Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Semifinále ankety o nejlepší auto na dovolenou: kombík, offroad, nebo obytňák?

51 komentářů

Kasprik
@vencelín
Kajak, kola, rybářské pruty, milenka i mrtvá babička na střeše v křesle. Ať si každý jezdi, jak chce. Já trávit dovolenou za volantem nechci. To jsem dělal v devadesátkách, že jsem se lopotil do Chorvatska, Itálie atd. Už to mám za sebou.
Mikesus
@vencelín
No to tedy nevím jak to dělají jiní, kteri s kajakem jezdi po celém světě. Asi do letadla se jim nevejde a jedou do Asie nebo Ameriky autem a ani se nenechávají buzerovat dopravními předpisy.
Kasprik
Autem na dovolenou jezdí jen masochista. Po ČR asi ok, ale někam dál jedině éroplánem nebo mašinkou. To raději číst příspěvky místní nuly.
Mikesus
@Lempl Klaun po CR a stredni evrope vlakem, k moři letadlem a auto půjčit tam, pokud má někdo potřebu jezdit.
Mikesus
@vencelín no ze můžes jet treba s kolem nebo kajakem autem, vlakem i letadlem. Dokonce i autobus to zvládne.
Mikesus
@vencelín no jestli chceš, klidně.
Mikesus
@vencelín no jo. Někdo se lopotí desítky hodin v autě bez odpočinku, nekdo si litá nizkonakladovkou, dalsi normalni linkou, nekdo odpočívá ve vlaku, jiny zase jede autobusem. Kazdy si vybírá své pohodlí na cestě. A taky je dobre, ze vsem se bude danit znečišťování stejne.
Mikesus
@vencelín a tady se do vlaku nebo do letadla nevejde?
gil54
@speedfred

...a každej jinam... 😀
speedfred
Motorka a rodina vlakom 😀
Lempl Klaun
@Pepa_007 Vyhraje dovolená v Beskydech vlakem. 🤡
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo ke kteremu mori jezdis s kajakem
speedfred
@gil54
Samozrejme.
vencelín
@Mikesus
Proč hned zas lopoti desítky hodin bez odpočinku???? O tom se snad nebavíme. Mikesi Vy jste jeden z příkladů co hned tasi extrémy když jim nějaká možnost nevyhovuje. Dělejte si co chcete, já si po Evropě budu jezdit autem s tím, že si zastavím kde chci, kdy chci. Až pojedu do Patosky, Karakoramu či jinam mimo Evropu tak poletím. Tak jednoduché to je.....
Tonito Debelito
@Kasprik
hele kamo utrels ho jak sopel. ani se nestih rozloucit
Arese
Škoda Octavia Combi 1.5 TSI, nebo 2.0 TDI. Pro rodinnou dovolenou zcela optimální řešení.
fOE
Efektivita a komfort: E Klasse
Trochu te vsestranosti / tahnu neco tezkeho: Velke SUV (je zvlastni, ze v top 4 neni jedine).
Dobrodruh: Velkej jakozeoffroad Defender
Vic nez 2 deti: dodavka
Jack of all trades: velke SUV, neb se spotrebou jen trosicku vyssi nez E Klasse da 4 lidem dost komfortu i mista a neposadi jej na bricho prvni polnacka, clovek se nemusi bat trochu vyssich patniku atd. a kdyz je treba i tu 30 stopovou plachetnici potahne k Bodensee nebo 2 kone k... nevim kam se jezdi s konema. 😊
Takze za me: X5, GLE, Q7, Touareg, XC90, RR...
Tycoon
@Kasprik

Ono záleží na tom, zda je to pasivní nebo aktivní dovolená a jak je to daleko. Něco jiného je týden ležet v Seychelách a něco jiného je týden chodit po horách nebo památkách v nějaké evropské zemi.
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo s pitomostma tu prisels ty tak si to odnes jak slusnej chlap
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo nekdo vozi kolo nekdo cajky na ryby nekdo matku v kufru. jinej si veze jen ego a prazdnej mozek. kazdej jak umi kefaline
vencelín
@Kasprik
Jak do letadla třebas poresite přemístění kajaku? Či kola nebo kol?
Co když někdo vnímá i cestu jako součást dovolená a vždy během cesty se zastaví na zajímavých místech?
Já jezdím po Evropě zásadně autem, ale ať si každý dělá to co mu vyhovuje. Někdo ať se lopoti vlakmo, jiný ať se klidně nechá buzerovat při nástupu do letadla. To je každého volba.
kari.laz
@speedfred rodinu klidně pošlu autem, ale ta motorka je naprostá pravda. Pěkně po vedlejších, žádná dálnice. Už jsem takhle jel párkrát do Itálie, projet při tom Alpy a Dolomity.
kari.laz
@Arese lepší než medvěd nebude asi v ničem. Tam je to pak jen otázka ceny.
Pepa_007
@Arese ale vyhraje E class medvěd.
Prasivak P
@fOE Zmestia sa 2 kone do vlaku? Zmestia! Tak nevymyslat s autom, pekne zobrat kone a na stanici si vypitat listok na stanicu Bodensee!
Zumion
@Arese
Nemyslím si, že kostitřas jménem oktávka je optimální na dovolenou nebo jakékoliv delší cestování...
mariov8
@kari.laz a člověk si odpočine 2x, od práce, i od rodiny. Psychohygiena zaručená.
vencelín
@Mikesus
Co je pojem tady?
vencelín
@Mikesus
Jo, ale už jsou to starosti navíc. Mimo Evropu není co řešit, po Evropě ať si každý vybere co mu více vyhovuje
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo blablabla. presne tak zni clovek co prohral ale jeste mel potrebu si prdnout rohypnole
vencelín
@Tonito Debelito
Bla bla bla bla bla pane Debilito.
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo timhle ses nezachranil tim ses dorazil. ses tak provarenej ze i trollove v hl se za tebe stydi rohypnole
Arese
@kari.laz Samozřejmě, proto jsem Octavii Combi označil za řešení optimální, nikoliv ideální. 😊
vencelín
@Tonito Debelito
..........
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo nikdo ti nebere pravo se strapnit. pokracuj dal rohypnole mame popcorn
vencelín
@Tonito Debelito
Debilito, Vy jste z Brna, že?
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo ty ses tak krasne odkopal rohypnole
vencelín
@Tonito Debelito
Vy jste mimon Debilito.
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo provaril ses jak starej spek rohypnole
vencelín
@Tonito Debelito
Co to žvaníte z hladu Debilito??????
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo se prober rohypnole
vencelín
@Tonito Debelito
Jasně Debilito.....
vencelín
@Tonito Debelito
Typický výplod Debilita. Bežte k čertu vážený a neotravujte slušné lidi blbostma.
Tonito Debelito
@vencelín
hele kamo zkus bejt clovek ne chodici klicka od sracek
vencelín
@Tonito Debelito
Jasnoš Debilito.
vencelín
@Kasprik
Do Chorvatska jsem se nikdy nelopotil, to mne moc neláká.
Nicméně at si jezdí každý kama chce a jet chce. Já si budu jezdit autem třebas do Francie, Vy si létejte ryanem třebas do Chorvatska. Hlavně že bude každý se svým výletem spokojen. To je hlavní.
vencelín
@Mikesus
Bavíme se o cestování po Evropě.
vencelín
@Mikesus
Co jestli chci? Jezdit autem? Jo chci. Letos jsem už několikrát do Francie, naposled 2 krát se svým kolem
vencelín
@Tonito Debelito
Hele Debito, já s žádným. Ale beru v úvahu že jsou lidé, kteří si sebou vozí sportovní vybavení.
Já si třeba vozík kolo, jiný kajak, jiný pušku, jiný luk, atd atd.
vencelín
@Mikesus
Jo a třebas s kolem nebo kajakem taky?
Viktor Cistic
Příspěvek podléhá schvalování.