Novinky
PavelK_
4
To už snad raději elektromobil.
Přejít do diskuze
@šofér Jedno nemá, ale všechno jsou to hodně nedůstojná auta prezidentského úřadu tak velké země. Dosud používal DS7 Crossback. Nyní, asi aby udržel symbolický krok se sestupnou tendencí francouzské ekonomiky, přešel z "luxusního" čtyřválečku na upocený lidový tříváleček.
Kam se ztratil Presidential DS N°8?
Zřejmě se rozplynul v oblaku Gitanes, za zvuku akordeonu a nostalgie po časech, kdy auta měla styl, prezident charisma a svět ještě čas na aperitiv.
Zřejmě se rozplynul v oblaku Gitanes, za zvuku akordeonu a nostalgie po časech, kdy auta měla styl, prezident charisma a svět ještě čas na aperitiv.
@Rasto jakože většina z nich jaksi neměla pod kapotou 3hrnek a byla to jaksi reprezentativní limuzína. Rafale je pro toto určení ostuda...
Tak toto je tragédia v priamom prenose, tak krásne a technicky vyspelé boli autá Citroën pre francúzske hlavy štátu.
@Rasto tak to se mýlíš, kolik asi prezidentů jezdí v 3hnrnkovým Crossoveru? Jeden a to ten Francouzký 🤣👌
@Rasto Proč by to podle tebe měla být parodie? Superb už na trhu "neSUV" modelů vyšší střední třídy neprémiových značek nemá žádnou konkurenci. To jsou tvrdá fakta, bohužel.
Zoufale trapné, zoufale ubohé, naprosto skandální ponížení Francie!
Proč Peugeot ani Renault ani Citroën už nevyrábí jediný skutečně důstojný sedan, resp. liftback?! Vyráběli je po desetiletí, často i s motory V6. A jaká to byla nádherná auta - Renault 30, 25, Safrane... Peugeot 604, 605, 607, Citroën DS, CX, XM... Jezdit v takovém tříválcové SUV je pro francouzského prezidenta neuvěřitelná ostuda!
Važme si proto našeho Superba liftback, který ve vrcholné motorizaci 2.0 TSI 4x4 s výbavou Laurin a Klement a tmavé metalíze je naprosto vyhovující a vysoce reprezentativní prezidentský vůz!
Proč Peugeot ani Renault ani Citroën už nevyrábí jediný skutečně důstojný sedan, resp. liftback?! Vyráběli je po desetiletí, často i s motory V6. A jaká to byla nádherná auta - Renault 30, 25, Safrane... Peugeot 604, 605, 607, Citroën DS, CX, XM... Jezdit v takovém tříválcové SUV je pro francouzského prezidenta neuvěřitelná ostuda!
Važme si proto našeho Superba liftback, který ve vrcholné motorizaci 2.0 TSI 4x4 s výbavou Laurin a Klement a tmavé metalíze je naprosto vyhovující a vysoce reprezentativní prezidentský vůz!
@lamal no možno keby prezident poprosil, nejakého veterána by mu dodali a Francúzsko by bolo za vodou
@Rasto
Nie, keby napisali, ze to ma V6 PRV Bi-Turbo REUNION bol by to naopak vrchol vsetkeho 😊
Nie, keby napisali, ze to ma V6 PRV Bi-Turbo REUNION bol by to naopak vrchol vsetkeho 😊
@ericn akože p605, p607 C6 boli nejaké technické skvosty? Ako vždy na nemcov technicky a čo do luxusu strácali a niektoré mali nejakú technickú zaujímavosť (ako hydractive odpruženie) takže ten Rafale nijako nevybočuje za posledných 30 rokov
@ericn ako nepoužiteľný? 😁 Však ho na to používajú, tak asi na to je použiteľný. Je to menej pohodlné a luxusné ako BMW 7 MB S alebo A8? Iste je.
@Rasto píšeš blbosti, Rafale je pro tuhle činnost nepoužitelný a bude všem jen k smíchu 😋 Ale to už je vlastně i tak… takže nebude vadit, ze má pod kapotou kafemlýnek… Sorry, ale tohle je od Renaultu výsměch 👎
@ericn noo tak neviem český jazdil aj na multivane... To je nejaké porovnávanie pindikov? Ako nevidím dôvod, v čom inom ako top modeli automobilky,ktorú spoluvlastni Francúzsko by mal Francúzsky prezident jazdiť... No a Francúzom luxusné autá proste nikdy moc nešli predajne... Tak jazdí na peknom 300k mainstream crossoveri
@Arese jojo... Superb je tak moc prezidentský vůz, že si náš pán prezident raději vybral německé BMW řady 7... 😀 V té Francii aspoň stále volí "to své"...
@ericn tak doba sa zmenila a limuzíny sa už moc nepredávajú, obzvlášť francúzske. SUV poskytne väčšie pohodlie pri nastupovaní ako limuzína. A 3 valce sú každému kto autá nema ako koníček ukradnuté... Hlavne ak to väčšinu času bude bzucat na elektriku.
@Arese Superb a vyššia stredná trieda? 😁 Ako v 4-kovom Superbe som nešiel, ale ak je podobne pohodlný ako 3-kovy, radšej by som jazdil v Rafale. Myslím, že počet valcov je každému nepetrolheadovi ukradnutý...
@Rasto
Pre ludi, ktori pozeraju na auta len skrz pohonne jednotky tj pocet valcov, objem tak to nemysli ako parodiu. Tym nechcem povedat, ze 300k 1.2 3valec sa mi zda ako super riesenie do "limuziny" pre prezidenta.
Pre ludi, ktori pozeraju na auta len skrz pohonne jednotky tj pocet valcov, objem tak to nemysli ako parodiu. Tym nechcem povedat, ze 300k 1.2 3valec sa mi zda ako super riesenie do "limuziny" pre prezidenta.