaklade podobnych tvrzeni vyhral volby a ted nic z toho neplni. Ted prijde obvinění kdo za to muze.
Stale strjne viz Fico, Orban atd.
Ne. Kazdemu rozumnemu je jasne, ze jde o populisticke reci.
Na zaklade podobnych tvrzeni vyhral volby a ted nic z toho neplni. Ted prijde obvinění kdo za to muze.
Stale strjne viz Fico, Orban atd.
@Hendly
Že opět jen lžeš je zjevné a zjevnější být už ani nemůže.
Že Trump mění slova v činy je vidět každý den. Každý týden.
Že opět jen lžeš je zjevné a zjevnější být už ani nemůže.
Že Trump mění slova v činy je vidět každý den. Každý týden.
@rohYpnol Hele Trump vaří z vody, jako vždycky. Vzpomeň si na jeho dobrého přítele rakeťáka Kima a jakým fiaskem to skončilo. Je to velkohubec který dosud hrál poker sám za sebe a teď ho hraje za celý svět.
Je to ale jen vztekle hloupé dítě jak na pískovišti dupe a křičí americký záliv.
Směšný by to bylo kdyby to nebyl prezident USA
Je to ale jen vztekle hloupé dítě jak na pískovišti dupe a křičí americký záliv.
Směšný by to bylo kdyby to nebyl prezident USA
@rohYpnol LOL
Tak ty znáš Trumpa vnitřně?
BRRRR to ti teda nezávidím
Grab them by the …..
Sorry ale to muselo být
Jinak za mě musí být uvnitř naprosto dutý když je zvenku tak nadutý.
Všechny ty řeči jsou na úrovni červeného hrádku, tenkrát jsme se tomu smáli.
Tak ty znáš Trumpa vnitřně?
BRRRR to ti teda nezávidím
Grab them by the …..
Sorry ale to muselo být
Jinak za mě musí být uvnitř naprosto dutý když je zvenku tak nadutý.
Všechny ty řeči jsou na úrovni červeného hrádku, tenkrát jsme se tomu smáli.
@psel
Ty nesmysly co jsi napsal klidně přehlídnu.
Nevím proč bych Trumpa měl a musel probůh znát. Stačí si jej trochu nastudovat co dělá, jak jedná a jak mluví.
To co dělá má hodně dobře promyšlené. To že to je nadutý pitomec napíše někdo, kdo jej soudí z titulek blesku a seznamu...
Ty nesmysly co jsi napsal klidně přehlídnu.
Nevím proč bych Trumpa měl a musel probůh znát. Stačí si jej trochu nastudovat co dělá, jak jedná a jak mluví.
To co dělá má hodně dobře promyšlené. To že to je nadutý pitomec napíše někdo, kdo jej soudí z titulek blesku a seznamu...
@rohYpnol Blesk a Seznam nemám na seznamu čtiva.
Nic geniálního jsme od něj neviděl, zato on na sobě vidí geniální vše a to mě tak nějak stačí.
Nic geniálního jsme od něj neviděl, zato on na sobě vidí geniální vše a to mě tak nějak stačí.
@topten
Prvý riadok dobre vystihuje situáciu.
Zbytok je blábol. Ty sám si k tomu prvému riadku dokonalým príkladom. Asi doma nemáš zrkadlo, alebo si k nemu nečítal návod.
Prvý riadok dobre vystihuje situáciu.
Zbytok je blábol. Ty sám si k tomu prvému riadku dokonalým príkladom. Asi doma nemáš zrkadlo, alebo si k nemu nečítal návod.
Mikesus
@Mikesus
Jak víš že to ničí EV hateři??? Co? Zase jen výplod tvého chorého pravého palce 🤣
Jak víš že to ničí EV hateři??? Co? Zase jen výplod tvého chorého pravého palce 🤣
@Mikesus Ta sedla! 🙂👍
Tycoon
Trestání nevinných lidí, kteří s tím nemají nic společného, kvůli politické nenávisti vůči Muskovi. To je stejné jako teroristi, kteří se odpálí na veřejnosti, nebo jako když si Hamás bere civilisty jako rukojmí. Jde o ohrožení demokracie a svobody. Doufejme, že si v USA sjednají pořádek, autoři výhružek budou dopadeni a adekvátně potrestáni a majitelé Tesel budou moci v klidu žít své životy.
@Tycoon
Houby. Pořádek bysme potřebovali především v EU.
USA a Trump nám ukazují směr. Buď se poučíme nebo zhyneme...
Jsem rád, že facka přišla nejdřív ze západu. Mohla přijít taky z východu, což by bylo mnohem horší.
https😐/www.auto.cz/…zahranici-143772
Houby. Pořádek bysme potřebovali především v EU.
USA a Trump nám ukazují směr. Buď se poučíme nebo zhyneme...
Jsem rád, že facka přišla nejdřív ze západu. Mohla přijít taky z východu, což by bylo mnohem horší.
https😐/www.auto.cz/…zahranici-143772
@rohYpnol běž volit, to jediný způsob jak něco můžeš změnit.
Pro někoho to směr je, pro mě je tenhle styl politiky jen odporný .
A první facka přišla z východu 2014 pamatuješ?
Pro někoho to směr je, pro mě je tenhle styl politiky jen odporný .
A první facka přišla z východu 2014 pamatuješ?
@psel
To nebyla Žádná facka. To byl jen očekávátelný důsledek zcela chybné politiky EU a NATO.
Putin varoval, a co řekl to splnil...
To nebyla Žádná facka. To byl jen očekávátelný důsledek zcela chybné politiky EU a NATO.
Putin varoval, a co řekl to splnil...
@psel rohYpnol ale houby, ten tenkrát všem tvrdil že on ne, takže s tím přece nemůže mit nic společného. 😄
Navic on říkal ze zabere Krym? To mi nějak uniklo…
Je škoda že jsi nebyl tenkrát v politice, třeba by se ti to povedlo vyřešit.
Navic on říkal ze zabere Krym? To mi nějak uniklo…
Je škoda že jsi nebyl tenkrát v politice, třeba by se ti to povedlo vyřešit.
@psel
Je to přesně jak říká Trump, za současný stav na Ukrajině nese spoluvinu i EU a její politika.
Opět jen potvrzují moje slova...
Je to přesně jak říká Trump, za současný stav na Ukrajině nese spoluvinu i EU a její politika.
Opět jen potvrzují moje slova...
@rohYpnol Hlavní vinu za Ukrajinu nese Putin. Nic jiného než jeho velkoruské sny za tím nejsou.
Kdybychom hned na počátku války dali Ukrajině to co potřebovala, tak by to třeba bylo jinak, ale to bylo společným kompromisem všech západoevropských zemí. Za mě to bylo zbytečné otálení a chyba.
A on taky říká, že se chce vrátit před rok 97, to chceš taky nebo co?
Kdybychom hned na počátku války dali Ukrajině to co potřebovala, tak by to třeba bylo jinak, ale to bylo společným kompromisem všech západoevropských zemí. Za mě to bylo zbytečné otálení a chyba.
A on taky říká, že se chce vrátit před rok 97, to chceš taky nebo co?
@psel
Kdybychom na počátku války...
Opět a zase všecko špatně, nepochopil nic.
Podstatné se mělo dit už od Majdanu.
8 let Putin něco říkal. 8 let Ukrajina něco dělala. 8 let EU nedělala vůbec nic...
Kdybychom na počátku války...
Opět a zase všecko špatně, nepochopil nic.
Podstatné se mělo dit už od Majdanu.
8 let Putin něco říkal. 8 let Ukrajina něco dělala. 8 let EU nedělala vůbec nic...
Petr Foldyna
Extrémní levice je problém po celém světě. Ať už to byla NSDAP nebo KSČ v 50. letech, Rudí Khmerové, či příznivci Green Dealu. Stále se jedná o levičáky. Pravice se nikdy v historii nechovala jako zvěř.
MihiCZ
Kdo seje vitr, sklizi bouri. Kdo ho v tom, trebaze neprimo, podporuje, se nemuze divit, ze k nemu nejaky ten blesk taky sjede.
Dale chapu, ze spousta lidi politiku neresi a ani se jim nedivim. Ale to nezmeni fakt, ze v civilizovane spolecnosti se nevoli jen volebnim listkem, ale hlavne penezenkou.
Dale chapu, ze spousta lidi politiku neresi a ani se jim nedivim. Ale to nezmeni fakt, ze v civilizovane spolecnosti se nevoli jen volebnim listkem, ale hlavne penezenkou.
@MihiCZ
"Kdo seje vitr, sklizi bouri" - pôvodne príslovie, neskôr heslo komunistov aj ďalších radikálov, na ospravedlnenie ich činov.
Násilie nič nerieši, len plodí ďalšie násilie.
"Kdo seje vitr, sklizi bouri" - pôvodne príslovie, neskôr heslo komunistov aj ďalších radikálov, na ospravedlnenie ich činov.
Násilie nič nerieši, len plodí ďalšie násilie.
@traveldrive Tu dobu jsem nezazil, nemam s tim zadne politicke asociace. Poukazuji pouze na to, ze pokud nekdo neco verejne hlasa, ocekava odezvu. Pokud takoveho cloveka verejne podporuji, byt nevedomky tim, ze si koupim jeho produkt, muze se ta odezva snest i na me.
@traveldrive A s tim nasilim mate pravdu. Ale ono neni jen fyzicke nasili. Pokud budu ve svych verejnych projevech radikalni, bude vetsi pravdepodobnost, ze to nasili vyvola. Ono stejnou vec lze rici ruznymi zpusoby.
@MihiCZ
Tímto způsobem přemýšlení obhájíš i teroristické útoky z Al-Kaidy nebo Hamásu na civilisty nebo vypálení Lidic nacisty.
Tímto způsobem přemýšlení obhájíš i teroristické útoky z Al-Kaidy nebo Hamásu na civilisty nebo vypálení Lidic nacisty.
@Tycoon Nikoho neobhajuji, to je proste kruta realita.
Uvedomte si co Vami zminene hruzy zpusobilo. Kdyz to hodne zjednodusim, tak vzdy to bylo politicke ci nabozenske presvedceni nejakych skupin lidi, ze ta jejich pravda je ta jedina spravna.
Tady mame skupiny, ktere take maji svou jedinou spravnou pravdu: Musk/Trump a anti Musk/Trump.
Historie se pouze opakuje a lide se zatim nepoucili. Snad to skonci jen u znicenych Tesel.
Je to proste o zpusobu prosazovani svych zajmu. Pokud budu zakladat ohen a prilevat do nej olej (sit vitr), co se asi stane? (boure)
Tak Vam preji peknou sobotu, jdu se venovat zabavnejsim vecem.
Uvedomte si co Vami zminene hruzy zpusobilo. Kdyz to hodne zjednodusim, tak vzdy to bylo politicke ci nabozenske presvedceni nejakych skupin lidi, ze ta jejich pravda je ta jedina spravna.
Tady mame skupiny, ktere take maji svou jedinou spravnou pravdu: Musk/Trump a anti Musk/Trump.
Historie se pouze opakuje a lide se zatim nepoucili. Snad to skonci jen u znicenych Tesel.
Je to proste o zpusobu prosazovani svych zajmu. Pokud budu zakladat ohen a prilevat do nej olej (sit vitr), co se asi stane? (boure)
Tak Vam preji peknou sobotu, jdu se venovat zabavnejsim vecem.
@MihiCZ Co konkrétně Musk provedl, jestli se smím zeptat? Teda krom toho, že vrátil lidem na X svobodu slova a pak poslal pozdrav US vlajce podle původní tradice...