Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo slaví vzácný úspěch. Prodeje v Evropě letos díky novince vyrostly

17 komentářů

Mr.Murphy
Alfa je mrtva a ty prodeje jsou vtip.... to snad vidi kazdy .... rust o 100% kdyz vloni jsem prodal 10.000 aut je porad naprosto o nicem.
Lempl Klaun
@Mr.Murphy Frustraci z toho zde uvolňuješ s každým příspěvkem.
Mr.Murphy
@Lempl Klaun frustrace už ne.... to mám dávno za sebou.... prostě jen vidím, jak to je. A směju se tomu jak to novinář zoufale vydává za něco pozitivního.... 😄 Tonale je na trhu jak dlouho? třetí rok... a prodeje se opět zcela sesypaly....
Mikesus
@Mr.Murphy dokud neni zavřeno, pořád neni pozdě. Kdyz se zaměří na to nejdůležitější, a to kvalitu, která je prakticky zabila, můžou klidně vstát z mrtvých. Ale je to běh na dlouhou trať.
Mr.Murphy
@Mikesus nemají nic - kvalitu, technický základ na kterém stavět, dealerskou síť, vybudované jméno, zákaznickou bázi.... Navíc image zastaralého brandu, který dávno nefunguje.... Já bych si novou Alfu klidně koupil, kdybych měl jakou a kde (portfolio a dealerská síť). Přál bych Alfě renesanci, ale s každým dalším rokem je to větší a větší iluze. Stellantis ji vidí jako značku předražených crossoverů. Hodně štěstí.
Mikesus
@Mr.Murphy
No jestli ji vidi takto stellantis, tak to je s ní v dlouhodobem horizontu fakt konec. Ja bych ji to přál taky, aby se nějak postavila na nohy.
Ja Prvni 123
Popravde, pokladne je uplne jedno, jestli se to prodalo jako Alfa nebo jako Dodge...
Ja Prvni 123
Junior je v zasade dobre auto.
Jen to vlastne neni Alfa.

Ale on se svet zmenil. A pravoverni alfisti v podstate vymreli.

Lide jsou jini, a kupuji jina auta.
Arese
@Ja Prvni 123 No, já nevím, ale každopádně já se pořád cítím být docela živý! 😊
Ja Prvni 123
@Arese Ja taky.
Ale dokonce i ja uz kupuji radeji Fiaty.

Mluvim o skupine lidi, co by Alfy kupovali.

Jasne, porad jich par existuje, ale znacku uz neuzivi.
Alfa potrebuje prodavat velke mnozstvi neceho, jako byl Alfasud, nebo pak 33.

Ale tihle lide dnes kupuji Kiu.
A zajima je rozliseni displeje, ne pouzita technika.
Rezna
@Ja Prvni 123
Svět automobilismu ve své niterné kráse v podstatě vymřel. Těm kterým se po té době a těch automobilech stýská se říká staromilci. A na druhé straně jsou ti "správní", kteří už nemají radost z auta, ale maximálně z posměšků mířených vůči staromilcům.
Mikesus
@Arese a proto sis koupil misto toho SUV skodovku. Tomu se říká pravoverny alfista.
Arese
@Mikesus Ne, proto si stále držím svou 156. 🙂 A pokud by AR nabízela dvoulitrvou benzínovou zadokolkovou Giulii s manuálem, už bych jí dávno místo 156 měl!
Mikesus
@Arese a proto jsi koupil skodovku, protoze chces alfu. Nedovede pozornost na jiné auto, ktere držíš v garáži. To ze držíš nějaký vrak neznamená, ze koupíš novou alfu, jen bychaříš a ukazal jsi to tim, ze jsi koupil skodovku a ne alfu.
ericn
@Mikesus Koukám, že už neumíš ani pochopit psaný text.

Pokud ti výrobce nedá na výběr, proč by si měl přistoupit na jeho hru? Zas Areseho chápu, chtěl benzin s manuálem. Alfa mu nedala, tak šel jinam...

Co je na tom těžkého pochopit? Jeho finální výběr je pak na diskusi, ale hlavně je to jeho věc 😉
Mr.Murphy
@Ja Prvni 123 je to dobré auto dokud se nepodíváš do ceníku.... a třeba v Česku Alfa má snad 3 showroomy.... jak chceš prodávat auta když to k tobě má půlka republiky víc než hodinu daleko?
Ja Prvni 123
@Mr.Murphy Mne ty ceny zas tak mimo neprijdou.
Obecne se zdrazovalo... srovnej s cenou Scaly.

A showroomy?

Co je pricina a co je nasledek?
Dealer aby se uzivil, tak musi rocne prodat urcite mnozstvi aut.
Rocni prodeje znacky deleny tim poctem Ti daji pocet dealeru...

Je mi to lito.
Ale je to tak.