Testy
Ošklivé a obludně těžké. 🙁👎 Všechny srovnávací testy se shodují v tom, že předchůdce byl daleko lepší!
Je tu Arese a Rohypnol hejtující M5 pro její částečnou elektrifikaci, váhu a jak za to může ta ošklivá prohnilá západní společnost a jak staré M5 byly lepší ?
Jo, Arese už koukam je, počkám si na druhého šášu 😁
Jo, Arese už koukam je, počkám si na druhého šášu 😁
@Ozzman elektrifikace, ošklivost, hmotnost a to ze předchůdce byl lepší ale mají pravdu, nebo snad myslíš, ze ne?
No, doba jde dopředu, M5 nebyl nikdy lehký sportovní vůz, má to být supersedan, velký a těžký, dnes jsou auta těžší, tak je i M5, pomalé to nebude a Arese ani Rohypnol si to stejně nekoupí 😊 @kari.laz
@Ozzman
Doba jde dopředu. Takže podle tebe je pokrok že někdo vyrobí hnusné kýčovoté těžkopádné auto, ale hlavně ze má baterku a elektropostrk...
Ano, souhlasím že klíčové je říct si co je to pokrok. Podle zelenorudých soudruhů je pokrok jeden krok vpřed a dva vzad 😎
Doba jde dopředu. Takže podle tebe je pokrok že někdo vyrobí hnusné kýčovoté těžkopádné auto, ale hlavně ze má baterku a elektropostrk...
Ano, souhlasím že klíčové je říct si co je to pokrok. Podle zelenorudých soudruhů je pokrok jeden krok vpřed a dva vzad 😎
Jojo není nad to ,když do moderních soudruhů nadávají ti oldschool soudruzi 😁 M5 je možná hnusná, jako velká část produkce BMW, ale lehký sporťák to nikdy nebyl @rohYpnol
@rohYpnol etalón krásy to nie je, váha ak v tých údajoch nie je pr1eklep je tiež vysoká. Na strane druhej, kedy bola M5 s V8 vyšportovanou lasicou? Tá brutálna elektrifikácia možno natoľko znížila emisie pre daný model, že ho proste stále môžu vyrábať bez ohľadu na fakt, že nikto z tejto diskusie si to auto nekúpi a nekúpil si ani tú minulú ľahkú generáciu bez elektrifikácie 😉
@Ozzman Tak určitě, mezigenerační nárůst 6 metráků je přece úplně v pohodě! 😄
P.S. Zkus poradit majitelům předchozí generace, ať si do svého auta naloží 12 pytlů cementu a ať je pak stále vozí s sebou. A přesvěč je, že to při jízdě ani nepoznají, protože jim k motoru přidáš elektromotor! Nebudeš stačit utíkat! 😀😀😀
P.S. Zkus poradit majitelům předchozí generace, ať si do svého auta naloží 12 pytlů cementu a ať je pak stále vozí s sebou. A přesvěč je, že to při jízdě ani nepoznají, protože jim k motoru přidáš elektromotor! Nebudeš stačit utíkat! 😀😀😀
@Arese
Fyzik Vaculík nám jistě vysvětlí, že pneu širší o 50% a nižší profil o 50% spolu s pružinami tužšími o 50% spolu s pneumatikou přilnavější o 150% a s elastomery tužšími o 250% znamenají jednoznačné zlepšení, kdy do vracáku ani nemusíš brzdit, čímž to nepoznáš ani na brzdách 🤣🤣🤣😉
Fyzik Vaculík nám jistě vysvětlí, že pneu širší o 50% a nižší profil o 50% spolu s pružinami tužšími o 50% spolu s pneumatikou přilnavější o 150% a s elastomery tužšími o 250% znamenají jednoznačné zlepšení, kdy do vracáku ani nemusíš brzdit, čímž to nepoznáš ani na brzdách 🤣🤣🤣😉
@Ozzman takže doba jde dopředu a tim omluvíme po všech stránkách (dobře po většině stránek) horší auto?
@kari.laz stejně si to nekoupíš,a co je horší, nekoupíš si ani starou M5 E60, protože je to sice super auto podle tvých kritérií, ale ani 20 let starý šrot bys nechtěl živit, žere to 20 a je to zcela mimo tvoje možnosti. takže k čemu je to kňučení... k ničemu.
@kari.laz To je mu úplně jedno, hlavně když si do nás s gustem kopne. To ho krásně zahřeje u jeho zvráceného srdce...❤️🩹
@Arese
Hele vklidu. Už si to bez nás neumí představit 😆🫶
Hele vklidu. Už si to bez nás neumí představit 😆🫶
Tak když tu šaškujete pod každým druhým autem s tou stejnou písničkou, je to úsměvné 😉 to přiznávám @Arese
@Ozzman
No, vím že to pro tebe bude "novinka". Ale říká se tomu být konzistentní v názorech. 😆
No, vím že to pro tebe bude "novinka". Ale říká se tomu být konzistentní v názorech. 😆
Jo, a taky se tomu říká chronická posedlost se nutně ke všemu vyjádřit 😁 @rohYpnol
@Ozzman
No, zatímco vyjadřovat se k tomu k čemu se vyjadřují já, je zdravé a zdrženlivé vyjadřovací minimum 😆
No, zatímco vyjadřovat se k tomu k čemu se vyjadřují já, je zdravé a zdrženlivé vyjadřovací minimum 😆
Moc sem už nechodím, převážně protože lidi jako ty tady otravují diskuzi tím stejným dokola, takže si jen občas do tebe kopnu, protože jsi spoluviníkem toho, co se tady stalo z diskuze 😊 @rohYpnol
@Ozzman Ozzy, zkus se v tom projet, M5, AMG 53, prostě výkonný sedan s baterkou. Jede to jak píchlá ***, to bezpochyby. Ale jak je to těžké, tak je to jako jezdit s X5M okruhy. Prkenné, Necitlivé. Pekelně rychlé, to jo.
Pokud rád dominuješ,nebo denně brousíš autobahn u Mnichova, je to lepší auto. Pokud rád řídíš, je to na normálních cestách o řád horší auto.
Pokud rád dominuješ,nebo denně brousíš autobahn u Mnichova, je to lepší auto. Pokud rád řídíš, je to na normálních cestách o řád horší auto.
Pro druhou možnost bych si asi primárně nešel pro sedan vyšší střední třídy 😊 Ani v jiné generaci... @jakubMG
@Ozzman jenže o tom ta auta jsou. Velký sedan, co uměl řidiče pobavit. Nikdy to nebyl sporťák, ale taky to nikdy nebylo jen přibližovadlo. A teď už to je jen přibližovadlo, co umí "zatáhnout"
Princip mého původního příspěvku je trochu jinde, já vubec nerozporuji to, že se to auto z pohledu váhy dost zhoršilo, ani už není hezké, jako M5 bývaly, ale cílovka si to asi stejně většinou koupí, dle testů to nejezdí tak špatně, ale cílem bylo se vysmát těm dvěma šaškům, kteří, ač v tim nikdy nejeli a nejen v tom, odsuzují vše, co nepatří do jejich vidění světa 😁 @kari.laz
@Ozzman
No vidíš. A ve výsledku ses opět vysmál jen vlastní hlouposti 🤣🤣🤣
Já M5 nikde neodsuzuji. Avšak jsem MŮJ NÁZOR. Názor člověka, který pro novou M5 nikdy nepůjde.
Že se zákazník možná změnil? Že zákazník tuhle změnu v rychlejší a zároveň univerzálnější podobu ve vzhledově agresivní podobě možná ocení? To ukáže až čas.
Já si to osobně ale úplně nemyslím, C63 AMG se 4válcem Stuttgartu zákazník taky hodil na hlavu. Z druhé strany M2 zřejmě zákazník Mnichovu sežral i s navijákem.
No vidíš. A ve výsledku ses opět vysmál jen vlastní hlouposti 🤣🤣🤣
Já M5 nikde neodsuzuji. Avšak jsem MŮJ NÁZOR. Názor člověka, který pro novou M5 nikdy nepůjde.
Že se zákazník možná změnil? Že zákazník tuhle změnu v rychlejší a zároveň univerzálnější podobu ve vzhledově agresivní podobě možná ocení? To ukáže až čas.
Já si to osobně ale úplně nemyslím, C63 AMG se 4válcem Stuttgartu zákazník taky hodil na hlavu. Z druhé strany M2 zřejmě zákazník Mnichovu sežral i s navijákem.
@Ozzman
Sportovní auta mají být co možná nejlehčí. U závodních aut se leckdy řeší každý gram navíc.
Tedy z principu u sportovního auta těžký bzucivy pohonny retezec není tou nejlepší volbou.
Ono obecně každé auto má být co možná nejlehčí. Já bych třebas nerad v autě vozil zbytečně balast a hmotnost vozu patří (nebo by měl patřit) do základních parametrů výběru vozu.
Sportovní auta mají být co možná nejlehčí. U závodních aut se leckdy řeší každý gram navíc.
Tedy z principu u sportovního auta těžký bzucivy pohonny retezec není tou nejlepší volbou.
Ono obecně každé auto má být co možná nejlehčí. Já bych třebas nerad v autě vozil zbytečně balast a hmotnost vozu patří (nebo by měl patřit) do základních parametrů výběru vozu.
@vencelín Můžeš mít M2, M3, M4 - to se považuje za "sportovní" auta, můžeš mít Z4 M40i. M5 byla vždycky "ubersedan". Kdyby to vážilo 1800 kg, šel by sis to koupit? Pochybuju😊
@Man Ký
Tak srovnávat hmotnost mezi radami je demagogie.
M5 je sportovní varianta 5 series a tedy člověk očekává že to nebude pretloustla gertruda.
Tak srovnávat hmotnost mezi radami je demagogie.
M5 je sportovní varianta 5 series a tedy člověk očekává že to nebude pretloustla gertruda.
@vencelín ano, M5 je suverénně nejrychlejší verze současné pětkové řady, nic jí neujede, ještě nějaký problém?
Verdikt: M5 Touring dokazuje, že auta jsou víc než jen čísla na papíře – navzdory své hmotnosti se BMW řídí lépe než konkurence.
www.motortrend.com/…ison-test-review
Verdikt: M5 Touring dokazuje, že auta jsou víc než jen čísla na papíře – navzdory své hmotnosti se BMW řídí lépe než konkurence.
www.motortrend.com/…ison-test-review
@Man Ký
A pokud by to nebyla pretloustla gertruda věřte, že by se řídila ještě výrazně lépe, o snížení spotřeby už psát ani nebudu.
A pokud by to nebyla pretloustla gertruda věřte, že by se řídila ještě výrazně lépe, o snížení spotřeby už psát ani nebudu.
@vencelín a žes jezdil obě a můžeš srovnávat😊
@Man Ký
Vím jak funguje fyzika, to k danému verdikt bohaté postacuje.
Vím jak funguje fyzika, to k danému verdikt bohaté postacuje.
@vencelín čím jezdíš Vencelíne? tvoje nároky jsou neobvykle vysoké, to kvituji s povděkem? copak je to za výkřik techniky?
@Man Ký
Moncicaku, to je jedno.
Fyzika říká jednoznačně že lehčí auto bude agilnejsi než přežraná gertruda. Tak to bylo, zatím ještě je, alespoň do doby než přijdete s nějakým perpektum které dosavadní fyziku poprvé.
Stejně jako lze očekávat že někdo svalnatý ubehne určitou trasu rychleji než někdo přežraný.
Moncicaku, to je jedno.
Fyzika říká jednoznačně že lehčí auto bude agilnejsi než přežraná gertruda. Tak to bylo, zatím ještě je, alespoň do doby než přijdete s nějakým perpektum které dosavadní fyziku poprvé.
Stejně jako lze očekávat že někdo svalnatý ubehne určitou trasu rychleji než někdo přežraný.
@vencelín řeknu ti to takhle. obyčejný člověk, když přesedne do tohohle nebo do podobně výkonného klidně elektromobilu, připosejří se. zážitek jako na horské dráze. žaludek na páteř, v zatáčkách přetížení jako prase. tyhle žvásty jsem řekl kolegovi, který měl Panameru Turbo S, že je to těžká mrcha k ničemu, pak mě, protože uměl jezdit jako málokdo, povozil po okreskách a já vylezl z auta zelený. jinými slovy, to auto je tak schopné, že jouda jako ty ho nepřivede do úzkých, daleko dřív odpadne tvoje odvaha, než schopnosti toho auta.
@Man Ký
Moncicaku, Vaše kecy však fyziku nezmění.
Moncicaku, Vaše kecy však fyziku nezmění.
@vencelín Mazda Miata bude daleko agilnější a proto se vydrží M5ky držet asi tak pět sekund😊
Prvně budu chválit. Tahle novinářská specifikace aspoň nevypadá jako kolotočářská děfka 😆 Barva sice zavání nějakým 43. pohlavím, ale dejme tomu. Nechme to být, ať si nekazíme radost.
No a tím jsme slova chvály vyčerpali. 🤣
Může to být klidně nejrychlejší M5, kterou kdy svět spatřil. Na okruhu klidně může předjet i vlastní světlo z matrix LED světlometů, zvuk může mit zpoždění 2 kola... ale pořád je to nejhorší M5 ever.
5* rozhodně ne. A mám k tomu přinejmenším dva důvody.
1) interiér
Je laciný a šetření je opravdu přes čáru. Ano, určitě platí, že na interiér to nejezdí. Ale...
2) hmotnost
Hmotnost okecat nejde. Auto je těžké. A fyzika platí i když možná Evropská komise připravuje fyziku 2.0 specifikace EU... platí ale pořád ta samá fyzka, kterou nám přinesl Aristoteles. Ano, nová M5 umí váhu maskovat. Ale neumí ji popřít. V další zatáčce jste přinejmenším o 500 kg dřív než vůbec chcete. A greenNCAP score lepší o 0,5% vám fakt nepomůže, protože vy nejedete závod v euroúřednickém excelu...😎
A subjektivně k tomu přidávám ještě vzhled. Všechny M5 byly krásné. Je pravda, že E39 byla vrcholem a od té doby to v Mnichově mydlí už jen z kopce. Ale všechny zatáčky až doposud vybrali.
Tahle M5 se ale podle mě jako první rozsekala. Optická nadváha je taková, že širokoúhlý Zeiss má co dělat, aby tu optickou nadváhu vměstnal na čip a nepopraskal...
Snad sluneční paprsky a nedokonalost lidského oka budou dostatecně milostivé k faktuře za tento technologický vrchol z Mnichova.
No a tím jsme slova chvály vyčerpali. 🤣
Může to být klidně nejrychlejší M5, kterou kdy svět spatřil. Na okruhu klidně může předjet i vlastní světlo z matrix LED světlometů, zvuk může mit zpoždění 2 kola... ale pořád je to nejhorší M5 ever.
5* rozhodně ne. A mám k tomu přinejmenším dva důvody.
1) interiér
Je laciný a šetření je opravdu přes čáru. Ano, určitě platí, že na interiér to nejezdí. Ale...
2) hmotnost
Hmotnost okecat nejde. Auto je těžké. A fyzika platí i když možná Evropská komise připravuje fyziku 2.0 specifikace EU... platí ale pořád ta samá fyzka, kterou nám přinesl Aristoteles. Ano, nová M5 umí váhu maskovat. Ale neumí ji popřít. V další zatáčce jste přinejmenším o 500 kg dřív než vůbec chcete. A greenNCAP score lepší o 0,5% vám fakt nepomůže, protože vy nejedete závod v euroúřednickém excelu...😎
A subjektivně k tomu přidávám ještě vzhled. Všechny M5 byly krásné. Je pravda, že E39 byla vrcholem a od té doby to v Mnichově mydlí už jen z kopce. Ale všechny zatáčky až doposud vybrali.
Tahle M5 se ale podle mě jako první rozsekala. Optická nadváha je taková, že širokoúhlý Zeiss má co dělat, aby tu optickou nadváhu vměstnal na čip a nepopraskal...
Snad sluneční paprsky a nedokonalost lidského oka budou dostatecně milostivé k faktuře za tento technologický vrchol z Mnichova.
Hrozna farba.. hrozne disky... ale to sa da spravit.... horsie je ze aj creva su uz chytene... viac ma normalne zaujima uz nejaky elroq ako toto podivne bawo a to el kusky inak vobec nemusim... kam kracas bmw.. ja tusim kam... ale pssst lebo nechcem ban 😉
Aj to "male" M2 od modrobielej vrtule bude vsadim sa dnes uz lepsie ako tato velka tazka a skareda prisernost menom M5
Aj to "male" M2 od modrobielej vrtule bude vsadim sa dnes uz lepsie ako tato velka tazka a skareda prisernost menom M5
Ještě tak před 5 lety by se takový design karoserie nazýval tuzingem a i tuningové firmy by schytaly pořádnou kritiku. Dnes taková obluda vyleze přímo z automobilky.
A tenhle znáte? Do luxusní restaurace přijede chlapík s M5. Odevzdá pikolíkovi klíče a jde dovnitř. Jde kolem Rohypnol a deklamuje: "to bych si nikdy nekoupil!!!"
A druhý pikolík na to: "ani na chvilku jsme Vás nepodezírali"😊
A druhý pikolík na to: "ani na chvilku jsme Vás nepodezírali"😊
No... to je dost výstižné 😁 a za ním běží Arese a řve, že je to k ničemu, protože to nemá manuál @Man Ký
@Man Ký
Opička opět řeší jen rohYpnola.... jak výmluvné, když k M5 opět nic nemá. Až bude diskuse o elektrické kokoběžce, možná napíše něco k věci. Třeba jake boty je třeba mít aby si neošoupal podrážku... 🤣🤣🤣
Opička opět řeší jen rohYpnola.... jak výmluvné, když k M5 opět nic nemá. Až bude diskuse o elektrické kokoběžce, možná napíše něco k věci. Třeba jake boty je třeba mít aby si neošoupal podrážku... 🤣🤣🤣
Dejme si přehled
Top Gear 7/10
www.topgear.com/…r-reviews/bmw/m5
CarWow 8/10
www.carwow.co.uk/bmw/m5#gref
Car and Driver 9,5/10
www.caranddriver.com/bmw/m5
Evo 4,5/5
www.evo.co.uk/bmw/m5
Car Magazine 4/5
www.carmagazine.co.uk/car-reviews/bmw/m5-g90-saloon/
Auto E😜ress 4/5
www.autoe😜ress.co.uk/bmw/5-series/m5
What Car 4/5
www.whatcar.com/…loon/review/n184
Auto Car 3,5/5
www.autocar.co.uk/car-review/bmw/m5
Car buyer 4,3/5
www.carbuyer.co.uk/bmw/m5
Shrnovačka - Zajímavé, že se opět potvrzuje právě to, co jsem napsal 🤣 Každopádně autorovi ACZ rozhodně neberu jeho verdikt 5*. Je to jeho pohled.
Top Gear 7/10
www.topgear.com/…r-reviews/bmw/m5
CarWow 8/10
www.carwow.co.uk/bmw/m5#gref
Car and Driver 9,5/10
www.caranddriver.com/bmw/m5
Evo 4,5/5
www.evo.co.uk/bmw/m5
Car Magazine 4/5
www.carmagazine.co.uk/car-reviews/bmw/m5-g90-saloon/
Auto E😜ress 4/5
www.autoe😜ress.co.uk/bmw/5-series/m5
What Car 4/5
www.whatcar.com/…loon/review/n184
Auto Car 3,5/5
www.autocar.co.uk/car-review/bmw/m5
Car buyer 4,3/5
www.carbuyer.co.uk/bmw/m5
Shrnovačka - Zajímavé, že se opět potvrzuje právě to, co jsem napsal 🤣 Každopádně autorovi ACZ rozhodně neberu jeho verdikt 5*. Je to jeho pohled.
Okrem trblietavých obrazov svätých, záhradných trpaslíkov a pozlátených arabských mercedesov by dnes asi mohli na dizajne prednášať aj o BMW. Opulentné, surové, lacne mačovské... Nič to, starí sme. Keď vidíme toto, spomenieme si na M5 E39 z prelomu tisícročí a povieme, že v BMW dobre už bolo 😊
@andrijoshka pořád se dá koupit, pro ty, co s mají s M5 problém, M8 Gran coupé s technikou předchozí generace, bez baterií. A s líbivějším vzhledem.
Jak píšu výš, největší problém má nová pětka s "úzkostí", slušelo by jí deset centimetrů na každé straně😊
Jak píšu výš, největší problém má nová pětka s "úzkostí", slušelo by jí deset centimetrů na každé straně😊
Když jsem si před mnoha lety pořizoval "na stará kolena" pětku s V8, nejvíc jsem se obával, jak si zvyknu na 1,7 tuny hmotnosti, zdaleka nejvíc po všech těch bláznivinách, co jsem kdy za celý život měl. Je to parník, ale co se dá dělat... , když jsem chtěl V8 a 18 elektromotorů v předních sedačkách.
Dokážu si tedy představit, jak se chová auto obdobné koncepce, když bude mít navíc hmotnost celého Fiata 127.
Já tedy raději klidně oželím těch 185 kW navíc v motoru a i těch dalších občasných systémových elektrických 145 kW. Hmotnost je to jediné co mi vadí, ani vzhled, ani cena, ani interiér... A ani relativně nízká spotřeba to nedovyváží. 😀
Dokážu si tedy představit, jak se chová auto obdobné koncepce, když bude mít navíc hmotnost celého Fiata 127.
Já tedy raději klidně oželím těch 185 kW navíc v motoru a i těch dalších občasných systémových elektrických 145 kW. Hmotnost je to jediné co mi vadí, ani vzhled, ani cena, ani interiér... A ani relativně nízká spotřeba to nedovyváží. 😀
@gil54 jj hmotnost je to jediný, co ti překáží v tom, abys vyměnil dvacet let starou 545i za M5 současné generace, jinak bys pro ni už letěl. nová M5 je na stovce na polovinu času proti tomu tvojemu youngtimerovi, ze stovky zabrzdí na o deset metrů kratším úseku. jediné místo, kde bude ta hmotnost poznat bude na váze ve sběrných surovinách😊
@Man Ký
To je tvůj názor, mně 245 kW stačí v mým věku, a když jsem se rozhodoval, jestli obměnit dokud to mělo smysl nebo nechat, už tehdy jsem dobře věděl, že držet ho řádně při životě přes generace modelu nebude příliš podstatná finanční úspora a není dodnes.
Jen bych jezdil v mladším, ale z mého pohledu horším, autě.
Tak je to i s tou akcelerací této M5. Už nevím, co bych s ní dělal, myslím s tou akcelerací, opět 0-100 za 5,9 s mi stačí až nad hlavu...takže neletěl bych pro ní.
Jsem sice starej, ale zase ne až tak, abych nepoznal rozdíl 700kg hmotnosti a i jinde, než ve sběrných surovinách.
To je tvůj názor, mně 245 kW stačí v mým věku, a když jsem se rozhodoval, jestli obměnit dokud to mělo smysl nebo nechat, už tehdy jsem dobře věděl, že držet ho řádně při životě přes generace modelu nebude příliš podstatná finanční úspora a není dodnes.
Jen bych jezdil v mladším, ale z mého pohledu horším, autě.
Tak je to i s tou akcelerací této M5. Už nevím, co bych s ní dělal, myslím s tou akcelerací, opět 0-100 za 5,9 s mi stačí až nad hlavu...takže neletěl bych pro ní.
Jsem sice starej, ale zase ne až tak, abych nepoznal rozdíl 700kg hmotnosti a i jinde, než ve sběrných surovinách.
@gil54
Samozřejmě že ten rozdíl ve váze pozná naprosto každý kdo řídil něco víc než koloběžku jako opička...
Tihle teoretici ze základky totiž zcela zapomínají na jednu věc. Silnice nejsou laboratorní povrch. Jezdi se venku,kde se střídají roční období, teploty, přilnavost. .. narozdil od dětského pokojíčku s plakátem M5 na stěně 🤣🤣🤣
Samozřejmě že ten rozdíl ve váze pozná naprosto každý kdo řídil něco víc než koloběžku jako opička...
Tihle teoretici ze základky totiž zcela zapomínají na jednu věc. Silnice nejsou laboratorní povrch. Jezdi se venku,kde se střídají roční období, teploty, přilnavost. .. narozdil od dětského pokojíčku s plakátem M5 na stěně 🤣🤣🤣
@gil54 kdybys měl za sebou aspoň jednu M5 jakékoliv generace a přišel s tím, že tohle je krok zpět, pochopil bych to. ale že mají obě dvě auta osmiválec z nich fakt nedělá alternativu. i obyčejná 540i předchozí generace bude po všech stránkách lepší auto, v podstatě o milion světelných let. současná M340i je daleko lepší, než M5 E60, ve všech ohledech. a světě div se, i vnitřním prostorem. ty auta udělaly značný pokrok.
Takže to shrnu. Je to úplně k ničemu, je to těžký, není to zábavný řídit, vypadá to jak přežranej bobr. Ale je to rychlý a má to supr sedačky. Cajk, twl. Zipse může bejt spokojenej.
Sportovní auto musí být rozpláclý. Až skončí osma, bude to konec.