Srovnávací testy
Přihlásit pro přidání komentáře
vencelín
A ani jeden nebyl z Itálie či velké Británie.
vuIcan
Příspěvek podléhá schvalování.
wakantanka
Ste ako dve hrozná...jedna hrozná aj druhá hrozná! Taliansky či britský číňan ostane furt číňan.
@wakantanka Bol som sa v BA pozrieť v predajni DR Automobiles. Veľký vestibul, v ňom asi 6 áut. Okrem toho prázdno, bola tam ozvena. Na poschodí nejaká kancelária, načančaná pani staršieho ročníka, ktorá o autách nevedela zhola nič. Ani o jeden z týchto čínskych zázrakov by som si neoprel ani bicykel, a o tupý nevedomý dozor v podobe mejkapu po záruke taktiež nie.
Ja Prvni 123
Bezte do haje.
To uz davno neni Brit.
Lzete i sobe nebo jen oveckam, co tohle konzumuji?
MG je Čínan se vsim, co k tomu patri.
O tom pseudo italskem paskvilu ani nemluve.
To uz davno neni Brit.
Lzete i sobe nebo jen oveckam, co tohle konzumuji?
MG je Čínan se vsim, co k tomu patri.
O tom pseudo italskem paskvilu ani nemluve.
Flai
ty výbavy jsou žebrák nebo prapodivný žebrák,obzvláště pak v novinářském autě na reprezentaci. Prapodivný žebrák má sice elektronickou brzdu ale odemyká se a startuje klíčem. A ten druhý je uplný žebrák.
Josef Vik
Prý potká se Ital s Britem 😂😂😂😂 Ten byl dobrej. Ať si dovozci tyhle dvě kreatury nacpou do řitě 😜
lamal
Grande Panda Hybrid zacina na 455 tis kč, kto by si kupil tieto bačkory bez buducnosti po konci zaruky ?
Paralen by si ich kupil radsej, lebo Panda a Stellantis je zlo z EU s cenou o 100tis mimo 😁
Paralen by si ich kupil radsej, lebo Panda a Stellantis je zlo z EU s cenou o 100tis mimo 😁
Evo je asi tak talianske ako je toto moderne MG britske.
To mozem rovno povedat, ze Teslu model S sice nevlastnim, ale mam od "tejto automobilky" gramofon Tesla z 80-tych rokov.
Je to fer takto pliest ludom hlavy?
Cinania sa nestitia akehokolvek podrazu, aby tu tie svoje hnusne plecky mohli predavat.
Dezinfo v priamom prenose.
No, Hyundai své modely prezentuje jako české auto z Nošovic... Koneckonců, je tedy ještě Superb chloubou české značky? Nebo je to už pýcha Slovenska? A Volvo tedy taky neni Švédské. Buď měřme všem stejně, nebo tohle prostě nevyčítej Číňanům.
Jedna sa o kopu cinskeho srotu v obidvoch pripadoch. Novo vymyslena znacka sa schovava za "taliansku" DR Automobiles bez historie, rovnako ako tieto nove MG nemaju zhola nic spolocneho s britskymi sportiakmi so 60-tych rokov. Iba logo znovuozivene po 50 rokoch. Ti ludia co vyvijali a vyrabali posledne kusy v Anglicku pravdepodobne uz ani neziju, rovnako tovarne uz mozno neexistuju. Ziadna kontinuita vo vyvoji ani vyrobe.
Skoda je ceska, stavia na volkswagenoch, ma nepretrzity vyvoj a vylepsovanie modelov.
Rovnako kia, je korejska a ma tovarne po celej zemeguli (pre jednoduchsich: po celej zemeploche).
Akurat Volvo zmenilo majitela za chodu, mozeme tvrdit ze je cinske, ale kontinuita vyroby a vyvoja zostala.
Ja ked si kupim prava na uz neexistujucu znacku (pontiac, studebaker, saab, horch, packard, simca, panhard a ine) a v garazi si teraz svojpomocne zbastlim na kolene nejaku motokaru a dam si na nu napis (napr. ta Simca), pokracujem vo vyvoji a tradicii Simca Aronde, 1100, 1300, 1500, 1301, 1501, 1307? Asi sa to tak neda nazvat.
Já myslím, že mg už je poměrně známá. To druhé souhlas, to koupi jenom protoze je to levnější a vůbec je nezajímá co vlastně kupujou