Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
Lakované čelo, to musíš lakovat co 3 roky. Oblepené mouchami a postřílené od kamínků.
@KANKUNEN Lakovaný nárazník a maska byly na autech desítky let a nikdo na to extra nepoukazoval. Z laku jdou mouchy smýt lépe než z různých mřížek nebo jinak komplikovaně tvarovaného plastu a když je od kamínků poďobaný nárazník, tak té době už je od nich poznamenaná i kapota a zbytek auta. Nemyslím si, že by to mělo zásadní vliv na estetickou stránku nebo zůstatkovou hodnotu.
Barry Lyndon
Zaujala hlavně hmotnost... Jak to, že je to cca o 400 kg lehčí než obdobná evropská EV?
@Barry Lyndon
renault 4 e-tech 14q1
renault 5 e-tech 13q7
s cim to porovnavas ?
renault 4 e-tech 14q1
renault 5 e-tech 13q7
s cim to porovnavas ?
@Barry Lyndon MG4 nemá na rozdíl od ID3 moduly, ale jde o CTP baterku, takže je určitě lehčí a lacinější než ty z koncernu (zatím). Na předchozí verzi byl ten rozdíl mezi MG4 a ID3 cca 150kg, pokud to sklepli o dalších 150kg dolu tak se musela měnit i váha samotných článků (nebo jejich kapacita, asi obojí).
MEB CTP ukážou letos, bude to lehčí, ale že by ID3 sklepli na 1.5T by bylo asi moc optimistické. Uvidíme v září až to představí.
MEB CTP ukážou letos, bude to lehčí, ale že by ID3 sklepli na 1.5T by bylo asi moc optimistické. Uvidíme v září až to představí.
@psel Díky za vysvětlení... Je fakt, že je to něco za něco (MEB má opravitelnost jednotlivých modulů, což Číňani bez modulů nemají...)
twistedTSD
Usedlejší design mi sedí mnohem víc. Nejsem fanoušek ex*panze SAIC do Evropy, ale faktem je, že evropská nabídka elektrických kompaktů je tristní.
@twistedTSD vždyť se to mění, ke konci tohoto roku to bude už podstatně lepší.
A co se týče SAIC, tak když máš čísla horší než ENy, a přitom děláš akce typu dvě auta za cenu jednoho abys to vůbec prodal tak to s tou ex*panzí tak růžové nebude.
A co se týče designu, tak mě tohle připadá jako Teslizace designu a splynutí s šedí všech těchto tesloalternativ. Prostě si někdo asi myslí, že když to bude vypadat podobně tak se to bude prodávat líp.
Ze mě byl předcházející design dostatečně odlišující a škoda že to pohřbili za tenhle pokus o simulaci TM2.
A co se týče SAIC, tak když máš čísla horší než ENy, a přitom děláš akce typu dvě auta za cenu jednoho abys to vůbec prodal tak to s tou ex*panzí tak růžové nebude.
A co se týče designu, tak mě tohle připadá jako Teslizace designu a splynutí s šedí všech těchto tesloalternativ. Prostě si někdo asi myslí, že když to bude vypadat podobně tak se to bude prodávat líp.
Ze mě byl předcházející design dostatečně odlišující a škoda že to pohřbili za tenhle pokus o simulaci TM2.
Díky digital twins již mohou chrlit nové modely každé 2-3 roky.