Novinky
Popravde?
Na nebezpecnych mistech by se rychlost mela merit non-stop.
Ne jen jednou do roka...
Na nebezpecnych mistech by se rychlost mela merit non-stop.
Ne jen jednou do roka...
tak on ten výběr nebezpečných míst je poněkud zvláštní. Na trase Olomouc - Hradec stáli opravdu na těch nejnebezpečnějších místech. Výjezd z Mohelnice, Litomyšle a Hrušové. Co mají tyto místa společného je, že tabule konec obce je hodně daleko od poslední zástavby a dá se tam dobře schovat. Jinak samozřejmě, když před Litomyšlí na přeložce silnice na stavbě D35, kde je 50 a předjíždějí se tam kamiony, tak tam se neschovává nikdo.
@Ja Prvni 123
Souhlas. Problém je že na těch bezpečných místech pak jezdi určitá individua třeba 100 místo 50 a pak z bezpečného místa je spíše nebezpečné.
Včera jsem najel kolem 400km a potkal jsem pouze jedno neoznacene bmw na dalnici a pak jednu neoznacenou octavku měřící 50 v obci na úseku, který je široký, bezpečný, ale jezdi tam individua občas, kteří ignorují fakt, že tam není chodník a chodí tam lidi, klidně i stovkou.
Souhlas. Problém je že na těch bezpečných místech pak jezdi určitá individua třeba 100 místo 50 a pak z bezpečného místa je spíše nebezpečné.
Včera jsem najel kolem 400km a potkal jsem pouze jedno neoznacene bmw na dalnici a pak jednu neoznacenou octavku měřící 50 v obci na úseku, který je široký, bezpečný, ale jezdi tam individua občas, kteří ignorují fakt, že tam není chodník a chodí tam lidi, klidně i stovkou.
Když se to konalo vloni absolvoval jsem delší soukromou cestu. A radar ani jeden. Ačkoli jsem jel 90 a místy i malinko víc stále mne někdo předjížděl. Asi se to jaksi minulo účinkem .
@Frfla já už měřící auto nepotkal ani nepamatuju. S výjimkou těch natvrdlejch měšťáků, kteří stojí skoro denně na stejných místech, s nulovou nebezpečností... v průmyslové zóně, ve tři ráno, nikde ani človíčka a oni nemilosrdně hledají, kdo jel 60...
Dnes jsem jel necelých 200 km.
V zatackovitem úseku mezi Melnikem a Českou Lipou mě a další nejdrive předjížděl nějaký blázen v Octa, zatáčka nezatacka.
O něco později pak o něco menší blázen předjížděl se starou A3, kterého jsem pak předjížděl zpet když si jej vzali do parády pacholci.