No, Taigo Love jsme si 2 týdny zpět šli projet, protože bylo za skvělou cenu s ohledem na výbavu. Matrixy, 110kW 1.5 TSI s DSG, atd. atd.
Krásný autíčko, příjemně se ovládá, posed fajn...
ALE!
Na těch 18" kolech to byl neskutečnej kostitřas.
Na tom to celý shořelo.
ericn
3
@Mokrous No nedivím se, dát 18" na takového mrňouse je hloupost 😉
Anonym
1
@ericn Presne ! Stačia 16 ...
Mokrous
2
@ericn Tak to je přece obecný mor dnešní doby. Čím víc pruhů, tím víc Adidas. Drtivá většina dnešních vozů dostává už do základu dost velká kola a když chceš vyšší, nebo nějaký akční model, tak za trest dostaneš obří kola bez možnosti vzít menší. No, tak ať si to nechaj.
Sám jsem vždycky jezdil menší kola. Na služebních Octaviích 15", což bylo moc žvejkavý a na vlastních Golfech 16", což bylo akorát a na Passatu 17", což je taky akorát.
Podívej se na auta před 20-30 lety. Bez ohledu na značku a třídu aut, všechno jezdilo na balonech. I supersporty.
Dneska jezdí všechno na designových slupkách.
Anonym
1
@Mokrous Sú drahšie, o tom to je ...
Mokrous
1
@Dušan Trnka To je polovina pravdy. Ta druhá je, že všichni mají potřebu hrát všechno na efekt, mít design a líbit se a ukazovat se. Jen minimum lidí řeší racionalitu. Zbytek jede faleš a pozlátko.
A pak to mohutně omlouvají, jak technika porazila fyziku a jak to jejich auto za 3 mega s kosmickou technologií zvládá desítky kil neodpružené hmoty a jezdí jako plyšáček.
Nikomu to neberu, ale je to směšné, jak se utrácí neskutečné objemy peněz za něco, co je v konečném důsledku jen horší.
A masa rozhoduje. To je stejný jako s pneumatikama XL. Jsou nepohodlný a zbytečný, ale všude se cpou. A všichni to kupujou. Sehnat bez XL je kolikrát v některém rozměru nemožný. To samý SealTech. Je to super a proto to nikdo nekupuje. Já prostě stádo nikdy nepochopím...
To samý kolikrát vidíš na potazích sedaček. Nedávno jsem koukal na jeden model auta a máš 3 voby. Látku, která je super, pak obyčejnou nevětranou hnusnou tvrdou kůži a pak luxusní větranou napu. A co myslíš, že je z 95% jako skladovka? No přece ta hnusná tvrdá kůže, aby se v tom člověk potil jako prase. A tak je to dneska se vším... 🤦♂️
3_diamanty
1
@Mokrous
Na taigu vidim ako ideal 16tky... ( ved je to podorysom auto velkosti pola ) ... na 18tkach to fakt ani nemoze byt zdravo komfortne
Mokrous
0
@3_diamanty Já taky, ale marketingové a prodejní oddělení VW si myslí něco jiného a lze koupit jen na 18".
Asi mají statistiky, co blbí zákazníci preferují. A je to jako vždy jen design... Co na to říct...
3_diamanty
2
@Mokrous
Podobny nezmysel su aj napr 19tky na malom nissane juke ... pritom 8 z 10 skladoviek ich maju ... lebo... lebo to cool vyzera nic ine... na 16tkach je to kazdopadne ovela komfortnejsie auto a tiez to zle nevyzera... ono na suv urcite viac gumy neuskodi ani vyzorovo...
šofér
0
Ani jedno auto krásy moc nepobralo...
Anonym
2
@šofér Taigo je poďla mňa v poriadku ...
Anonym
1
SUV ? Sú to crosovery !
Mokrous
1
@Dušan Trnka Přesně. Vysoký to je jak normální kombík a světlá výška je možná o 1cm vyšší. Jestli tohle je SUV, tak já jsem nová předsedkyně EK. Redakce padá ke dnu článek z článkem.
Anonym
1
@Mokrous Je to už dávnejšie bulvár ...
argejev
0
1 článok, ktorý by mi dávalo zmysel odomknúť 😊. Je to sranda ale až doteraz som si neuvedomil ako sú si tieto dve autá podobné.
3_diamanty
0
@argejev
Skor by som cakal C3 vs taigo.... ale ved ano... aj taka octavka sa da aj s bmw 3 porovnavat... a na acz ho dokonca dokaze aj porazit
Zumion
0
@argejev
Myslíte, že za to článek stojí? Lze spíš předpokládat, že výsledek bude pro vítězství Hitlerova VW, jak jinak tady v Česku.
Leoš Píštěk
1
Jako srovnat Citroen s jedním z největších žebřiňáku na trhu,to je trochu úlet
Zumion
0
@Leoš Píštěk
Jo, no. Ale i tak bude ten žebřiňák pro ofce "lepší". 🙄
Krásný autíčko, příjemně se ovládá, posed fajn...
ALE!
Na těch 18" kolech to byl neskutečnej kostitřas.
Na tom to celý shořelo.
Sám jsem vždycky jezdil menší kola. Na služebních Octaviích 15", což bylo moc žvejkavý a na vlastních Golfech 16", což bylo akorát a na Passatu 17", což je taky akorát.
Podívej se na auta před 20-30 lety. Bez ohledu na značku a třídu aut, všechno jezdilo na balonech. I supersporty.
Dneska jezdí všechno na designových slupkách.
A pak to mohutně omlouvají, jak technika porazila fyziku a jak to jejich auto za 3 mega s kosmickou technologií zvládá desítky kil neodpružené hmoty a jezdí jako plyšáček.
Nikomu to neberu, ale je to směšné, jak se utrácí neskutečné objemy peněz za něco, co je v konečném důsledku jen horší.
A masa rozhoduje. To je stejný jako s pneumatikama XL. Jsou nepohodlný a zbytečný, ale všude se cpou. A všichni to kupujou. Sehnat bez XL je kolikrát v některém rozměru nemožný. To samý SealTech. Je to super a proto to nikdo nekupuje. Já prostě stádo nikdy nepochopím...
To samý kolikrát vidíš na potazích sedaček. Nedávno jsem koukal na jeden model auta a máš 3 voby. Látku, která je super, pak obyčejnou nevětranou hnusnou tvrdou kůži a pak luxusní větranou napu. A co myslíš, že je z 95% jako skladovka? No přece ta hnusná tvrdá kůže, aby se v tom člověk potil jako prase. A tak je to dneska se vším... 🤦♂️
Na taigu vidim ako ideal 16tky... ( ved je to podorysom auto velkosti pola ) ... na 18tkach to fakt ani nemoze byt zdravo komfortne
Asi mají statistiky, co blbí zákazníci preferují. A je to jako vždy jen design... Co na to říct...
Podobny nezmysel su aj napr 19tky na malom nissane juke ... pritom 8 z 10 skladoviek ich maju ... lebo... lebo to cool vyzera nic ine... na 16tkach je to kazdopadne ovela komfortnejsie auto a tiez to zle nevyzera... ono na suv urcite viac gumy neuskodi ani vyzorovo...