Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Semifinále ankety o nejlepší auto na dovolenou: kombík, offroad, nebo obytňák?

22 komentářů

Arese
Škoda Octavia Combi 1.5 TSI, nebo 2.0 TDI. Pro rodinnou dovolenou zcela optimální řešení.
Pepa_007
@Arese ale vyhraje E class medvěd.
Lempl Klaun
@Pepa_007 Vyhraje dovolená v Beskydech vlakem. 🤡
Mikesus
@Lempl Klaun po CR a stredni evrope vlakem, k moři letadlem a auto půjčit tam, pokud má někdo potřebu jezdit.
Viktor Cistic
Příspěvek podléhá schvalování.
vencelín
@Mikesus
Jo a třebas s kolem nebo kajakem taky?
Mikesus
@vencelín no jestli chceš, klidně.
vencelín
@Mikesus
Co jestli chci? Jezdit autem? Jo chci. Letos jsem už několikrát do Francie, naposled 2 krát se svým kolem
kari.laz
@Arese lepší než medvěd nebude asi v ničem. Tam je to pak jen otázka ceny.
speedfred
Motorka a rodina vlakom 😀
gil54
@speedfred

...a každej jinam... 😀
speedfred
@gil54
Samozrejme.
kari.laz
@speedfred rodinu klidně pošlu autem, ale ta motorka je naprostá pravda. Pěkně po vedlejších, žádná dálnice. Už jsem takhle jel párkrát do Itálie, projet při tom Alpy a Dolomity.
Kasprik
Autem na dovolenou jezdí jen masochista. Po ČR asi ok, ale někam dál jedině éroplánem nebo mašinkou. To raději číst příspěvky místní nuly.
vencelín
@Kasprik
Jak do letadla třebas poresite přemístění kajaku? Či kola nebo kol?
Co když někdo vnímá i cestu jako součást dovolená a vždy během cesty se zastaví na zajímavých místech?
Já jezdím po Evropě zásadně autem, ale ať si každý dělá to co mu vyhovuje. Někdo ať se lopoti vlakmo, jiný ať se klidně nechá buzerovat při nástupu do letadla. To je každého volba.
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo ke kteremu mori jezdis s kajakem
vencelín
@Tonito Debelito
Hele Debito, já s žádným. Ale beru v úvahu že jsou lidé, kteří si sebou vozí sportovní vybavení.
Já si třeba vozík kolo, jiný kajak, jiný pušku, jiný luk, atd atd.
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo nekdo vozi kolo nekdo cajky na ryby nekdo matku v kufru. jinej si veze jen ego a prazdnej mozek. kazdej jak umi kefaline
Mikesus
@vencelín
No to tedy nevím jak to dělají jiní, kteri s kajakem jezdi po celém světě. Asi do letadla se jim nevejde a jedou do Asie nebo Ameriky autem a ani se nenechávají buzerovat dopravními předpisy.
vencelín
@Mikesus
Bavíme se o cestování po Evropě.
Kasprik
@vencelín
Kajak, kola, rybářské pruty, milenka i mrtvá babička na střeše v křesle. Ať si každý jezdi, jak chce. Já trávit dovolenou za volantem nechci. To jsem dělal v devadesátkách, že jsem se lopotil do Chorvatska, Itálie atd. Už to mám za sebou.
vencelín
@Kasprik
Do Chorvatska jsem se nikdy nelopotil, to mne moc neláká.
Nicméně at si jezdí každý kama chce a jet chce. Já si budu jezdit autem třebas do Francie, Vy si létejte ryanem třebas do Chorvatska. Hlavně že bude každý se svým výletem spokojen. To je hlavní.