Testy
Man Ký
0
Pěkný Taycan.
Je to tady. Další zlomový okamžik po příchodu Tesly. Doba se opět změnila. Tohle je současnost v Číně. Tohle je budoucnost v Evropě. Evropské značky stojí opodál a jen zírají. Dosud nepochopili co se během posledních 5ti let v Číně odehrálo.
Těším se, že doníčci mě budou za 10 let opět citovat!
Těším se, že doníčci mě budou za 10 let opět citovat!
Krum Páč
O čistě elektrické budoucnosti prý pochybuje tichá většina průmyslu, uvedl šéf Toyoty
"rohYpnol
29. prosince 2022 • 09😁7
No, já to tady propagují od samého počátku tohoto "trendu". EV mobilita je dokonalý nesmysl a vítězstvím politiky nad zákazníky a nad technologickým vývojem. To je celé."
🤣
www.auto.cz/diskuse/88109/1#…
"rohYpnol
29. prosince 2022 • 09😁7
No, já to tady propagují od samého počátku tohoto "trendu". EV mobilita je dokonalý nesmysl a vítězstvím politiky nad zákazníky a nad technologickým vývojem. To je celé."
🤣
www.auto.cz/diskuse/88109/1#…
@DonVito
A co jsi tím chtěl říct? Že jsem měl pravdu?
Takže super, že jsem tvůj nejvíc citovaný zdroj informací 👍
A co jsi tím chtěl říct? Že jsem měl pravdu?
Takže super, že jsem tvůj nejvíc citovaný zdroj informací 👍
@rohYpnol
Nevadi ti, ze oba (ten na ktery reaguji a ten z roku 2022) "pravdive" prispevky si navzajem odporuji...
😀
Nevadi ti, ze oba (ten na ktery reaguji a ten z roku 2022) "pravdive" prispevky si navzajem odporuji...
😀
@DonVito
Ked sa jedna o cinsku buducnost, EV nevadí, podstatne je ze nalozil EU kde dobrovolne zije.
Ked sa jedna o cinsku buducnost, EV nevadí, podstatne je ze nalozil EU kde dobrovolne zije.
@rohYpnol Tak především si prohlížíš již dávno zastaralou prvotinu, která už má druhým rokem facelift, který je o parník jinde a bohužel se zatím nevozí do EU.
Plus ti naše domácí firma v rámci dobrých mravů přihodí 2 kila k běžné EU ceně. Kabrňáci.
No já si počkám až si tu Zeekr otevře fabriku a začne se tu nejvyšší verze prodávat za mega bez DPH, jako v Číně.
Plus ti naše domácí firma v rámci dobrých mravů přihodí 2 kila k běžné EU ceně. Kabrňáci.
No já si počkám až si tu Zeekr otevře fabriku a začne se tu nejvyšší verze prodávat za mega bez DPH, jako v Číně.
ja nevim, cena kolem 2. Kolikze tu nekdo rikal ze se dava na macan ev? 25%? Zakladni i5 bude po slevach i levnejsi. 140kwh baterie je u cinanu nikde takze jak rikam, nejrychlejc se nabiji porsche, nejdal dojede eqs...
@kesumb
Základ je pokud si pamatuji kolem 50 tis. €, takže jsi na ceně Enyaqu. A tohle je o generaci jinde...
Každopádně je to jasný příklad toho, jak BEV ideologie = podpora Číny. A bude to ještě větší průšvih, protože Trump nastavuje zrcadlo zbytku světa velmi tvrdě. Nicméně EU nutně potřebuje dostat po hlavě aby se tady mnohým rozsvítilo a Leyenovou poslali od válu se všemi progresivisty a zelenorudými ideology.
Základ je pokud si pamatuji kolem 50 tis. €, takže jsi na ceně Enyaqu. A tohle je o generaci jinde...
Každopádně je to jasný příklad toho, jak BEV ideologie = podpora Číny. A bude to ještě větší průšvih, protože Trump nastavuje zrcadlo zbytku světa velmi tvrdě. Nicméně EU nutně potřebuje dostat po hlavě aby se tady mnohým rozsvítilo a Leyenovou poslali od válu se všemi progresivisty a zelenorudými ideology.
@rohYpnol
nevim v testu je zaklad 1,6 zadokolka. Za to je i5 sice s mensi baterkou ale vetsim pribehem. A kdyz si vzpomenu na slevu co sem mel na iX tak bylo levnejsi nez tohle. A za sebe rikam, ze je jedno jestli v tom je 80
nebo 95kWh pokud te to s vetsi baterkou kazdej den nasere. A opet nerikam, ze to nekdo nemuze mit jinak, ale je mi jedno jestli auto ma 350 nebo 600koni. Dulezitejsi jsou pro ME jiny vlastnosti. Proto jsem s temadle zazrakama opatrnej. Jasne pokud stoji cinskej bagrik 3k usd a bobcat je za 600tis kc tak se asi pojdme bavit o to co tomu je kdo ochotnej prominout, ale jestli je cina za 85% ceny eu premie tak za me ne
nevim v testu je zaklad 1,6 zadokolka. Za to je i5 sice s mensi baterkou ale vetsim pribehem. A kdyz si vzpomenu na slevu co sem mel na iX tak bylo levnejsi nez tohle. A za sebe rikam, ze je jedno jestli v tom je 80
nebo 95kWh pokud te to s vetsi baterkou kazdej den nasere. A opet nerikam, ze to nekdo nemuze mit jinak, ale je mi jedno jestli auto ma 350 nebo 600koni. Dulezitejsi jsou pro ME jiny vlastnosti. Proto jsem s temadle zazrakama opatrnej. Jasne pokud stoji cinskej bagrik 3k usd a bobcat je za 600tis kc tak se asi pojdme bavit o to co tomu je kdo ochotnej prominout, ale jestli je cina za 85% ceny eu premie tak za me ne
@kesumb
Srovnávej aspoň trochu srovnatelné.
Proč srovnáváš cenu po slevě prodejce s cenikovou cenou Zeekra?!? Na ten nedostaneš slevu?!?? Zvlášť když potřebuje chytat early adopters a nepotřebuje nyní vydělávat?!?
Srovnávej aspoň trochu srovnatelné.
Proč srovnáváš cenu po slevě prodejce s cenikovou cenou Zeekra?!? Na ten nedostaneš slevu?!?? Zvlášť když potřebuje chytat early adopters a nepotřebuje nyní vydělávat?!?
@rohypnol😒br />
porovnavam realnou cenu eu premie s nejakym cinskym zazrakem kterej zastupuje nekdo kdo vznikl vcera. Tesla dodneska nema poradny servisni zazemi, tak co s takovoudle kraksnou. Plus je tam dycky otaznik jakej bude rozdil mezi realnejma parametrama a tim co cinan slibi. A v neposledni rade pojdme se o tom bavit az s tim nekdo bude jezdit. Zatim tu mokrous obhajuje cinskej letak...
@rohYpnol Meli bychom zustat ve mestech u dieselu abychom to te Cine poradne nandali 😄
@Mr.Murphy : místo toho budeme drtit elektro a nandá nám to Čína, chytráku.
PS: minimálně jedna čínská značka už do Evropy vozí i diesely, oni prostě prodávají co zákazník chce, místo pomateného blábolení o dieselech ve městě.
PS: minimálně jedna čínská značka už do Evropy vozí i diesely, oni prostě prodávají co zákazník chce, místo pomateného blábolení o dieselech ve městě.
@WinDiesel Auto s dieselem není auto do města. Zaprvé diesely strašně smrdí (ten kyselý puch linoucí se z rachtajícího dieselu v koloně je snad horší, než kdyby se vám v autě vymočil pes). Zadruhé se právě částicové filtry nemají v městském provozu jak regenerovat. Tohle by si měl každý tatínek od rodiny a každá maminka povinně vytisknout a nalepit nad postel, protože velká většina aut, která fungují jako mamataxi a trckají od ničeho k ničemu, jsou právě diesely. Ráno to pak před školkou nebo školou smrdí jak na mistrovství světa Skunků.
Vyprávěj mi, prosím, o moderních DPF filtrech, co čistí vzduch v okolí.
Vyprávěj mi, prosím, o moderních DPF filtrech, co čistí vzduch v okolí.
Trapná napodobenina.
@WinDiesel No hlavně by mě zajímala ta slova o prémii… Zařazení do prémie si automobilka musí zasloužit svou kvalitou a důvěrou zákazníků a ne že si to někdo řekne a nasadí vysokou cenovku. A už vůbec ne, když to napíše nějaký pisálek z Auto.cz do nadpisu 😋
@ericn
Do priemioveho segmentu vstupit mohli, to este neznaci ze su uznavanou znackou, alebo ze to zakaznici vyhodnotia ako premiu. Dnes to bohuzial bude jednoduhsie ako kedysi...
Do priemioveho segmentu vstupit mohli, to este neznaci ze su uznavanou znackou, alebo ze to zakaznici vyhodnotia ako premiu. Dnes to bohuzial bude jednoduhsie ako kedysi...