Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVideotest Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet Hybrid: Pro důchodce? Ani náhodou!
28 komentářů
hugino
Kolega ju kúpil presne s týmto motorom 4x4 a manuál, je to taký lowcoast ale ináč v poho. Je spokojný .
@hugino Trochu za horizontom, ale stále fajn auto. Popravde v ňom najčastejšie vídam dôchodcov.
@traveldrive Asi lepsia volba ako asx, co pocuvam menej hrdzavie a ma lacnejsie nahradne diely ako mitsu. asx ma tolko faceliftov, ze zohnat ten spravny diel je niekedy umenie za nemalo penazi.
@ptr078 V dnešní době by moje první cesta byla vždy na stříkání podvozku. Dnes to bohužel šidí každý. Brácha to s výprodejovým ASX udělal a po 5 letech ani náznak koroze.
@hugino
Krstny ( skoro uz dochodca ) z PO ju ma tiez ... este aj v takejto presne farbe... predtym mali SX4 ku 1,5 ku.....
Co som sa s nim asi pred rokom stretol tak vravel ze s nou jazdi za 5 L.... ano je to taka ( aj v kabine ) na pohlad lacna skatulka ale .. ale funguje ... mne sa pacila vitara ta este nedodrbana nehybridna pred faceliftom ... tu sucasnu olizanu a este aj predrazenu fakt uz akosi nemusim... vlastne uz cele suzuki ma akosi obchadza .... ale i ak ho plne chapem.. krstny pracuje v CZ .. hodne toho najazdi a ta spotreba tu bude asi fakt dobra a auto je aj uzivatelsky urcite prijemne jednoduche a prakticke... toto suzuki stale vie
Krstny ( skoro uz dochodca ) z PO ju ma tiez ... este aj v takejto presne farbe... predtym mali SX4 ku 1,5 ku.....
Co som sa s nim asi pred rokom stretol tak vravel ze s nou jazdi za 5 L.... ano je to taka ( aj v kabine ) na pohlad lacna skatulka ale .. ale funguje ... mne sa pacila vitara ta este nedodrbana nehybridna pred faceliftom ... tu sucasnu olizanu a este aj predrazenu fakt uz akosi nemusim... vlastne uz cele suzuki ma akosi obchadza .... ale i ak ho plne chapem.. krstny pracuje v CZ .. hodne toho najazdi a ta spotreba tu bude asi fakt dobra a auto je aj uzivatelsky urcite prijemne jednoduche a prakticke... toto suzuki stale vie
Arese
Vitara je velmi sympatické autíčko. Škoda jen té debilní mikrohybriridizace. Ale stále svým majitelům dělá radost velmi lehkou stavbou a hízdní hravostí, poctivými "nedigitálními" budíky a parádní mechanickou P brzdou! 🙂👍👍👍 Za hlavní nevýhodu bych označil vysokou vnitřní hlučnost v dálničním provozu.
buchtij
* exteriér není žádné současné auto- baroko, což je dobře
* nějaké úvahy, že je to starý model jsou mimo mísu a jen svědčí o dobré konstrukci kastle a podvozku od počátku - mění se motory, převodovky a facelift masky + světla
* v této kategorii jeden z mála 4-válců
* tyčinky mi nevadí - jednou nuluji denní A počitadlo km, druhou občas za 10 sec vypnu dopravní značky
* jde vypnou displej multimedií - super funkce, která brání očumování palubky místo silnice. Radio a handsfree si obsloužíte z volantu.
* všechny asistenty celkem můžu, dálnici to za vás odřídí 😄
* adaptivní tempomat je bomba
* couvací kamera super
* asistent rozjezdu do kopce super (jsem starý řidič a nepotřebuji ho, ale co kdyby)
* citlivost spojky, přesnost řazení i nastavení průběhu pedálu plynu je optimální
* rychlosti 3-6 jsou dlouhé, pokud potřebujete razantně předjet, podřazujete na 2-3 podle okolností
* ohledem na "chybějící" odhlučnění většiny současné produkce - jsem nechal auto odhlučnit
* voda se ohřeje do 2km, olej 4-6 km
* škoda, že pro Suzuki je Evropa okrajový trh - nechcou si EU direktivama lámat hlavu
* spolehlivost Suzuki je místy lepší než část modelů koncernu a Škoda
* nějaké úvahy, že je to starý model jsou mimo mísu a jen svědčí o dobré konstrukci kastle a podvozku od počátku - mění se motory, převodovky a facelift masky + světla
* v této kategorii jeden z mála 4-válců
* tyčinky mi nevadí - jednou nuluji denní A počitadlo km, druhou občas za 10 sec vypnu dopravní značky
* jde vypnou displej multimedií - super funkce, která brání očumování palubky místo silnice. Radio a handsfree si obsloužíte z volantu.
* všechny asistenty celkem můžu, dálnici to za vás odřídí 😄
* adaptivní tempomat je bomba
* couvací kamera super
* asistent rozjezdu do kopce super (jsem starý řidič a nepotřebuji ho, ale co kdyby)
* citlivost spojky, přesnost řazení i nastavení průběhu pedálu plynu je optimální
* rychlosti 3-6 jsou dlouhé, pokud potřebujete razantně předjet, podřazujete na 2-3 podle okolností
* ohledem na "chybějící" odhlučnění většiny současné produkce - jsem nechal auto odhlučnit
* voda se ohřeje do 2km, olej 4-6 km
* škoda, že pro Suzuki je Evropa okrajový trh - nechcou si EU direktivama lámat hlavu
* spolehlivost Suzuki je místy lepší než část modelů koncernu a Škoda
👍😀👏
Vypadá to, že traja hlupáci nevedia, kde sú a pod aký článok píšu...
Vitara je fajn autíčko, ale vek už je dosť poznať. Chcelo by to čerstvý vietor.
To ze nekdo napíše neco mimo téma, znamená,že na to téma nemůžeš odpovědět? Ty tedy teď taky píšeš mimo téma. Takze bud jsi hlupak jako všichni ostatní, kdo na dona reagujou, nebo jsi tu jedinej hlupak, ktery napsal blbost.
A heleme se. Další volič prolhaného nacistického narcise?
Jo to sedí
Nijak. je to ovsem nejen zajímavé, ale i v diskuzích bezne, ze se diskutuje i o jiných tématech nez o kterých je clanek.
btw Turka vůbec neznam, nevolim a nevim o co jde, jen vidím v mediích nějaké kraviny o něm pořád, jestli ho nemáte tak rádi tak mu nedělejte reklamu...kam vede ten odkaz a co se v něm píše netušim, nezajímá mě to, ale že nějak Turek nasral tebe s Donvitem mě zaujalo