Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Emel
Pořádnej kus auta s pořádným motorem (po rozpačitých dojmech z benzínu) za adekvátní peníze... jo, proč ne.
Designově to za mě žádná nirvána není, ten boční profil je divnej... ale barva je super, s bílou (nota bene na černých kolech) se to vůbec nedá srovnat, tady ta vínová úspěšně maskuje určitou těžkopádnost danou lakovanými prahy.
cdn.24net.cz/…zek/ikonka-88520
Designově to za mě žádná nirvána není, ten boční profil je divnej... ale barva je super, s bílou (nota bene na černých kolech) se to vůbec nedá srovnat, tady ta vínová úspěšně maskuje určitou těžkopádnost danou lakovanými prahy.
cdn.24net.cz/…zek/ikonka-88520
@Emel Tak tato Mazda tu nemá k dispozici šestiválcový benzín. Takže těžko to popíra nezmenšování objemu motorů.
@Emel Zdá sa, že Japonci chceli vyvolať dojem pozdĺžne uloženého motora a pohonu zadných kolies, pomerne krátky predný previs a kabína posunutá dozadu to evokujú.
@traveldrive ako to myslíš vyvolať dojem? Veď to ma motor pozdĺžne a pohon zadných kolies
@stopel Však o to ide, nie? 😄 Ak máš motor pozdĺžne až za nápravou, budú proporcie iné a auto bude vyzerať trochu ťažkopádne, rob čo rob. Ale máš pravdu, nepridal som smajlíka.
@traveldrive podívej se, jak vypadá taková X5... tímhle dojmem rozhodně nepůsobí. Naopak takhle působí i jiné Mazdy s pohonem předních kol. Kdyby tě zajímalo čím to je, tak benzínové SkyActive motory potřebují delší výfukové svody
@Emel BMW to maskuje lepšie, má trochu oblejšie tvary a mohutnejší predok, Mazda má o niečo dlhšiu kapotu a priamejšie linky. Mne to až také divné nepríde, skôr špecifické. V dnešnej dobe automobilových príšer a nelogických mixov rozličných štýlov takáto Mazda oko poteší.
Man Ký
Tak, konec pohádek
www.auto.cz/…spotrebou-148292
7,4 je docela rozdíl proti dříve avizovaným 5,4 litrům😊
www.auto.cz/…spotrebou-148292
7,4 je docela rozdíl proti dříve avizovaným 5,4 litrům😊
@Man Ký jsi jouda? Cx60 je menší...
@Allo Jak je nová Mazda CX-80 tedy velká? Je 4995 milimetrů dlouhá, 1890 milimetrů široká, 1710 milimetrů vysoká a má rozvor náprav 3120 milimetrů. Mazda CX-80 tak je delší než výchozí CX-60, ale nejzásadnější nárůst velikosti najdeme mezi koly. Rozvor náprav se prodloužil o nezanedbatelných 250 milimetrů. Zároveň je novinka o 24 milimetrů vyšší.
...takže longová verze, to bude mít zcela zásadní vliv na spotřebu. jdu někde najít, o kolik žrala víc S-klasse v longu proti standardu😊
...jinými slovy, nic, co by ospravedlňovalo o dva litry vyšší spotřebu, obzvlášť u dieselového motoru, kde zatížení až tak spotřebu nezvyšuje.
...takže longová verze, to bude mít zcela zásadní vliv na spotřebu. jdu někde najít, o kolik žrala víc S-klasse v longu proti standardu😊
...jinými slovy, nic, co by ospravedlňovalo o dva litry vyšší spotřebu, obzvlášť u dieselového motoru, kde zatížení až tak spotřebu nezvyšuje.
@Man Ký tady www.auto.cz/…ocekavani-150982?… zase kolega dosáhl průměru 6,8 l/100 km se stejným motorem v CX-60, a upřímně, u takhle velkého auta je cokoliv pod 8 fajn 😊
@Marek Bednář - těch 5,4 je možná tak při stokilometrové rychlosti na tempomat, při rovném profilu cesty. Tomu jsem se podivoval, věřil jsem v evoluci, nikoliv revoluci. Šlo mi o to, jestli je ten diesel skutečně tak zázračný, nebo jsou to trochu pohádky.
@Man Ký chlape, v CX60 mám už 85t km. Rekordní spotřeba, kterou jsem ale dosáhl už několikrát jízdou po státní, v koloně a na rovině (např. Svitavy-Brno), byla 4,1 až 4,2L. Běžně se dá okresky svižně jezdit za 5,3-5,6L. S dálnicemi (150-160 km/h), na kterých se pohybuju velmi často, a spoustou krátkých denních jízd po městě mám dlouhodobou spotřebu 6,6L. Pro srovnání, Passat B8 140kW, předokolka v automatu, dlouhodobá 6,5L. Mě je spotřeba v celku jedno, ale objektivně musím uznat, že ten motor je na tom velmi dobře. Škoda, že není v Mazdě 6.
@Josef-Kratochvil
www.spritmonitor.de/…/2041-CX-60.html?…
i když jedním dechem uznávám, že ani tak to není špatné.
www.spritmonitor.de/…/2041-CX-60.html?…
i když jedním dechem uznávám, že ani tak to není špatné.
@Man Ký tak jsem v norme. Udal jsem i spotrebu s Passatem, pro lepsi srovnani. Mam vetsi spotrebu, nez vetsina ridicu.
3_diamanty
Auto urcite super... ma to taky americko australsky styl.... tam si to viem predstavit ako rodinne auto ( a samozrejme s benzinom ) ... u nas je zase aspon prijemnym spestrenim coraz menej zaujimaveho trhu
Flai
proboha kdo si v dnešní době koupí naftu? a ještě k tomu japonskou naftu? japonci nikdy naftu neuměli, vždycky to byl poruchový šrot kde opravy byly likvidační. Obzvlaště pak mazda kde se v záruce rosypal motor a servis oznámil že zaruka se nevztahuje,zamítá a oprava motoru je minimálně od půl milionu korun protože japonec.
@Flai zatím to nevypadá na žádný průser, co se týče tohoto motoru. a říkat, že Japonci naftu neuměli - to určitě není pravda.
Koliesko
Pri všetkej úcte k redaktorovi, ale dať do tabuľky s názvom najbližší konkurenti k BMW x5 a AUDI Q7 samozrejme so šesťvalcovými motormi pre istotu Kodiaka so štvorvalcom, to je už aká konkurencia. Veď to má v porovnaní s tými ostatnými zo všetkého iba 2/3. (Počet valcov, objem, výkon, cena). A kde máte GLE 350d a WV Touareg? Čo už sa nevmestili do excelovskej tabuľky?
Ozzman
Velké SUV a velká nafta? Jo, ať je tu ta možnost a určitě lepší, než R4 a každý se muže rozhodnout, je super, že pořád někde ještě je možnost volby, vedle je i PHEV verze pro někoho, kdo nepotřebuje tahat přívěs a stačí mu jen velké rodinné auto s dostatečným výkonem a možností dobíjet doma (já bych určitě volil hybrid, karavan nemám a po německu s takovym SUV lítat 200+ taky asi nebudu, kde by diesel převážil asi nižší spotřebou). Nicméně auto se mne moc nelíbí, na živo působí zadek a i profil dost divně, jako by auto bylo úzké a vysoké. Jenže já osobně bych byl nejvíc skeptický k naftě z důvodu, že víme jak 2.2 SkyD měl problémy a tento motor je nový a nikdo zatím nemuže říct s jistotou, jak bude fungovat 😊
@Ozzman jo ten poslední design Mazdy zvláště u těch dvou modelů (CX- 60 a CX-80) je takový nepodařený, ta auta působí otekle a mají fakt divné přední světlomety, zatímco CX- 5 nebo CX-30 jsou fakt vyloženě líbivá auta.
No, já se tedy uplně nerozplývám ani nad CX30, CX5 asi ujde, ale více mne sedí tento styl na autech typu Mazda 6 či Mazda 3, @del42sa
V kombinaci bejt může, když jezdí větší část na elektřinu, proto říkám, že je fajn mít na výběr @Man Ký
@Ozzman tak velké SUV si snad nikdo nekupuje na to, aby s tím jezdil po městě a okolo komína. Taky 70% prodejů CX60 je nafta. Když se ti baterky po 30-40km vycucaj, tak jen dalších x-set km taháš 150kg navíc se spotřebou 8-10L a proč. Ta 3.3 má úžasnou spotřebu, nižší jak benzín. A to ani nemluvím o zvuku, V6 je V6 i v naftě.
@Josef-Kratochvil je to řadový šestiválec
Aha, tak to asi žijem v jiném vesmíru, protože tato velká auta pro 7 právě jezdí převážně okolo komína a jednou dvakrát za rok na dovolenou. Někdo s tím tahá vlek, ale na to jsou taky primárně asi vhodnější jiná auta, než SUV a na dálniční polykání km taktéž... Navíc jezdit za 10l benzínu po dálnici s takovým kusem auta mne nepříjde tak špatné i když se mi vybije baterka, když velkou část týdeního rádiusu udělám na elektriku či kombinaci a na požitek jízdy a zvuku jsou tu jiná auta, než SUV. Jak říkám, kdo to využije, proč ne, ale reálně ten hybrid bere z obou světů to lepší a pro drtivé většiny potřeb je to ideální a pro ty ostatní je tu ten diesel - rozuměj ,já ho nehejtuju, jen já osobně ho nepotřebuju . @Josef-Kratochvil
@Ozzman tak přijde na to, kde člověk žije. Ale něco mi říká, že se na dražší auta snáze vydělá ve větších městech a tam jich také jezdí víc. Na dlouhé cesty jsou většinou fleety a ty zase moc nerozhazují za velké SUV, tam stačí Superb/Passat nebo něco v tom stylu
Asi ano, prvokupci takových aut se pohybují většinou v nějakém týdením okruhu kolem komína a na víkendy jezdí dál, na tohle je prostě hybrid dokonalej, protože dnes už zvládá bezproblémů i dálniční jízdu s naprosto akceptovatelnou spotřebou, řada z nich i utáhne vlek. Nafta třeba vezme o 1-3 litry dle typu auta méně na té dálnici, ale to se projeví až při vyšších rychlostech či nějakém nadměrném zatížení auta. Ono když se podívám tak velká část nových i prémiových SUV jsou hybrid či PHEV. Opět opakuji, je super, že Mazda takový motor má a že se to někomu hodí, ale když už bych si takové SUV kupoval já, naftu a od Mazdy asi radši ne 😊 Mazda proslula jinými věcmi, než dieslem 😊 a navíc ho nevyužiju @Man Ký
@Josef-Kratochvil nemáte celkom pravdu. V Prahe ale aj v Bratislave jazdí po meste dosť vysoké percento väčších SUV alebo Crossoverov. Myslím tým aj šesťvalcové nafty od MB, BMW, AUDI alebo VW. Že jazda v mestskom cykle s takýmito autami je z hľadiska ekológie, spotreby paliva a prevádzkových podmienok nevhodná, je každému príčetnému človeku jasné, napriek tomu na nich ľudia jazdia. A súhlasím s Ozzmanom, že aj v takto veľkom aute má miesto hybridná technológia. Jazdím na hybridnom Lexuse s benzínovým 3.5 V6 práve preto, že 80% mojich jázd je po meste resp. prímestské jazdy. Nafta mi v tomto prípade nedávala zmysel. A skutočne, či mám na diaľnici spotrebu 10l neriešim. A dlhodobú spotrebu po odjazdeni vyše 120.000 km mám 7.3 l/100km.
@Ozzman nicméně recenze nejsou vůbec nadšené z fungování té 2.5 jako PHEV, viz i starší test tady.
@Emel celý ten proces byl groteskní, na začátku velké vyhlášení, přijdeme se zadokolkovým sedanem, potom k tomu přibylo šestiválcové řadové motory /bez bližšího určení, petrolheadi skákali radostí, že bude japonské BMW za pusu/, a vyšlo z toho SUV s dieselovým šestiválcem😊
Kdo opravdu ma rád svoji rodinu, ten ji nebude trávit jedovatymi emisemi. Kdo kouka jen na své pohodlí, tomu je jeho rodina asi fuk.
Chceš popřít fakta, ze diesel ma nasobne vyssi jedovaté emise nez benzin?
Na rozdíl od tebe pracuji s fakty, ne s domněnkami vycucanymi z prstu někde uprostřed pastvin někde v severním Maďarsku
Super, ze to už víš několik let dopředu, jak na tom budou motory s emisni normou euro7, která začne platit v roce 2027.
Souhlas. Lepší usa nez Rusko. A proto každý má mít svá základní práva. Jako třeba právo na čisté prostředí