Videa
Videotest Citroën Spacetourer 2.0 Blue HDi: Proč to není jen osobní dodávka, ale spíše MPV?
7 komentářů
AmosKl Klima
3
Nejhorší auto mého života. Od poruchy k poruše. A nejhorší je celý systém kolem AdBlue. Krom toho, těžkopádné, nepohodlné. Brrr, už nikdy víc.
Přejít do diskuze
Pane Dusil, nic proti tomuto Citronoví, ale je to stále dodávka, nikoliv Mpv.
Ty jednodílné lavice ve 2 a 3 řadě musí být s ohledem na manipulaci s nimy za trest a dále výrazně limitující variabilitou, kterou má jakekuv klasické Mpv o poznani vyšší.
A na, závěr, jumpy se začal vyrábět již během 2 poloviny 90 let, nikoliv v roce 2006 či kolik jste říkal Vy. Tou dobou se již vyráběla druhá generace Jumpy.
Ty jednodílné lavice ve 2 a 3 řadě musí být s ohledem na manipulaci s nimy za trest a dále výrazně limitující variabilitou, kterou má jakekuv klasické Mpv o poznani vyšší.
A na, závěr, jumpy se začal vyrábět již během 2 poloviny 90 let, nikoliv v roce 2006 či kolik jste říkal Vy. Tou dobou se již vyráběla druhá generace Jumpy.
Tyhle auta dneska těžko hledají konkurenci v poměru cena/kvalita.......... mám derivát od Toyoty ve verzi VIP se 6 sólo sedadli, panorama, webasto, přídavná klima atd. od nového už 4 rokem, najeto 140tkm a už mám objednané nové a opět VIP. Ano problém s AdBlue sem měl také, ale Toyota má 5 let záruku, takže vše vyměnili v záruce ! Ovšem tyhle problémy potkali kamaráda s V-Klasse také mu měnili v 70tkm dva vstřiky a to stálo skoro o milion více ..... a Caravelle/Multivan je případ sám pro sebe, taky žádný extrém spolehlivosti a cena také jinde. Jinak jízdní vlastnosti za mě super a to dost často točím 1000km na otočku, je to přesně jak píší, stabilně to mám 4 místné a pak když vyndám ty dvě, použiju místo dodávky když se mi v ní nechce jet. Není to dokonalé, ale akceptovatelné, ano MB je pohodlnější, ale to bylo sakra divný kdyby ne při té ceně.
@AmosKl Klima Je to dodávka. Prvý kontakt v Bratislave, krátka jazda v uličkách okolo Slavína; poznať dlhokánsky rázvor a nie najlepší rajd, takže manévruje tak trochu ako autobus. Plus vysoká úroveň podlahy nad zemou, na nastupovanie, vystupovanie aj posed je to proste dodávka.
Systém AdBlue je asi rovnaký v celom Stellantise, mám ho v Berlingu. Osvedčilo sa mi aditívum, ktoré sa dáva do AdBlue, aby ostávalo tekuté, nevločkovalo a neblokovalo čerpadielko. Dávam dvojnásobok množstva ako je v návode, ak aj občas zapípa kontrolka AdBlue, zase zhasne a funguje normálne.
Systém AdBlue je asi rovnaký v celom Stellantise, mám ho v Berlingu. Osvedčilo sa mi aditívum, ktoré sa dáva do AdBlue, aby ostávalo tekuté, nevločkovalo a neblokovalo čerpadielko. Dávam dvojnásobok množstva ako je v návode, ak aj občas zapípa kontrolka AdBlue, zase zhasne a funguje normálne.
@JanMarx
Uvažovali jsme o různých variantách - Mercedes (ale ty peníze), Toyota či Peugeot - jedno jest (stačí se podívat do diskusí jejich skupin). Nakonec jsme úplně náhodou objevili Starii. Nikdy bych neřekl, že pořídíme Hyundai, ale je to tak. A jízdně naprosto nesrovnatelné. Přitom máme stále verzi pro 7+1. Má i větší zavazadlový prostor. 2,2 HDi velmi slušné, ale letos už se nedá koupit - jen hybrid.
Uvažovali jsme o různých variantách - Mercedes (ale ty peníze), Toyota či Peugeot - jedno jest (stačí se podívat do diskusí jejich skupin). Nakonec jsme úplně náhodou objevili Starii. Nikdy bych neřekl, že pořídíme Hyundai, ale je to tak. A jízdně naprosto nesrovnatelné. Přitom máme stále verzi pro 7+1. Má i větší zavazadlový prostor. 2,2 HDi velmi slušné, ale letos už se nedá koupit - jen hybrid.