Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Německý kancléř cupuje další nesmyslný návrh EU. Prý absolutně neodpovídá realitě

186 komentářů

Tycoon
Že se v Západní Evropě najdou takoví, co tomu tleskají, chápu. Je to krásná utopistická myšlenka budování lepší společnosti. Nezažili tam 40 let komunistické totality a chronicky nefunkční plánované ekonomiky.

Ale proč tomu tleskají někteří lidé u nás?

Kdyby tento rudozelený návrh prošel, byla by to ekonomická sebevražda.
rohYpnol
@Tycoon
Přesně tak. Viz Piráti + STAN + KDUČSL a ta svoloč, co je volí.
Tycoon
@rohYpnol

To jsou jen kývači a nikoliv strůjci. Zásadní vliv mají některá média, nátlakové organizace a nadnárodní korporace.
Hendly
@Tycoon
Konspirace?
Co treba zacit u toho, ze jmeno “Tycoon” ma v diskuzi na auto.cz zvlastni prava jako treba menit se na jmena “Anonymní”
rohYpnol
@Hendly
Tobě vážně hrabe... Tycoon je Tycoon, vždy byl a bude.
Jestli vidíš něco jiného tak asi trpíš paranoiou.
Hendly
@rohYpnol
Ne.
Lze jednoduše dohledat pripady kdy se jméno Tycoon meni na Anonymní.
Horký Rom
@Hendly
Zde jsou odkazy, které ukazují, že Tycoon, Barrichello a Roman Horký jsou recykláty sebe samých a tvoří součást trollí farmy a a modelovacího týmu ACZ.

Tycoon
auto.cz/…nila-zelene-cile#…

Barrichello
auto.cz/diskuse/94822/1#…

Roman Horký
auto.cz/diskuse/94234/1#…
rohYpnol
@Horký Rom

Zde je příspěvek, který ukazuje, že Horký Rom by měl navštívit psychiatra.
www.auto.cz/diskuse/97717/1#…
Horký Rom
@rohYpnol
Způsob, jakým projektuješ vlastní diagnózu na ostatní, je skoro dojemný 👍
Tycoon
@Hendly

Když ti dojdou argumenty, začneš označovat openenta jako třídního nepřítele a ruskéhi špiona. A teď si tomu nasadil korunu, že mám prý zvláštní práva v diskuzi. Kdo mi je dal? Putin?
Hendly
@Tycoon
klidne vysvetli jak se stalo, že tvuj nick tu meni jmena.
rohYpnol
@Hendly

Proč by měl vysvětlovat tvoji lež?!?
Horký Rom
@Hendly
Diskutér s přezdívkou Tycoon je ve skutečnosti převtělením samotného Barrichella. Pokud se pozorně zaposloucháš do všech refrénů této diskuse: auto.cz/diskuse/94822/1#… pochopíš, s kým máš doopravdy tu čest.
rohYpnol
@Horký Rom

Zato ty jsi zhmotněním lidské blbosti 👍
del42sa
@rohYpnol spíš STB a jejich manýrů
Renoo
@rohYpnol Gree deal odsouhlasil Andrejko. Nepochybně je velmi spokojený, že jeho fanatici s volebními lístky na to zapomněli. A dokonce jeho vláda schválila i revizi klimatického zákona...
rohYpnol
@Renoo
Sorry, ale ani opakovaná lež se pravdou nestane. Říct A a neříct B je zkrátka lež. Ale každý si může konkrétní usnesení dohledat. Bába schválil RÁMEC. A ten rámec říkal, že MUSÍ BÝT ZACHOVÁNA PROSPERITA, UDRŽITELNOST, KONKURENCESCHOPNOST A SOCIÁLNÍ DIALOG!!!
NIC z toho co podepsal nutelín TOHLE NENAPLŇUJE!!!

EP zdůrazňuje, že Zelená dohoda musí usilovat o prosperující, spravedlivé, udržitelné a konkurenceschopné hospodářství, které přináší užitek všem občanům ve všech regionech Evropy; zastává názor, že Zelená dohoda by měla vytvářet hospodářské příležitosti a zajišťovat mezigenerační spravedlnost; upozorňuje, že v zájmu zajištění spravedlivé transformace je důležité respektovat a rozšiřovat sociální dialog na všech úrovních a ve všech odvětvích; podtrhuje, že k opatřením a cílům Zelené dohody je zapotřebí zaujímat genderovou perspektivu, mj. začleňovat do všech politik a opatření hledisko rovnosti žen a mužů; opakuje, že přechod na klimaticky neutrální hospodářství a udržitelný model společnosti musí probíhat v součinnosti s prováděním evropského pilíře sociálních práv, a trvá na tom, že veškeré iniciativy v rámci Zelené dohody pro Evropu musí být plně v souladu s evropským pilířem sociálních práv;
ryccardo
@Tycoon tleskají tomu mladí, kteří to nezažili a ti kteří neznají historii a nevidí tu paralelu s komunismem včetně dopadů k čemu to vedlo. Obecně ti hloupější.
Mikesus
@ryccardo tleskaji tomu mladí, kteri maji vzdělání a vi ze nebudou mit prostředí k životu pokud se neco nezmění
ryccardo
@Mikesus ano tebe jsem zrovna myslel. Jsem rád, že jsi se sám ohlásil. Přesně takoví jako ty, kteří si nechají nakukat propagandou kde co.
Tycoon
@ryccardo

Nejvíce mě překvapuje, že to podporují i, dle mého názoru, vcelku inteligentní lidé, kteří už nejsou mladí nebo dokonce i komunismus zažili. DonVito, Mam ký a spol.
rohYpnol
@Tycoon
"Docela inteligentní lidé" a "doníček" a "opička" se poněkud vylučuje 😉 Ale ok, je tam to nebo... 😁
ryccardo
@Tycoon hele to jsou lidi, kteří mají určitou formu inteligence, ale pro komplexní myšlení jim v hlavě pár koleček chybí. Obecně to pozoruju u lidí, kteří mají vysokou schopnost vstřebávat informace, ale už o nich nedokáží uvažovat v souvislostech s nadhledem a nevidí ty historický paralely. Snaha manipulovat lidma v zájmu různých ideologií tady byla vždycky.
rohYpnol
@ryccardo
Pro mě to jsou naopak lidi, kteří naopak inteligenci nemají. Schopnost vyhledat a vstřebávat informace není inteligence. To je v dnešní době pouze "umělá inteligence". Ta je schopná přesně tohoto.
Ale umělá inteligence inteligentní absolutně není. Prévě proto že nemá tu přirozenou inteligenci.
Ale chápu jak to myslíš. Viz Gregorová. A obecně u Pirátů je to velmi časté, vyhledávat, pracovat s informacemi... a ty informace pospojovat do absolutního nesmyslu a vyplodit bullshit.
ryccardo
@rohYpnol Spousta z těch očividných blbců dají i nějakou VŠ, která je ovšem založená jen na tom, že jsou schopni se nabiflovat učivo, odříkat jako básničku, ale jinak jim to vlastně moc nemyslí. Máš pravdu, že vyhledat a zapamatovat si není inteligence.
rohYpnol
@ryccardo
Ano, to je ten problém, že každý dnes udělá VŠ.

Nikdy neplatilo 100%, že VŠ=inteligentní člověk. Ale dříve rozhodně VŠ udělalo mnohem méně hlupáků než dnes.
Mokrous
@rohYpnol Přesně. To sedí. Já odešel z VÚT, protože mě to nebavilo a byl jsem mladý rebel a šel jsem si vydělávat jinam. Ale v životě jsem zažil nespočet Magistrů, inženýrů a doktorů, kteří byli neskutečně debilní a já jen těžko chápal, jak je to u tak vzdělaných lidí možné...
Všichni se pleteme. I já. Plus umím bejt sprostej jako dlaždič. Ale to automaticky neznamená, že nemám vysoké IQ a že neumím pracovat s logikou a vidět věci v souvislostech. Ale zase mám třeba problém s pamětí a tak se neumím naučit všechno jako básničku. Dodnes mám před očima typickou ukázku dnešních moderních vysokoškoláků. Z mládí si pamatuju, jak spolužačka u tabule jela jako čtecí zařízení z encyklopedie, dokud jí nezarazil učitel a nepoložil logický dotaz k tématu. Dotyčná se zhroutila se slovy: "Ale takhle to v učebnici nebylo."
A přesně o tom to je. Nadrcené tuny informací a nulová schopnost je zpracovat a poskládat do souvislostí.
rohYpnol
@Mokrous

VŠ může rozvíjet jen to, co v hlavě je. Takže jak praví jedna známá píseň, vůl zůstane volem.

Dnešní VŠ v ČR ale bohužel rozvíjí čím dál méně často.

Tím pod čarou říkám, že spousta středoškoláků jsou inteligentní i bez VŠ.

Dnešní systém VŠ je bohužel založen na tom, že se naučíš něco (alespoň někdy v případě smysluplného oboru) vzdáleně upotřebitelného i pro praxi. A naučíš se to na zkoušku, den pi zkoušce nevíš nic. A učíš se další hromádku atd.

Učíš se to v tom případě, že máš zbytek cti a poctivosti. Většina shání tahák a otázky 🤣🤣🤣
Bull Shit
@Tycoon
Tvoje výplody nebudú mať väčšiu váhu, ani keď si naklikáš toľko palcov, aby si mal zo všetkých najviac.
Mokrous
@Bull Shit 👍 Název tvýho nicku mluví i za obsah tvých příspěvků.
Lempl Klaun
@Mokrous
Další dutá zelená hlava 🤦‍♂️
rohYpnol
Zajímavé, že Friedrich Mertz i Ondřej Šámal říkají to stejné, co rohYpnol, co, hujeříčci???

Už jen to, že z našich peněz platíme euroúředníky a EK, která je schopná takovýto návrh vůbec zpracovávat, je naprosto tristní svědectví o stavu současné EU!!!
Horký Rom
@rohYpnol
Chtěl jsi říct “pan kolega Ondřej Šámal“. 👍
rohYpnol
@Horký Rom

Chtěl jsem říct to co jsem napsal. Na rozdíl od tebe jsem schopný formulovat to co chci.
Radovan Pastucha
@Horký Rom
Musím se opravdu smát tvému přesvědčení, že když přispíváš z několika různých muItiúčtů, vytváříš dojem masové podpory. Opravdu věříš, že tvé názory jsou natolik převratné, že rezonují s tolika lidmi?Tvé úsilí vypadat důležitě je obdivuhodné, ale bohužel hodně průhledné, Peťanku 👍
Nejlepší je, když kachna zásah sama nahlásí. 😂
Horký Rom
@Radovan Pastucha
Můj drahý příteli, s neskrývaným potěšením sleduji tvůj pokrok – přechod ze slovenštiny k čisté češtině je skutečně obdivuhodný 👍

auto.cz/diskuse/95409/1#…

😅😂🤣
Radovan Pastucha
@Horký Rom
kachna ma nazyva Můj drahý příteli, Tvoj prechod je takisto obdivuhodny🤣🤣🤣
Horký Rom
@Radovan Pastucha Můj drahý příteli, nezlob se, ale nezdá se ti, že by tvůj překladač mohl potřebovat malou pauzu? Možná ho jen rozhodila složitost věty o třech slovech. To se stává.
Drž sa 👍
Radovan Pastucha
@Horký Rom
Draha kachno,to ci sa zlobim alebo nezlobim nema s tebou nic spolocne. Ale nezdá se ti, že by tvoje multinicková farma mohla potřebovat malou pauzu?
To se stává Hamuno.
Drž sa 👍
Horký Rom
@Radovan Pastucha
Paměť zpět, mateřština taky. No to je návrat jak z telenovely 👍
Radovan Pastucha
@Horký Rom
Díky Petře! Zdar do Humpolce.
Drž sa 👍
Horký Rom
@Radovan Pastucha Zdravím do LDN. Snad Vám tam prodloužili návštěvní hodiny i životní perspektivu 👍

Napiš mi něco česky - moc líbí 👍 👍
Radovan Pastucha
@Horký Rom
Uz som napisal vsetko co som v tomto pripade napisat chcel. Nakoniec len a len na tvoje specialne zelanie

Díky Petře! Zdar do Humpolce.
Horký Rom
@Radovan Pastucha
Díky moc, příteli 👍
Jenik3
Bývaly časy, kdy v Evropě fungovala zóna volného obchodu...a to stačilo.
Hendly
@Jenik3
A jak by to fungovalo dnes?
Chces mit pro kazdy stat vlastni legislativu pro auta?
rohYpnol
@Hendly

Co meleš za nesmysly?!? Stačí zrušit všechny ty nesmysly, co EU zavedla za posledních 20 let.
ericn
@rohYpnol v podstatě souhlas, vraťme se k předpisům Euro6 s zrušme GSR2 a bude klid 😋
Hendly
@ericn
EURO6?
A cenu to pomuze, kdyz uz jsou ve svete prisnejsi?
Automobilky museji stejne vyvinout motory pro prisnejsi normy.
ericn
@Hendly Pro návrat menších levných aut, aby se rychle vyměnili ty staré plechovky Eur3-Eur5. Což by pomohlo redukci CO2 z dopravy více než tlačení drahých EV na které lidi nemají nebo je z principu nechtějí, ale rádi by si vyměnili staré auto za nové 😉 Výrobcům by to pomohlo s výrobou a využitím kapacit továren, kde si dneska uměle zastavuje nebo zpomaluje výroba, kvůli nezájmu o EV... Jak prosté...
Hendly
@ericn
Jedine co dokazes je otevreni dveri Cinske konkurenci.
Ta uz dnes pres zdrcujici cla valcuje evropske znacky
traveldrive
@Hendly Ale prd valcuje... Snaží sa, ale teda žiadna sláva.
rohYpnol
@Hendly

Pomůže to třeba tomu, že po první emisní kontrole nemusí auto do šrotu. Pomůže to třeba tomu, že ty nesmysly, které reálně dlouhodobě stejně nefungují, budeš most z auta vyhodit a budeš most vyrábět auto s reálnou udržitelností a rozumnou ekonomickou životností.
Tycoon
@Hendly

Nemusí nic vyvíjet. Už ty technologie a motory mají. Prodávají je v USA a v Číně, kde jsou emisní normy mnohem přísnější.
šofér
@Hendly co to žvaníte za chujoviny? Jednotné pravidla pro auta nemají nic společného s EU .
Hendly
@šofér
Maji toho spolecneho velice mnoho.
Jenik3
@šofér
Evropská komise chce regulovat každý detail lidského života. Evropský parlament jim v tom zdárně sekunduje.
V poslední době se už směrnice nelíbí, jede se cestou přímo aplikovatelných nařízení.
Hendly
@Jenik3
a to si myslis a mebo víš?

Opravdu mas prehled v evropskem pravu a nebo bereš info z clanku jako je tento?
Renoo
@šofér "European emission standards" Jakože fakt ne? Dyť je to v tom názvu. Emisní normy, zavedla EU v roce 1992.
salamoon
nj, lebo taky Hertz ta flotila Tesiel a nezajem zakaznikov nepolozil na kolena... 😁
Renoo
@salamoon Tak tam je to poměrně specifický problém. Hertz nepředpokládal, že si zákazníci udělají s Tesel auta "EV na zkoušku" a že v tom budou díky výkonu jezdit jako prasata. Pak je složili extrémní náklady na opravy a pojištění. Když s autem jezdíš jak hovado, tak to auťák odnese ať je to "bezúdržbové" EV a nebo ne. No a když s tím jezdili jak hovada, tak začaly rychle naskakovat bouračky.
Milan Polívka
Navrhuji všem europoslancům v Bruselu začít jezdit ve služebních elektromobilech aby šli ostatním příkladem.... 😄
traveldrive
@Milan Polívka To by bol slabý príklad. Povinne pešo, na bicykli, alebo aspoň s MHD. Samozrejme s elektrickou, nie dieslovým autobusom...
Lempl Klaun
@traveldrive Nepíš koniny, dočkáš sa lepších reakcií.
Mokrous
@Milan Polívka Navrhuju těm undám, aby si nabalili do konopných tašek a ruksaků a do lýkových nůší ty svoje šanony a pěšky si je pokaždý dotáhli z Brusele do Štrasburku a zpátky na ty jejich debilní hlasování o snižování uhlíkový stopy. Howada zasraný pokrytecký.
Hendly
@Mokrous
Moznabys mel premyslet jaky ma stehovani duvod.
Historie proste existuje a ne kazdy prodal svou zem komunistum a ma tedy nejake koreny a tradici.
Mokrous
@Hendly Tvl. Mohl bys ten whataboutismus vyučovat na univerzitě.
Jiný budeš za to kamenovat, ale svoje miláčky v EP budeš chránit, že?
A že ti zm.di projebou 3 miliardy ročně za tu tvoji tradiční 𝛑čovinu tě nesere, že? A co uhlíková stopa? Nic, viď? No já zapomněl. Historická tradice.
A co naše TDI? To není historická tradice?
Jo aha, já zapomněl, jen jak se to hodí do krámu, že?
Pokrytecký zm.dstvo, nic víc.
Hendly
@Mokrous
Tak se podivej ma historii evropy. Proste se musel udelat nějaký kompromis.
Nikdo nerika, že je to správně, ale udelalo to prostor k dasazeni mnoha jinych veci.
Jenze to ti Turek nerekne. Chce jen vyvolat nenavist.
Pritom to je. dokazuje, jak demokraticky je princip EU a ze toto nelze zrusit pres nesouhlas jedne zeme.
Mokrous
@Hendly Co mi je kuwa po Turkovi? Co ten s tím má společnýho? To snad vědí všichni.

www.cityam.com/…sels-strasbourg/
Freddka
Si nekdy rikam jestli tam maj na praci taky neco normalniho, nebo jestli opravdu jen resi kdo bude mit dovoleny jaky auto.

Protoze velice brzy nakrknou vlastne uplne kazdeho, protoze ty napady jsou cim dal hloupejsi a nemaji moc nic spolecneho s rozumem.
Hendly
@Freddka
Ne.
EU řeší spoustu podstatných veci ktere ty beres jako samozřejmost a pritom chrání hlavně tvou svobodu.
Ty ale resis nesmyslne clanky o EU ktere te maji nastvat, abys volil proruske strany.
Jak pruhledne a ty na to presto skaces?
rohYpnol
@Hendly
EU podstatné věci naopak VŮBEC NEŘEŠÍ a řeší totální pí. Emise EU už jsou jen 4% globálních emisí. Takže i když tady EU nařídí zavřít 100% průmyslu, tak nevyřeší vůbec NIC kromě rozpadu EU.
ryccardo
@Hendly jenže ty články jsou založené na skutečnostech, které vedení EU vymýšlí a zavádí. Pokud vedení EU nechce, aby voliči volili proruské strany, tak musí dát voliči možnost být spokojen se současným vedením a směřováním EU. Je to jedině vina vedení EU koho voliči volí a kritizovat vedení EU je naprosto správné.
Freddka
@Hendly Hmm ale otec provozuje 35 let autopujcovnu, takze tohle neni clanek “co me ma nastvat”, neni to ani “takova mala nepodstatna blbost” - tohle je vec, ktera se nas zcela vazne a primo existencne tyka - a z pohpedu autopujcovny nekde v mensim meste v CR na tom teda neni vubec nic vtipneho!!!

A k tomu “ pritom chrání hlavně tvou svobodu” - vis asi mame jiny pohped na to, co je to svoboda.
Pro me je svoboda, ze jdu do obchodu, a tam si vyberu co JA chci.
Hendly
@Freddka
Chces snad volne kupovat zbrane?…

Znova. Toto je navrh. Nikdo ho neschvalil.
A jestli neco existence ohrožuje autopujcovny tak je to autonomni rizeni. A to nejspise do roku 2030 prijde a nejspis to bude v EV.
rohYpnol
@Hendly
A už jen to že s tím návrhem někdo přišel a předložil ho, je důkazem diletanství EU. Někdo ho zpracoval za naše peníze daňového poplatníka!!!

A společnost musí věnovat neuvěřitelné úsilí pro to, aby tyhle zrůdnosti neprošly místo toho, aby společnost řešila zásadní fatální problémy, které tu jsou.
rohYpnol
@Hendly
Zbraně jsou naprostá demagogie co jsi opět předvedl. Zbraně jsou regulované ze zištných důvodů. A pokud splňuješ podmínku, tak ano, i zbraně si máš mít právo vybrat takové, jaké SÁM chceš!!!
Freddka
@Hendly Tak a misto reakce na muj prispevek a nejake debaty jdes ty internety zahltit hromadou nekonzistentnich nesmyslu.

Takze jen strucne
- mam kapacitu rozlisovat mezi navrhem zakona a zakonem
- auto v pujcovne neni granat
- autonomni auta v pujcovnach na ceske vesnici v roce 2030 skutecne jezdit nebudou.

Ja nevim, ale kdyz si ty tri veci prectes, je celkemmjasny, ze tahle debata asi fakt nikam nepovede, co?
Hendly
@Freddka
S tim rokem 2030 bych zas tak jistý nebyl.

Jinak nechapu co tím myslíš. Svoboda je. Nemuzes si koupit jed, leky atd.
rohYpnol
@Hendly

Svoboda v EU není. Nemůžu si koupit spousta modelů a motorizací. A to jen kvůli zelenorudé ideologii EU.
Hendly
@rohYpnol
můžeš koupit co chces.
Problém je, že ty chces po dovozci aby vozil auta ktera si pak nekoupis.

Chces V8? Koupis ji ted levne jak snad nikdy.
Mas ji? Ne….
rohYpnol
@Hendly

Nemůžu a případů jsem ti jmenoval nespočet.

A zjevně vůbec nechápeš ani na co se ptáš 🤣🤣🤣
V otázce jesílí můžu nebo nemůžu je absolutně irelevantní jestli toho využiji. Blbý, co?!? 🤣🤣🤣

Připomenu jeden příklad. Octavia RS TDI. Z emisních důvodů nekoupím. Přitom prodeje byly vyšší nez benzin. A jaj, opět jsem prokazal jak sprostě lžeš viď 🤣🤣🤣
Mikesus
@Freddka tvá svoboda je v obchodu s ničením zdravi vsech ostatnich. No super. A co svoboda ostatnich?
Freddka
@Mikesus Takhle jednoduche to neni. Nemuzes michat Pariz a ceskou vesnici
traveldrive
@Hendly V EU presne vedia, čo je to sloboda a cielene ju potierajú. Nevidia to len tí s klapkami na očiach, napríklad Hendly.
Hendly
@traveldrive
Jak potiraji?
Muzes ted a tady napsat cim a co EU zakazuje rict pravdiveho?
Mizes to sem napsat?
Arese
Idiocie úředníků EU je zjevně bezbřehá....,😡👎
Hendly
Samale jdu fakt do .
Clanky plne nesmyslu a chyb Nulovy prehled o deni ve svete, ale uvodniky jak v rudem pravu.
Hendly
“ Návrh sice ještě není finální”
Presne takhle funguje propaganda.
Umele vyvolavani nenavisti vuci principu demokracie.
Veme se navrh ktery vubec neni schvalen a zcne se na nem stavet kritika.
Kolik uz toho tady bylo? Treba zakaz kotlu na drevo? Jak to dopadlo?
A kde jsou ty jména co tady křičela?
Kde? Prece krici znova tady.
Ruska pata kolona.
PS😡amal jen ukazuje svou hloupost.
Muze testovat nejlepsi auta olanety a misto toho píše nesmyslne clanky.
rohYpnol
@Hendly
Zákaz krbů nedopadl. Stále padá. A už jen to, že vůbec EK je schopna takovýto návrh za naše peníze vytvářet a snažit se předkládat, je důkazem totálního diletantství EU.
Hendly
@rohYpnol
Kdyz vubec neznas jak EU funguje a misto toho hltas a siris východní propagandu tak si pak mysli, ze tyto navrhy tvori nejaka entita EU.
rohYpnol
@Hendly
O fungování EU nevíš nic ty. Viz tvoje pomatené bláboly o entitě.

www.youtube.com/watch?…
Hendly
@rohYpnol
Lhar a nacek Turek bude vyprávět o fungování EU. …

Veris nekomu kdo lze i v úplně malichernosti?
rohYpnol
@Hendly

Jediný kdo tady lže jsi ty. Tak např.

EU parliament lavishes €114m a year on moving from Brussels to Strasbourg
www.cityam.com/…sels-strasbourg/

=Turek říká opět jen pravdu!!!
Mokrous
@rohYpnol To by člověk vyblil i to co nesnědl... Howada pokrytecký.
Tycoon
@Hendly

Reuters, 21.7.
Merz rejects reported EU plan to force rental firms to buy EVs from 2030.

Bloomberg, 21.7.
Merz Criticizes Plan to Force Car-Rental Firms to Buy EVs.

Reuters a Bloomberg jsou také Putinova pátá kolona?

BTW Jakmile je proti nějaký velký stát EU, Evropská komise většinou strčí návrh do šuplíku. Je dobře, že se německý kancléř postavil hned na začátku proti.
ericn
@Tycoon konečně se taky nějaký hlas z Německa ozval 😋
rohYpnol
@ericn

Mertz alespoň je schopen přiznat chyby a selhání. Na rozdíl od merkelbáby, která stále je přesvědčena o tom, jak skvěle v Německu vládla a jak skvělé věci prosadila...
ericn
@rohYpnol Tak snad ty řeči také přetaví v činy 😉
rohYpnol
@ericn
Nevěřím. Západní německo má v hlavě ideologický bullshit. Východní ví co se reálně děje. To ale na změnu nestačí.
rohYpnol
@Hendly
Umělé?
Na začátku je VŽDY "jen návrh" ty hujere!!! A právě z těch návrhů vzniká platná norma!!!
Už jen předložení takto diletantského návrhu je důkazem zvrácenosti EU!!!
ericn
@Hendly Nezlob se, ale jsi mimo. Tenhle návrh ani neměl vzniknout, po tom, co elektromobilita doslova ničí Evropské aumobilky 👎
Hendly
@ericn
a ty si EU predstavujes jako nejakou entitu co neco dovoluje?

Tohle neni rusko kde car vsemu vladne.
rohYpnol
@Hendly

Takže znovu!

Reuters, 21.7.
Merz rejects reported EU plan to force rental firms to buy EVs from 2030.

Bloomberg, 21.7.
Merz Criticizes Plan to Force Car-Rental Firms to Buy EVs.

Reuters a Bloomberg jsou také Putinova pátá kolona? Co, hujere? Stále jsi neodpověděl!!!
rohYpnol
@ericn

Přesně tak.
Mikesus
@ericn
Takze chces omezovat svobodu. Kazdy ma právo dat nějaký návrh, i kdyby byl nesmyslný, což si i ja o tomto myslím, ale od toho je pak k tomu debata. Takze jsi typický prorusky individuum, ktere křičí o omezování svobody a jsi první, kdo by ji omezoval?
ericn
@Mikesus děláš si srandu? Pokud ne, tak by si už vážně měl navštívit psychiatra. Nejsi normální... a netahej do každé diskuse Rusko. S tím, co píšu to nemá nic společného... GD, potažmo jeho prosazovaní EK, se vymklo realitě a ničí průmysl a konkurenceschopnost Evropské unie. Jen slepý, pardon, zaslepený to nevidí...

A je to právě EK, která chce nařizovat a bohužel nařizuje bez ohledu na ekonomickou realitu členů EU...
Hendly
@ericn
EU závislé na rope bude vzdy slabe.
rohYpnol
@Hendly

Evropa je závislá na koloniích již více než 500 let. Zřejmě je Evropa více než 500 let slabá.

A EU závislá na Číně jistosistě "bude" silnější než EU závislá na Rusku, co... hujere!!!
Hendly
@rohYpnol

“Zavislost” na koloniich.
Zrejme nejaka nova geniální myslenka. Muzes to nejak objasnit?

Nikdo nechce zavislost na cine a proto podpora domaciho vyvoje.
rohYpnol
@Hendly
Evropské mocnosti z kolonií čerpaly bohatství a suroviny, což posílilo jejich hospodářský růst a průmyslovou revoluci😒br />
Suroviny: Bavlna, kaučuk, zlato, diamanty, káva, čaj, kakao, uhlí, ropa, dřevo…

Trhy: Kolonie byly často nuceny nakupovat hotové evropské výrobky, čímž zajišťovaly odbytiště.

Pracovní síla: Využívána byla nucená nebo levná práce (např. otroci v Americe, dělníci v Africe a Asii).

➡ Evropa byla ekonomicky závislá na zdrojích a ziscích z kolonií.

Tohle ví i tříleté dítě 🤣🤣🤣
Hendly
@rohYpnol
Kolonie byla soucasti.
Dnes je EU zavisla na dodavkach plynu a ropy od mnoha nepratelskych statu.

Realna vec. Bereme plyn z ruska a za penize ktere platime za plyn se rusko vyzbrojuje proti nam a financuje utocne operace.

Platime si vraha ktery otevrene rika, že nas chce zase obsadit.
Absurdni a pritom ty to tu denne podporujes.
ericn
@Hendly Jsi mimo, jako vždy...
Lempl Klaun
@ericn a ty?
traveldrive
@Hendly Chlape, ty ani netušíš, čo to demokracia je. Kotle na tuhé palivo? Nové už nekúpiš, iba náhradné diely. Ak vypadne dôchodcom niekde na dedine kotol, to si píš, že plyn tam kvôli nim nezavedú a na elektriku mať nebudú. Budú potrebovať nový kotol, ktorý nie je. Tak si zoženú ešte funkčný starší a preženú ním o kopu dreva viac, lebo nie je dostatočne účinný. Ekológia jak prasa. A ešte si budú musieť odtrhnúť od úst, aby na to drevo naviac mali. Ty jelito.
Marquis de Sade
Jen si dovolím upozornit, tohle už dávno není k smíchu a je naprosto očividné, že jakmile se objeví jakákoli zmínka o elektromobilech, okamžitě!!! se tu slétnou pořád ti samí „diskutéři“: rohypnol, tycoon, ryccardo, ericn, arese, traveldrive a další. Všichni se stejným scénářem a těmi samými okoukanými frázemi. Nemyslím si, že je to náhoda.
Upřímně řečeno, začínám mít podezření, že to možná ani nejsou různí lidé, ale jeden nebo dva znudění profesionálové, co si tu přehazují identity jak fusekle.
A co je nejzajímavější, vůbec se neostýchají sprostě napadat každého, kdo náhodou nezpívá podle jejich not nebo si dovolí vlastní názor. To už opravdu víc připomíná koordinovanou kampaň než normální diskusi.
Mikesus
@Marquis de Sade ale jsou. Jen patří do stejne skupiny východních mene vzdělaných jedinců, kteří by omezování všechny ostatní, jen aby měli svůj komfort a nebyli náhodou omezení v omezování ostatnich. To je typické pro mene inteligentní jedince ,kteří nedokáží pochopit dlouhodobé důsledky svého chování.
Tycoon
@Mikesus

Kážež vodu, ale chlastal si víno. Měl si diesel. Teď kritizuješ jiné, kteří diesel mají. BTW Já jsem diesel nikdy neměl.
Mokrous
@Tycoon Hlavně je jeho emisní stopa asi 10x větší než ta moje s dieselem. Chucpe jak vyšitý. Tyhle kazatele morálky "miluju"
rohYpnol
@Mokrous

Říká se jim buď morální maják, nebo krátce kkt 🤣🤣🤣
ericn
@rohYpnol tak u Mikeše platí to druhé 😋
jersey.se
Řeknu to takhle. GD a zákaz ICE budou zrušeny. A buď v rámci EU nebo po jejím rozpadu.
Tonito Debelito
@jersey.se
nebo po tvem rozpadu
rohYpnol
@jersey.se

EU má poslední vteřiny na to, aby se probrala ze svého zelenorudého ideologického klimatického snu. Pokud to neudělá, jako že za současné nelegitimní EK to nenastane, tak se EU rozpadne.
Hendly
@rohYpnol
Jasne. EU musi zůstat závisle na ruske rope a plynu…..
rohYpnol
@Hendly

Jdi se léčit. Já o Rusku nenapsal ani čárku.
Hendly
@rohYpnol
To ne, ale jasne to z toho vyplývá.
EU zavisla na rope a plynu je slaba.

Ty soustavně kritizujes snahu se teto zavislosti zbavit
rohYpnol
@Hendly
Vůbec to z toho nevyplývá ty hujere.
Po stopadesáté snad... Ropa a zemní plyn nerovná se Rusko!!!
Světové oblasti těžby ropy a zemního plynu
1. Blízký východ
Saúdská Arábie – jeden z největších producentů ropy na světě (např. pole Ghawar).
Írán, Irák, Kuvajt, Spojené arabské emiráty, Katar – významní producenti ropy i plynu.
Perský záliv – bohatý na podmořská ložiska.
2. Rusko
Obrovské zásoby ropy i zemního plynu.
Oblasti: Západní Sibiř, Sachalin, Jamalský poloostrov.
3. Severní Amerika
USA – těžba v Texasu, Severní Dakotě (ropa z břidlic), Mexickém zálivu (podmořská těžba).
Kanada – ropné písky v provincii Alberta, těžba zemního plynu v Britské Kolumbii.
4. Jižní Amerika
Venezuela – největší zásoby ropy na světě, především těžká ropa.
Brazílie – podmořská těžba v Atlantiku (tzv. pré-salt ložiska).
Argentina – ložisko Vaca Muerta (břidlicový plyn).
5. Afrika
Nigérie, Angola, Libye, Alžírsko – bohatá ložiska ropy i plynu.
Egypt – těžba ve Středozemním moři (např. pole Zohr).
6. Asie
Čína, Indie, Indonésie, Kazachstán – vlastní těžba, ale často i dovozci.
Turkmenistán – velké zásoby zemního plynu.
7. Evropa
Norsko – důležitý producent ropy a plynu v Severním moři.
Spojené království – těžba v Severním moři.
Nizozemsko – pole Groningen (zemní plyn, těžba omezována kvůli otřesům).
Česká republika – velmi malá těžba ropy a plynu (např. na jižní Moravě – Hodonínsko).
Hendly
@rohYpnol
EU ropu nema a je totalne zavisla na dovozu.

To je její slabost.

Podivej se na zeme co si napsal: Iran, Irak, Rusko…

chces aby o tvé svobode rozhodovali?
rohYpnol
@Hendly
Takže uznáváš že lžeš?

A chceš aby o tvé svobodě rozhodovala Čína?
Hendly
@rohYpnol

Znova, EU ropu nema.
Chces silnou EU? Pak se dostan ze zavislosti na fosilu.

Ty tuhle snahu 24/7 kritizujes.
traveldrive
@Hendly Ale na to sa prišlo až po tom, keď Rusi napadli Ukrajinu, že...?
rohYpnol
@Hendly

Evropa má nikl, mangan, kobalt, stroncium, vanad...?!? Co???? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hendly
Takže shrnuti?
V odkazu jasny dukaz ze minimalne nick Tycoon ma nadstandardní prava v diskusich a je zrejme podporovan redakci.
Trolls v akci.
A muzeme premyslet dal.
Komu patri domena auto.cz a v cen podnika?
rohYpnol
@Hendly

Jsi k psychiatrovi. Tycoon je Tycoon.
Hendly
@rohYpnol
tak proc v odkazu ktery tady je je jeho nick označen “Anonym”?
rohYpnol
@Hendly

je jeho nick označen “Anonym” = jen tvoje lež.
rohYpnol
@Hujeříček
Mám důkaz že Hendly je multinick Hujeříček... 😁

Proc v odkazu ktery tady je je nick Hujeříček označen “Hendly”... 😁
Lempl Klaun
@rohYpnol Stejnej fejk, jako jsi ty, tapetovací bote.
Radovan Pastucha
@Lempl Klaun
redakcne uznany a oceneny tapetovaci bot …
auto.cz/diskuse/97631/1#…
Tycoon
@Hendly

Přiznávám se. Jsem Putinův tajný agent s úkolem ovládnout diskuzní fórum auto.cz. Dávám úplatky redaktorům a hlavního editora vydírám tím, že vím o jeho poměru s Martinem Vaculíkem. A díky tomu mám nadstandardní práva v diskuzi.

Až Hendlymu se povedlo mě odhalit.
Hendly
@Tycoon

Stale to same.
Zde v diskuzi odkaz kde je jasny dukz, ze tvuj nick Tycoon se prepnul na Anonym.
Proc misto vysvetleni pises uplne mimo?
rohYpnol
@Hendly

Zde v diskuzi odkaz kde je jasny dukz, ze tvuj nick Hujeříček se prepnul na Hendly.
Tycoon
@Hendly

Co kdyby ses místo vymýšlení konspiračních teorií o Tycoonovi omluvil panu redaktorovi za svůj příspěvek z 9:44, že prý vyvolává propagandu a nenávist?

Renomované agentury Reuters a Bloomberg o tom samém psaly už před několika dny.
Hendly
@Tycoon
Ten clanek je podle podpisu dilo pana Samala. Informace je neco jineho nez pridavani nesmyslu k informaci.
Omlouvat se rozhodne nebudu, protoze to co napsal je hloupost.

A ty si stale nevysvetli ja je to se zmenama tveho jmena.
rohYpnol
@Hendly
To ty jsi nevysvětlil vůbec nic.

traveldrive
@Hendly Netrep hlúposti.
Marquis de Sade
@Hendly

TYPICKÉ CHOVÁNÍ TROLLŮ;

• Agresivita a urážky místo argumentace – primitivní nálepkování a výpady ad hominem.

• „A co takhle…“ – typický whataboutismus, tedy odvádění pozornosti jinam.

• Překrucování slov – vytrhávání vět z kontextu a účelové dezinterpretace.

• Emoční manipulace – výsměch, zastrašování, tlak na emoce.

• Obsedantní opakování stejných frází napříč různými diskuzemi, jak gramofon s prasklým vinylem.

rohYpnol
@Tycoon
Počkej, já myslel že tě sem vyslali Lrrr a Grrr a jsi agent z planety Persei Omikron 7 a máš ovládnout tuhle planetu 😁
Tycoon
@rohYpnol

Přiznávám se ke všem Hendlyho konspiračním teoriím. I k úkolu ovládnout planetu pomocí diskuzního fóra.
Hendly
@Tycoon
a stale to stejne uhybani vysvetleni, proc tu ma nick Tycoon nejake vyssi prava k editaci.
rohYpnol
@Hendly
a stale to stejne uhybani vysvetleni

Hendly
@rohYpnol
a na co se ptas?
rohYpnol
@Hendly

Umíš číst?

Proc v odkazu ktery tady je je nick Hujeříček označen “Hendly”... 😁
kesumb
Bez debat je elektromobil lepsi na jezdeni, ekologictejsi a levnejsi na provoz. Pro ty kdo maji vlastni stani.

Bez debat se nikdo z ev do spalovaku dobrovolne nevrati

Bez debat si panadolove aresove a mokrousove obhajuji vlastni garaz

Bez debat je kravina kupovat naftu od zemi, ktere nemame radi a palit to pred mikesusovou skolkou

A bez debat je kravina jit cestou nasilnejsiho prosazovani, nez se aktualne deje. Navic ono nafta pujde zas nahoru, cenu pozenou emisni povolenky. Pujde to v klidu samo..
Horký Rom
@kesumb
😀👍
rohYpnol
@kesumb
Bez debat kesumb lže.

www.autosalon.tv/novinky/ridicuv-chleba/tohle-se-necekalo-temer-polovina-majitelu-elektromobilu-se-chce-vratit-ke-spalovacim-motorum?

www.novinky.cz/…-motoru-40493399
traveldrive
@kesumb Klamstvo alebo sarkazmus? 😁 Hm...
rohYpnol
@traveldrive
...bohužel opět jen jeho blbost...
Hendly
Tycoon je jmeno se zvlastnim stusem viz odkazy.
Rohypnol ho nonstop haji.

Trolls jedou
Chcete prijit o svobodu?
Poslouchejte vabeni proruskych trolls.
Tycoon
@Hendly

Zvláštní status? Už se opravdu popadám smíchy z tvé fantasmagorie. Kdo s tím přišel dřív? Ty nebo Hamuna? S Hamunou si v poslední době notujete.

Já chci svobodu a nezávislost na Rusku a stejně tak svobodu pronajmout si spalovací auto po roce 2030 a koupit si nové spalovací auto po roce 2035.
Hendly
@Tycoon https😐/www.auto.cz/…nila-zelene-cile#…
Zde je jasne videt divne chovani nicku Tycoon.
Proc misto vyjádření se k tomu stale jedes neco jineho?

PS: funkcni odkaz nelze vložit. Takze si klikni na odkaz vlozeny zde v 11:02.
rohYpnol
@Hendly
Proč stale neodpovídáš na položené otázky, co??? Hujere???
Dočkáme se někdy odpovědi?!? 🤣🤣🤣
Hendly
@rohYpnol
Polož otazku a rad odpovim.
Tvuj odkaz nikam nevedel.
rohYpnol
@Hendly
Nelži. Můj odkaz vede k příspěvku, kde máš odkaz na příspěvky, kde jsem ti poněkolikáté položil ty samé otázky.

Takže šup, čekám na odpovědi 🤣🤣🤣
Tycoon
@Hendly

Ano, je to můj příspěvek. Hezky jsem to Hamunovi natřel. Stačí?

Opravdu nemám žádný zvláštní status. Neznám nikoho z redakce, neznám Barichella, Romana Horkého ani nikoho jiného z diskuze.
Horký Rom
@Tycoon
Drahý Barrichello,
vzhledem k Tvému dobře známému estetickému kompasu je nad slunce jasnější, že nové auto u Tebe nikdy nepřicházelo v úvahu. Co jiného by také přicházelo v úvahu než postarší Amerika či distingovaná Britka - a samozřejmě s neodmyslitelným LPG pod kapotou?

S úctou a mírným úsměvem,
Tvůj Hammunasakra 🛺
Tycoon
@Horký Rom

Děkuju za krásný a procítěný příspěvek. Bohužel sis spletl adresáta (LPG jsem měl, ale americké auto nikoliv). Zkuste s Hendlym přinášet argumenty k článkům a diskuzním příspěvkům místo vymýšlení konspiračních teorií.
Horký Rom
@Tycoon
Drahý Barrichello, děkuji Ti za Tvá milá přání a velmi mě těší, že jsi spolu s moudrým Rohypnolem věcně a přesně odpověděl na otázku týkající se Tvého statusu, záhadného zmizení Tvého uživatelského jména i jeho následného a šťastného znovunalezení.

Přeji Ti příjemný a klidný večer plný zaslouženého odpočinku, ať hvězdy bdí nad Tvým spánkem a zítřek přinese nové jasné odpovědi. 👍
Hendly
@Tycoon
jak tedy vysvětlujes, že tvoje jméno prechazi do stavu Anonym?
rohYpnol
@Hendly

Jak ti má vysvětlit něco, s čím nemá nic společného?!? 🤣🤣🤣 OMG jsi fakt tak hloupý...
Tycoon
@rohYpnol

On není hloupý. Ale snaží se narušit věcnou diskuzi o tématu týkajícím se jím milovaného Green Dealu tak, že odvádí pozornosti na nesmyslné otázky. Prostě troll.
Hendly
@Tycoon
Znova.
Tve jmeno se meni zde v diskuzi na jmeno Anonym.

To neni normalni stav. Mas teda jiny status uzivatele.
Jaky, proc, vis o tom?
rohYpnol
@Tycoon

On bohužel hloupý je...
Hendly
@rohYpnol
Spolecneho s tim ma dost kdyz jde o jeho přihlašovací jmeno.
rohYpnol
@Hendly

Znova jsi na nic neodpověděl!!!!!! 🤣🤣🤣
traveldrive
@Hendly Ja som myslel, že si len kus... Ale ty si celý.
Lempl Klaun
@Hendly Žádnej extra status, jen odhalenej moderátor.
Radovan Pastucha
@Lempl Klaun
Žádnej extra status, jen odhalenej tapetář

auto.cz/diskuse/97631/1#…
Lempl Klaun
@Radovan Pastucha A inak sa cítiš byť zdravý?
Lempl Klaun
@Hendly Tyhle ubožáci tu nejsou od toho, aby odpovídali na otázky, jsou tu, aby rozjížděli hádky a šířili nenávist. Jo, a klidně tě můžou zabanovat, mě už moderátor ibalgYn varoval.

www.auto.cz/diskuse/97502/1#…
traveldrive
Kedy naposledy vyšiel z EÚ návrh, ktorý mal hlavu a pätu...?
Lempl Klaun
@traveldrive Netrep hlúposti.
rohYpnol
@traveldrive

Teď ho tvoří Knotek. Bohužel bude ideologicky opět zamítnut...
houmer56
Nechápu redakci ACZ, že už dávno nemoderuje diskuzi a nadále umožňuje její tapetování naprostými nesmysly několika málo nemocných nebožáků, kteří si zde udělali soukromou nástěnku pro zabití času při čekání na dávky a nenávidění světa kolem sebe. Opravdu je takový problém těch několik individuí vykopat a pozvednout zdejší úroveň nad čtvrtou cenovou?
ericn
@houmer56 neblbni, redakce by přišla o “kliky” = příjmy z reklamy 😋 A o to jde především…